Ne znam sto, ali meni je ok i Nedim Jusufbegovic, nekako mi djeluje kao da bi znao neki moderni fudbal gurati... A i za ovog Nermina se slazem s tobom. A dokle god Husref daje rezultate, mislim da ga trrba drzat ko Fergusona.AlfredNobel je napisao/la:Jedini naš koji se trudi, bori, koji je pametan i perspektivan je Nermin Bašić. Momak koji je odličan, školovan, kulturan i primjer kako treba izgledati jedan trener. Uz to, moderan trener koji ide u korak s vremenom.
Sve ostalo je talašika i ljudi koji se zadovoljavaju našom ligom i koji na kraju krajeva i nisu kvaliteti za nešto više. Kakav Feđa Dudić, Žižović i qurci, oni su solidni za naše lige i neke prosječne klubove ovdje. Daj Žižoviću našu klupu, pogubio se za dva kola. Da je kako da sjede u kladarama po čitav dan, a u isto vrijeme i vode klubove. Primjer krkanskog trenera je Dženo Uščuplić, ima lik to nešto, ali kad neće da se školuje, šta mu ti možeš.
Uz Bašića, samo da ne zaboravim velikog gospodina Marinovića. Uz Nermina, jedini kojeg bi volio vidjeti na našoj klupi nekad u budućnosti od ovih naših.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma vjeruj, meni je on dobar jedino za tih emisija gdje se možeš činiti kao hibrid Guardiole i Kloppa, a u praksi Šener Bajramović. Tako je i Neville pametovao u emisijama, rekao bi čovjek pokidaće gdje god da dođe i došao u Valenciji, nakantao ga ko je stigao.AngelDiMaria je napisao/la:Ne znam sto, ali meni je ok i Nedim Jusufbegovic, nekako mi djeluje kao da bi znao neki moderni fudbal gurati... A i za ovog Nermina se slazem s tobom. A dokle god Husref daje rezultate, mislim da ga trrba drzat ko Fergusona.AlfredNobel je napisao/la:Jedini naš koji se trudi, bori, koji je pametan i perspektivan je Nermin Bašić. Momak koji je odličan, školovan, kulturan i primjer kako treba izgledati jedan trener. Uz to, moderan trener koji ide u korak s vremenom.
Sve ostalo je talašika i ljudi koji se zadovoljavaju našom ligom i koji na kraju krajeva i nisu kvaliteti za nešto više. Kakav Feđa Dudić, Žižović i qurci, oni su solidni za naše lige i neke prosječne klubove ovdje. Daj Žižoviću našu klupu, pogubio se za dva kola. Da je kako da sjede u kladarama po čitav dan, a u isto vrijeme i vode klubove. Primjer krkanskog trenera je Dženo Uščuplić, ima lik to nešto, ali kad neće da se školuje, šta mu ti možeš.
Uz Bašića, samo da ne zaboravim velikog gospodina Marinovića. Uz Nermina, jedini kojeg bi volio vidjeti na našoj klupi nekad u budućnosti od ovih naših.
Fino to sve Nedim priča nema šta, ali mislim da je i on jedan čisti prosjek ove lige. Uostalom, sve ti govori njegov CV, odron klubovi, a evo i sada je slobodan.
I ja bih mogao sastaviti desetak standardnih rečenica tipa "opasna ekipa koja prijeti iz tranzicija i tu ih se treba paziti, imaju pokretan vezni red čiji pojedinci uvijek mogu riješiti tekmu jednim potezom, bekovi su prodorni, tu i tu stvaraju višak, imaju odlične pasove u dubinu" itd.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nedim je dobar za onakve emisije, da daje komentare a kao trener on je nivo senada repuha..
Marinkovic je dobar trener i volio bi da preuzme nase juniore par sezona i onda ga prekomandovat na husrefovo mjesto, posto vjerovatno nebi imo odma rezultat i trebalobi mu vremena da se navikne na pritisak jer je u dosadasnjoj karijere uvjek vodio luzerske ekipe..
Marinkovic je dobar trener i volio bi da preuzme nase juniore par sezona i onda ga prekomandovat na husrefovo mjesto, posto vjerovatno nebi imo odma rezultat i trebalobi mu vremena da se navikne na pritisak jer je u dosadasnjoj karijere uvjek vodio luzerske ekipe..
Kako je glupo raspravljati o novom treneru, a trenutno imaš jednog od najboljih u našoj historiji. Mislim smiješno pričati, jos uvijek su tu rezultati.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Danas dva keca, sutra dvije dvice 

