Gorstak je ckapi oooooo
Dje vukovi ricu

Moderator/ica: GracanicaAA
jesi ti ovaj?elvirbaljic je napisao/la:Ahahaha gledaj ublehasa okupili se i piskaraju dok im klub spustaju u raku....Nijedna sramota ovog svijeta vas nije obisla...pripazite se protiv Sarajeva, dolazi cetiri zastitara, pojacaju se, nece biti dva kao dosad...hahaha
Pa šta si mogao reči sećeru što mu Said ili Bumbar nisu već rekli. Mrzio te šecer zato što si odatle odakle pa si zato završio u nižerazrednom vratniku? A Sloboda jedini klub pa automatski niko nije primjetio tvoju veličinu? A mogao si barem u Dinamu igrati da nisi seceru rekao odakle si. Pa zar ne vidis bolan da ti je bolje da šutiš.elvirbaljic je napisao/la:Juniorski staz sam proveo u Slobodi, sve je bilo dobro dok seceru nisam rekao odakle dolazim, i onda je tu nastai pocetak mog kraja (grijao klupu, a nerjetko i tribine)
Sta si sad onda pitarska kujica sa krizom identiteta neuki propali fudbalercicu?elvirbaljic je napisao/la:Hahah ha Rajko ha Mitar ili ti ga gorki, neka razlika??? Samo je razlika sto mi funkcionisemo a vi?? Nedelja dan za samaranje, samo sad cu jace da udaram, prosli put sam se zezao!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.