FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Malo je reći da su katastrofalni.. Bezvoljni, k'o da su došli onako samo eto da se pojave reda radi..
Samo setaj yebo vas lopta u usta
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Sta mogu Mesa i Dado? I kad uzememo loptu povuku naprijed oni stoje pola metra jedni od drugih. Nit se ko nudi da primi poptu nit trce.
Cuva Bog Zelju svog!
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Stvarno vrijeme igre Zelje 7.5 sekundi.
Sta ovo osimu bi ovako sporu ekipu da stavi, bez daha...
Sta ovo osimu bi ovako sporu ekipu da stavi, bez daha...
A yebiga ne može ovako, nisu napravili nijedan pritisak na njihovu odbranu kada imaju loptu, ljudi nam faktički trčkarajući sa loptom pređu na našu polovinu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- MocMahale444
Oni igraju kao usporeni snimak, mlitavo bez volje
Teren jeste grozan, pravi seljacki ali i njima je tako.
Fuj bem ti jesmo losi.

Teren jeste grozan, pravi seljacki ali i njima je tako.
Fuj bem ti jesmo losi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Meni bi Zajmovic i Veselinovic svaku igrali. Njih dvojica kad igraju mi zabijamo 6 golova. Ovako patnja i to svaki put.
Svaka utakmica, cupanje u drugom. Sto kazes pun mi je vise toga. Imam osjecaj da bi pola ovih igraca u drugim klubovima rasturaloLjoZee je napisao/la:Pun mi je k vise ovog
Zec ko da je Redondo. Haj prosle godine je zabijao i asistirao pa **** ga ne moras onda ni trcati toliko. Sad isto slina. Jos ga zakaci malo lik nesto se pregleda ko da mu je noga otpala. Nemoj ni igrat jarane gledali smo mi Zelju i bez tebe.
Cuva Bog Zelju svog!
- MocMahale444
Ovo je tacno. Tuzno ali istinito.Mamlaz je napisao/la:Svaka utakmica, cupanje u drugom. Sto kazes pun mi je vise toga. Imam osjecaj da bi pols ovih igraca u drugim klubovima rasturaloLjoZee je napisao/la:Pun mi je k vise ovog
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Koji je ovo k.urac od igraca, bez ikakve volje i zelje da napadnu. Zrinjski zabio gol i umjesto da mi ganjamo posjed i stvaramo akcije mi njima prepustili inicijativu.
Previse smo spori u sredini terena, ogromna je rupa, bekovi ni jednom nisu centra presli, jednostavno karine od igraca. Amare uradi nesto povodom ovoga inace ce i tebi doci glave
Previse smo spori u sredini terena, ogromna je rupa, bekovi ni jednom nisu centra presli, jednostavno karine od igraca. Amare uradi nesto povodom ovoga inace ce i tebi doci glave
IDE DRUGO POLUVRIJEME!!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
Svake sezone isto. Krene se dobro, solidno i pad pa ti yebi sebi zivce svake godine i skracuj zivot.
Loše. Tanko. Bez želje i volje.
Igrajte pic.e!
Definitivno bez sekiracije gledati ostatak i utakmice i sezone. Ovo je to i bolje, izgleda, ne možemo.
Igrajte pic.e!
Definitivno bez sekiracije gledati ostatak i utakmice i sezone. Ovo je to i bolje, izgleda, ne možemo.
- Manijaci19871921
- Kontakt:
Po meni je Mujezinovic neopravdano zapostavljen. Volio bi njega da stavi umjesto Mese da ubrza sredinu i Veselog na krilu...
Ajde momci u drugom neka srce igra i zalaganje bude na nivou, da okrenemo i donesemo 3 boda.
Ajde momci u drugom neka srce igra i zalaganje bude na nivou, da okrenemo i donesemo 3 boda.
Oni kad hodaju ovako mimo utakmice volje nemaju, a ne na utakmici.
Hajmo momci mozemo preokrenuti ovo
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 24 gosta.