FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto bi reko Nakic marginale su male, posebno kad se slabija ekipa nalozi a jaca ne udze u utakmicu sa 100% zalaganjem.
Ocekujem da Husref dobro izanalizira sslobodanku i pripremi igrace za utakmicu, netrebamo srljat vec stihiski ih kondiciono i fizicki lomit i nad jacat, jer oni jedino sto imaju taj motiv jer se vecina njihovi igraca zeli dokazat nasem ss da bi ih mi doveli i normalno kad igras pritiv SARAJEVA to je njima koda je real madrid nama doso...
Nadam se da ce gavic i ahmet bit spremni
Ocekujem da Husref dobro izanalizira sslobodanku i pripremi igrace za utakmicu, netrebamo srljat vec stihiski ih kondiciono i fizicki lomit i nad jacat, jer oni jedino sto imaju taj motiv jer se vecina njihovi igraca zeli dokazat nasem ss da bi ih mi doveli i normalno kad igras pritiv SARAJEVA to je njima koda je real madrid nama doso...
Nadam se da ce gavic i ahmet bit spremni
Giljotina je napisao/la:Guzina može biti od koristi samo ako se nekom bogu prinosi žrtva.

Jel iko primjetio da rumeni dira sisu sabrininu, na onoj slici kad daje onu plakatu..
Interesujeme ko ima naj jacu poziciju u nasem klubu, osim tana i nama mislim od sabrine plinovode rumenig ili neko treci.
Evo citam sve forume svih klubova i 4 kluba zeljo sloboda celik bratunac city optuzuju nas klub da mi kontrolisemo savez i da kupujemo sudiju i td..
Mozda sam ja ne objektivan jer navijam za FK SARAJEVO, jedina greska koja je svirana u korist nas je onaj start protiv celika serbedzica i ta dva slobodna udarca..
Posto protiv veleza oni su se zalili na fer play al realno ono u 99% slucajeva kad gubi ekipa na domacem terenu nebi zaustavilo plus igrac se odma digo.
Nek napise bilo ko ovde bilo kojeg kluba jel bio penal protiv borca jel uredu ono sto je sb uradio a da se ne isprazni tribina cak mozda prekid utakmice
Situacija u 16 tercu protiv tuzla citya i crveni karton protiv madzara..
Ako pricamo o crvenom kartoni protiv celika ako je ono za zuti ne crveni zelio bi da mi objasni u kojem slucaju i kakav faul je trebao bit da bi bio crveni....
Jer ovo nije posteno da se pisu stvari pitari vode savez pitari vlasnici sudija, ako je tako onda po mom misljenju kako smo zaklani najvise od tog saveza i sudija..
Ako nista ovde je neko postavio da je 5 sudija suspendovano radi jednog kluba i da je taj klub imao u dvije godine oko 20 gresaka sudiski koje su isle u korist tog kluba..
Samo se shetite penala za zrinjski a sad i direktnog crvenog takode protiv zrinjskig za psovku.
Interesujeme ko ima naj jacu poziciju u nasem klubu, osim tana i nama mislim od sabrine plinovode rumenig ili neko treci.
Evo citam sve forume svih klubova i 4 kluba zeljo sloboda celik bratunac city optuzuju nas klub da mi kontrolisemo savez i da kupujemo sudiju i td..
Mozda sam ja ne objektivan jer navijam za FK SARAJEVO, jedina greska koja je svirana u korist nas je onaj start protiv celika serbedzica i ta dva slobodna udarca..
Posto protiv veleza oni su se zalili na fer play al realno ono u 99% slucajeva kad gubi ekipa na domacem terenu nebi zaustavilo plus igrac se odma digo.
Nek napise bilo ko ovde bilo kojeg kluba jel bio penal protiv borca jel uredu ono sto je sb uradio a da se ne isprazni tribina cak mozda prekid utakmice
Situacija u 16 tercu protiv tuzla citya i crveni karton protiv madzara..
Ako pricamo o crvenom kartoni protiv celika ako je ono za zuti ne crveni zelio bi da mi objasni u kojem slucaju i kakav faul je trebao bit da bi bio crveni....
Jer ovo nije posteno da se pisu stvari pitari vode savez pitari vlasnici sudija, ako je tako onda po mom misljenju kako smo zaklani najvise od tog saveza i sudija..
Ako nista ovde je neko postavio da je 5 sudija suspendovano radi jednog kluba i da je taj klub imao u dvije godine oko 20 gresaka sudiski koje su isle u korist tog kluba..
Samo se shetite penala za zrinjski a sad i direktnog crvenog takode protiv zrinjskig za psovku.
