NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

MElloo
Kontakt:

Re: NBA 2019/2020

Post Postao/la MElloo » 26 okt 2019, 11:07

Nabijem Fizdalea na qurac dan treci

filip13

Post Postao/la filip13 » 26 okt 2019, 11:13

što bojan nije igrao?

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 okt 2019, 11:16

MElloo je napisao/la:Nabijem Fizdalea na qurac dan treci
Rekli bi zlobnici cirkusantski trener za cirkusantsku fransizu :mrgreen: .
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 okt 2019, 11:22

Nail for Real je napisao/la:
Franeiza je trenutno ok i igraci su vise nego ok.Ovoliko mladog talenta u ekipi nije bilo 25 godina
Dave Joreher jr slobodan

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 26 okt 2019, 11:24

MElloo je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:
Franeiza je trenutno ok i igraci su vise nego ok.Ovoliko mladog talenta u ekipi nije bilo 25 godina
Dave Joreher jr slobodan
Ima talenta, ali talenta upitne inteligencije, tipa DSJ, Randle i tako ti heroji :mrgreen: . Vidjecemo sta ce biti sa ovim Barettom.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 26 okt 2019, 11:27

Dsj i Randle su debili.Gradit ekipu oko Baretta Knoxa Triera i robinsona
A randle i morris hero ball igraju

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 26 okt 2019, 11:29

Towns izrasta u najboljeg ofanzivnog centra lige(uz duzno postovanje Jokicu),nevjerovatne partije pruza na pocetku sezone a i ekipa ima 2 pobjede
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 26 okt 2019, 11:31

BosniaBoston je napisao/la:Towns izrasta u najboljeg ofanzivnog centra lige(uz duzno postovanje Jokicu),nevjerovatne partije pruza na pocetku sezone a i ekipa ima 2 pobjede
Čak 2? Vau
Aj kad bude prvi igrač PO ekipe da pričamo.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 26 okt 2019, 11:34

Lillard je napisao/la:
BosniaBoston je napisao/la:Towns izrasta u najboljeg ofanzivnog centra lige(uz duzno postovanje Jokicu),nevjerovatne partije pruza na pocetku sezone a i ekipa ima 2 pobjede
Čak 2? Vau
Aj kad bude prvi igrač PO ekipe da pričamo.
Bas.. Mislim svaka njemu cast ali i Love je u slaboj ekipi bio masina za statistiku, ovaj je sigurno bolji ali ima on dosta svojih musica koje ga koce da bude ono sto moze i sto se ockeuje od njega

P. S Malik nas umalo kostao utakmice jutros... Sreca pa je Murray smireno odigrao poslije a Bookera dobro cuvali da ne procepi..
Grant se pravo uklopio, samo da ostane dogodine umjesto Millsapa :opaopa:

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 26 okt 2019, 11:40

Ko bi rekao da ce Doncic izgledati jos bolje nego prosle sezone. :problem:

@clutch

Cisto da te pohvalim za onu teme analiza. Lijepo je citati kvalitetne upise i analize, nadam se da ces cesce tamo pisati, kao sto si za Haywarda.

camparinho
Kontakt:

Post Postao/la camparinho » 26 okt 2019, 12:31

Ova tekma dokaz straha Lebrona od Kawhia
Clutch city be safe rage hard!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 26 okt 2019, 12:47

camparinho je napisao/la:Ova tekma dokaz straha Lebrona od Kawhia
Nema James nikakvog straha od Kawhia.Jednostavno,Kawhi je trenutno bolji igrac i to se pokaze na parketu.Nema tu puno filozofiranja.

Sto se tice Jamesove sinocnje predstave,bio je mnogo agresivniji,a i sut(unutar linije za 3p) ga je sluzio.Preuzeo je odgovornost na sebe,kad je vidio da AD ne igra bas najbolje.Fali LAL Kuzma.Ekipa je bas ofanzivno limitirana trenutno,ali makar igraju odbranu.

U pogledu UTAine igre,sinoc im je bas falio Bogdanovic,koji je,po mom misljenju,2.scorer ove ekipe.Bez njega,sve je palo na pleca Mitchella,a to nece proci protiv ozbiljne ekipe.Tad moras imati raznolikost.
Conley,za sada,jako slab.Hajde sto ga nece sut,to se moze desiti bilo kome,ali nista i ne kreira.To je vec za uzbunu.Ne bude li on na makar 15p i 5ass u prosjeku,UTA nema nigdje,a vidi se da fransiza racuna na to od njega.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 26 okt 2019, 12:50

LA fale Kuzma i Rondo, kad oni budu fit, to ce biti skroz druga prica, bas kao i sto ce Clipe biti jos dimenzija vise kad se PG vrati, sad su vec strasni, a mogu misliti tad

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 okt 2019, 13:11

Kakva defanzivna klinika, Utah nije vidjela obruca kako treba :tokralju:

AD, Green i Bradley prije svih. Bolesna defanziva. LBJ gazio sve pred sobom. Kakvi kompleksi od Kawhija i slicne price, lik jednostavno odigrao losu utakmicu. To da li je bolji, vidjet cemo ove sezone kad dodje do susreta u PO.