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ne komentarisemo novog trenera nego oatake trenere, koji mozda nekad a mozda nikad ne budu imali veze sa Sarajevom. A by the way, napisali smo, dok god Husref daje rezultate, ne treba ga mijenjati nego drzati ko Fergusona. Sta je problem? Za sve nas Husref je Sarajevo ili?
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ja sanjo da smo zaposlili novog trenera, odnio jutros kovertu i izvinjenje u Cacao....nije puno galamio....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa cilj je bas da bude suprotno, da nema ni rezultata ni pozicije na tabeli. Ne bih mjenjao Husrefa iako se on meni kao trener ne svidja ALI za Sarajevo je dobar jer mu doprinosi. A sve sto koristi i doprinosi Sarajevu mora i za mene biti dobro.
I dosta mi je tog nekog luzersk8g mentaliteta gdje se samo govori ne valja mjenjaj, ma srusi sve pa gragimo nanovo, a niko nema hrabrosti i znanja da kaze hajde da ne rusimo nego da popravimo.
Za nekih 5 godina, kad Husref sam ode jer mu vlasnici nece urucit otkaz, dolazi u obzir samo Safet Susic kao trener. I da ga ovi u savezu i cijela drzava gleda kako pravi rezultate sa Sarajevom a sutnuli su ga iz repke uz pogrdne nazive slicne kao i ovi kojima kite Husrefa. I znas ko su oni jer maske su providne.
I dosta mi je tog nekog luzersk8g mentaliteta gdje se samo govori ne valja mjenjaj, ma srusi sve pa gragimo nanovo, a niko nema hrabrosti i znanja da kaze hajde da ne rusimo nego da popravimo.
Za nekih 5 godina, kad Husref sam ode jer mu vlasnici nece urucit otkaz, dolazi u obzir samo Safet Susic kao trener. I da ga ovi u savezu i cijela drzava gleda kako pravi rezultate sa Sarajevom a sutnuli su ga iz repke uz pogrdne nazive slicne kao i ovi kojima kite Husrefa. I znas ko su oni jer maske su providne.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
YEBEM TE, ŽELJO NJONJAVI!
Kakav skup kriminalaca danas pod bijelim brijegom...lazni mostarci vs gurbeti a slag na tortu Dragan Petrovic, ko ce koga zayebati i pokrasti ...
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
zlatan nalicrevolt je napisao/la:Ja u Bosni i Hervegovini pored Bake i Marinovica, koji za mene su losiji treneri od Husrefa, ne vidim niti jednog trenera koji moze ili ima kapacitet da bude update. Husref kakav god da je je najbolji za nas.
Husref kakav god da je, u protrklom periodu, sa drugim timom je uspio biti lider prvenstva nakon 13 kola. Nije malo. Eno Zrinjski koji se pojacao aman zaman pa 6. jos nisu imali povrede ko mi. Komsinice, euforija ludilo ovo ono pa 3.. Ako mi u nedjelju pobijedimo a oni kiksaju u Mostaru idemo na 3 ili aBd 4 bobe razlike. Nije malo. Logicno da Husref nije perdektan i da ima gresaka ali mislim da jednistavno nas tesko ko da moze voditi od trenera iz BiH.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Pojma ti nemaš laki mojAngelDiMaria je napisao/la:Ne komentarisemo novog trenera nego oatake trenere, koji mozda nekad a mozda nikad ne budu imali veze sa Sarajevom. A by the way, napisali smo, dok god Husref daje rezultate, ne treba ga mijenjati nego drzati ko Fergusona. Sta je problem? Za sve nas Husref je Sarajevo ili?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
E to vrijedi pogledatInijesta je napisao/la:Kakav skup kriminalaca danas pod bijelim brijegom...lazni mostarci vs gurbeti a slag na tortu Dragan Petrovic, ko ce koga zayebati i pokrasti ...

FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Samo da se krimosi zboduizmeđuse AMIN.Inijesta je napisao/la:Kakav skup kriminalaca danas pod bijelim brijegom...lazni mostarci vs gurbeti a slag na tortu Dragan Petrovic, ko ce koga zayebati i pokrasti ...

Bahatost vs. HinjavostInijesta je napisao/la:Kakav skup kriminalaca danas pod bijelim brijegom...lazni mostarci vs gurbeti a slag na tortu Dragan Petrovic, ko ce koga zayebati i pokrasti ...

Giljotina je napisao/la:YEBEM TE, ŽELJO NJONJAVI!

Cuj njonjavi

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Gojković 
Ipak Kunić, ovaj rezultat nam baš godi.

Ipak Kunić, ovaj rezultat nam baš godi.
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 26 okt 2019, 15:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Nadam se da su igraci i ss svjesni uloga sutrasnje utakmice. Odvajanje od najblizih konkurenata, 8.000 ljudi protiv ubica i zalet za Bijeljinu. Igraj bordo - bijeli!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Imam osjecaj da ce jadnik iz bjeljine odigrat x i da ce ubice dobit dosta zuti kartona kao i radnik. Mislim sa remijem danas i remijem sleducu tekmu da bi oni polahko poceli padat taman da ih mi naguzimo u bjeljini.
- ElCartel11
- Kontakt:
Au kone gube jos Zgrinjski bez Govedarice, Sovsica i Stojkica 3 vrlo bitna njihova igraca, ako ne i najbolja.
Nekako bi nam remi tu najbolje odgovarao, ali nemam nista protiv, da i ovako ostane.
Opet napominjem, da cemo i mi sutra imati vrlo tezak mec, Tuzlaci ce se kao i uvijek naloziti protiv nas ima da idu glavom na kopacku, dok protiv ostalih se vucu po terenu. Zato sutra zbiti redove i aBd do nova 3 boda.
Zna li neko hoce li Oremus biti u kombinacijama sutra za utakmicu? Bio bi to veliki plus za nas, ali ako teren bude los neka i ovu preskoci bolje.
Nekako bi nam remi tu najbolje odgovarao, ali nemam nista protiv, da i ovako ostane.
Opet napominjem, da cemo i mi sutra imati vrlo tezak mec, Tuzlaci ce se kao i uvijek naloziti protiv nas ima da idu glavom na kopacku, dok protiv ostalih se vucu po terenu. Zato sutra zbiti redove i aBd do nova 3 boda.
Zna li neko hoce li Oremus biti u kombinacijama sutra za utakmicu? Bio bi to veliki plus za nas, ali ako teren bude los neka i ovu preskoci bolje.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!