Nadam se da cemo dovesti Zeljkovica za iducu sezonu, mislim da mu je Šaran ko neki menadzer, strašan mali
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Po TM, on je u Bilalagicevoj agencijiledesma je napisao/la:Nadam se da cemo dovesti Zeljkovica za iducu sezonu, mislim da mu je Šaran ko neki menadzer, strašan mali
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Vode rođeni, kako gl.upa reakcija Resića
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pa moguce je da ga on zvanicno zastupa, al znam da je i Šaran se nesto motao oko njega.belosevic28 je napisao/la:Po TM, on je u Bilalagicevoj agencijiledesma je napisao/la:Nadam se da cemo dovesti Zeljkovica za iducu sezonu, mislim da mu je Šaran ko neki menadzer, strašan mali
Evo dade i go, stvarno je mali u fudbalu 0-24h
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
od mene
za ahmetovica
za ahmetovica
Evo savez i FK SARAJEVO pobjedili celik...
Koje su to picke..
Daj da se uradi udruzenje klubova opet bi rekli da smo mi krivi.
Koje su to picke..
Daj da se uradi udruzenje klubova opet bi rekli da smo mi krivi.
Davaj na ljeto Brandaa i Feđu Dudića

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kakav ba Feđa Dudić, pa taj ne izlazi iz staklenog, kladionicar malo zesci, yebo vas onMokes je napisao/la:Davaj na ljeto Brandaa i Feđu Dudića![]()
Ja u Bosni i Hervegovini pored Bake i Marinovica, koji za mene su losiji treneri od Husrefa, ne vidim niti jednog trenera koji moze ili ima kapacitet da bude update. Husref kakav god da je je najbolji za nas.
Husref kakav god da je, u protrklom periodu, sa drugim timom je uspio biti lider prvenstva nakon 13 kola. Nije malo. Eno Zrinjski koji se pojacao aman zaman pa 6. jos nisu imali povrede ko mi. Komsinice, euforija ludilo ovo ono pa 3.. Ako mi u nedjelju pobijedimo a oni kiksaju u Mostaru idemo na 3 ili aBd 4 bobe razlike. Nije malo. Logicno da Husref nije perdektan i da ima gresaka ali mislim da jednistavno nas tesko ko da moze voditi od trenera iz BiH.
Husref kakav god da je, u protrklom periodu, sa drugim timom je uspio biti lider prvenstva nakon 13 kola. Nije malo. Eno Zrinjski koji se pojacao aman zaman pa 6. jos nisu imali povrede ko mi. Komsinice, euforija ludilo ovo ono pa 3.. Ako mi u nedjelju pobijedimo a oni kiksaju u Mostaru idemo na 3 ili aBd 4 bobe razlike. Nije malo. Logicno da Husref nije perdektan i da ima gresaka ali mislim da jednistavno nas tesko ko da moze voditi od trenera iz BiH.
Pa 100%revolt je napisao/la:Ja u Bosni i Hervegovini pored Bake i Marinovica, koji za mene su losiji treneri od Husrefa, ne vidim niti jednog trenera koji moze ili ima kapacitet da bude update. Husref kakav god da je je najbolji za nas.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Baka je bolji trener od Husrefa, ali ga nikad ne bih volio vidjeti u našem klubu. Marinović, ne mogu reći da je bolji, ali je moderniji i svakako perspektivan jer je relativno mlad za trenera.revolt je napisao/la:Ja u Bosni i Hervegovini pored Bake i Marinovica, koji za mene su losiji treneri od Husrefa, ne vidim niti jednog trenera koji moze ili ima kapacitet da bude update. Husref kakav god da je je najbolji za nas.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Da ne povjeruješ da niko od toliko fudbalera, sportskih radnika već 25 godina nije stasao niti jedan ozbiljan trener, koji bi svojim pristupom, radom donio nešto novo, pa otišao da vodi barem neku ekipu iz druge lige Liga petice, pa to je poražavajući podatak. Postoji li uopće neka edukacija, seminari, radionice za trenere da se malo usavrše, pa čovječe niko od trenera ne zna dati izjavu nakon utakmice da ne govorimo o nečemu drugom.
Jusufbegović na Hayatu daje kvalitetne analize, ne znam ima li karizmu, kako radi sa igračima...
Jusufbegović na Hayatu daje kvalitetne analize, ne znam ima li karizmu, kako radi sa igračima...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Možda na zimu ostajemo bez Husrefa. Navodno je u pitanju angažman u Southampton. Kažu poklapaju im se vizije. 

Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Husref je najbolji trener sto je ikad poske rata vodio neku ekipu. Sliskovic jeste dobar al nije bolji od Husrefa. Sa zrinjskim imaj najbolji tim bices prvak, jer dole nepistoji pritisak pa zrinjski dobzadnjih 7 godina bio klub ko sto je sad radnik cak slabi.
Sb je za njih bio manchester city.. izbori evropu super sve preko toga odlicno...
Primjera radi Husref je osvoio duplu krunu prvi na tabeli nakon 50% odigrani utakmica preko 40% navijaca zeli smjenu dok Vukasa kara ko god stigne -7 bodova za nama niko nista, to je najfriski primjer.
Kazu kako trener koji je najbolji u srzavi truhne 20 godina u pl bh. Vrlo lahko evo nadzitemi ijednog trenera koji je poceo trenereku karijeru trenirajuci po bivsoj jugi..