U napadu je najbitnija stvar da AD pocne pogadjati suteve koje inace pogadja. To ce donijet jednu skroz novu dimenziju timu. Odbrana sinoc mu je bila skoro savrsena, ako ovakva izdanja uspije prenijet na citavu sezonu ne gine mu DPOY i Lakersima top 5 odbrana lige.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 26 okt 2019, 13:16

Epidaurus je napisao/la:Kakva defanzivna klinika, Utah nije vidjela obruca kako treba :tokralju:

AD, Green i Bradley prije svih. Bolesna defanziva. LBJ gazio sve pred sobom. Kakvi kompleksi od Kawhija i slicne price, lik jednostavno odigrao losu utakmicu. To da li je bolji, vidjet cemo ove sezone kad dodje do susreta u PO.

U napadu je najbitnija stvar da AD pocne pogadjati suteve koje inace pogadja. To ce donijet jednu skroz novu dimenziju timu. Odbrana sinoc mu je bila skoro savrsena, ako ovakva izdanja uspije prenijet na citavu sezonu ne gine mu DPOY i Lakersima top 5 odbrana lige.
I LBJ je odigrao ekstra odbranu. Uz 32/7/10 :stop:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 26 okt 2019, 13:19

Clutch je napisao/la:
Epidaurus je napisao/la:Kakva defanzivna klinika, Utah nije vidjela obruca kako treba :tokralju:

Odmah se javi advokat sekretara kineske komunisticke partije :mrgreen:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 26 okt 2019, 13:21

Clutch je napisao/la:

Naravno al sad su u modi price LBJ propao, ostario i slicno :kafa:

TedBundy
Kontakt:

Post Postao/la TedBundy » 26 okt 2019, 13:43

filip13 je napisao/la:što bojan nije igrao?
Povreda članka.

camparinho
Kontakt:

Post Postao/la camparinho » 26 okt 2019, 14:31

NEZALAGANJE je napisao/la:
camparinho je napisao/la:Ova tekma dokaz straha Lebrona od Kawhia
Nema James nikakvog straha od Kawhia.Jednostavno,Kawhi je trenutno bolji igrac i to se pokaze na parketu.Nema tu puno filozofiranja.

Sto se tice Jamesove sinocnje predstave,bio je mnogo agresivniji,a i sut(unutar linije za 3p) ga je sluzio.Preuzeo je odgovornost na sebe,kad je vidio da AD ne igra bas najbolje.Fali LAL Kuzma.Ekipa je bas ofanzivno limitirana trenutno,ali makar igraju odbranu.

U pogledu UTAine igre,sinoc im je bas falio Bogdanovic,koji je,po mom misljenju,2.scorer ove ekipe.Bez njega,sve je palo na pleca Mitchella,a to nece proci protiv ozbiljne ekipe.Tad moras imati raznolikost.
Conley,za sada,jako slab.Hajde sto ga nece sut,to se moze desiti bilo kome,ali nista i ne kreira.To je vec za uzbunu.Ne bude li on na makar 15p i 5ass u prosjeku,UTA nema nigdje,a vidi se da fransiza racuna na to od njega.
Mozda je strah pogresan termin, ali ovo je moje viđenje. Eh ja sam Lebron ja cu sviju ubijati osim Kawhia. Protiv sviju cu bit agresivan radit cu ono sto ja ti on i svi koji su pogledali jednu utakmicu kosarke znaju da moze uradit. Ovo je bila bitna utakmica da on kaze Kawhiu:”Majstore ja sam jos uvijek kralj ti mozes bit sta hoces i ovo je jos uvijek moja liga.” A on se uhinjio i sakrio iza neke statistike gdje je dodavao cisto i ganjao triple-double da bi mogao izvuci se iz ove situacije, gdje svi znamo da je odigrao jako lose.
Razumijem ja i 35 godina, utakmica RS i ostalo, nemoj me pogresno shvatiti, ali ovo je utakmica protiv Clippersa koji su prvu put od bog zna kad relevantni i mozda cak i bolji od Lakersa. Da uprostim MORAS YEBAT MATER KAWHIU!
Clutch city be safe rage hard!

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 26 okt 2019, 14:43

majstore jesi ti gledao utakmicu LAL-LAC?da jesi vjerovatno bi primjetio da se LeBron i Kawhi nisu medjusobno cuvali.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Zaključano

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: alemsa i 5 gostiju.