Vrlo tesko i ako ima veoma mali broj i to su treneri dinama zvezde.. sliskovic je imao srece sa reprezentacijom i treniro je hajduk i evo sad kinu to je to, amar u kataru al je bio po japanu itd..
Kodro jesic rade vani dugo godina nista u bosni nisu pokazali kao i rahimic i sad baljic
Sb je za njih bio manchester city.. izbori evropu super sve preko toga odlicno...
Primjera radi Husref je osvoio duplu krunu prvi na tabeli nakon 50% odigrani utakmica preko 40% navijaca zeli smjenu dok Vukasa kara ko god stigne -7 bodova za nama niko nista, to je najfriski primjer.
Kazu kako trener koji je najbolji u srzavi truhne 20 godina u pl bh. Vrlo lahko evo nadzitemi ijednog trenera koji je poceo trenereku karijeru trenirajuci po bivsoj jugi..
Vrlo tesko i ako ima veoma mali broj i to su treneri dinama zvezde.. sliskovic je imao srece sa reprezentacijom i treniro je hajduk i evo sad kinu to je to, amar u kataru al je bio po japanu itd..
Kodro jesic rade vani dugo godina nista u bosni nisu pokazali kao i rahimic i sad baljic
Zeko87 je napisao/la:Da ne povjeruješ da niko od toliko fudbalera, sportskih radnika već 25 godina nije stasao niti jedan ozbiljan trener, koji bi svojim pristupom, radom donio nešto novo, pa otišao da vodi barem neku ekipu iz druge lige Liga petice, pa to je poražavajući podatak. Postoji li uopće neka edukacija, seminari, radionice za trenere da se malo usavrše, pa čovječe niko od trenera ne zna dati izjavu nakon utakmice da ne govorimo o nečemu drugom.
Ima. Dosta trenera ulaze u sebe ali je problem baliluk. Npr. Koliko Bazdarevic, susic, hadzibegic, rade vani, francuska, turska, nikad niti jednom klubu nisu predlozili nekog naseg trenera, muharemovic i cviko po kini isto nikad nisu pogurali svog kolegu. Srbi i hrvati se laktaju i guraju medjusobno. Treneri nemaju nikakav menadjerski lobi vani.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Svi semestri sa svom edukacijom za uefa pro licencu koju ima nekolicina BH trenera iznosi oko 28.000KM. Jedini uslov za istu je da imas SSS i naravno 28 milja. Dakle svakom prosjecnom gradjaninu je otvoren put ka toj licenci samo da ima pare. Kakve rezultate mozes ocekivati?Zeko87 je napisao/la:Da ne povjeruješ da niko od toliko fudbalera, sportskih radnika već 25 godina nije stasao niti jedan ozbiljan trener, koji bi svojim pristupom, radom donio nešto novo, pa otišao da vodi barem neku ekipu iz druge lige Liga petice, pa to je poražavajući podatak. Postoji li uopće neka edukacija, seminari, radionice za trenere da se malo usavrše, pa čovječe niko od trenera ne zna dati izjavu nakon utakmice da ne govorimo o nečemu drugom.
NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jedini naš koji se trudi, bori, koji je pametan i perspektivan je Nermin Bašić. Momak koji je odličan, školovan, kulturan i primjer kako treba izgledati jedan trener. Uz to, moderan trener koji ide u korak s vremenom.
Sve ostalo je talašika i ljudi koji se zadovoljavaju našom ligom i koji na kraju krajeva i nisu kvaliteti za nešto više. Kakav Feđa Dudić, Žižović i qurci, oni su solidni za naše lige i neke prosječne klubove ovdje. Daj Žižoviću našu klupu, pogubio se za dva kola. Da je kako da sjede u kladarama po čitav dan, a u isto vrijeme i vode klubove. Primjer krkanskog trenera je Dženo Uščuplić, ima lik to nešto, ali kad neće da se školuje, šta mu ti možeš.
Uz Bašića, samo da ne zaboravim velikog gospodina Marinovića. Uz Nermina, jedini kojeg bi volio vidjeti na našoj klupi nekad u budućnosti od ovih naših.
Sve ostalo je talašika i ljudi koji se zadovoljavaju našom ligom i koji na kraju krajeva i nisu kvaliteti za nešto više. Kakav Feđa Dudić, Žižović i qurci, oni su solidni za naše lige i neke prosječne klubove ovdje. Daj Žižoviću našu klupu, pogubio se za dva kola. Da je kako da sjede u kladarama po čitav dan, a u isto vrijeme i vode klubove. Primjer krkanskog trenera je Dženo Uščuplić, ima lik to nešto, ali kad neće da se školuje, šta mu ti možeš.
Uz Bašića, samo da ne zaboravim velikog gospodina Marinovića. Uz Nermina, jedini kojeg bi volio vidjeti na našoj klupi nekad u budućnosti od ovih naših.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: hibrid, juka55, KarloIvandic i 72 gosta.