Svake sedmice iznova i iznova.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma valjda nece. Pa valjda su (smo) nesto naucili do sada.LjoZee je napisao/la:Valja opet prezivljavati i vracati se kad prvi mi primimo gol
Dobro nismo ga fasovali u prvih 15, i to je napredakLjoZee je napisao/la:Eno ti dokaz protiv Mladosti da nismo. Postalo je to ko “navika”.
Laganim koracima pomjeramo granice.kerimatomic1921 je napisao/la:Dobro nismo ga fasovali u prvih 15, i to je napredakLjoZee je napisao/la:Eno ti dokaz protiv Mladosti da nismo. Postalo je to ko “navika”.
Istog sam mišljenja odavno. Stvarno nek se saberu pa oduzmu više! Volim te Željo!LjoZee je napisao/la:Valja opet prezivljavati i vracati se kad prvi mi primimo gol
Neka je ostao da malo odmori, a sutra Stana kada zapne da se dokaze protiv bivseg kluba. Ma sam ce im dvicu zabitiLjoZee je napisao/la:Osim je najavio povratak Osmankovića u tim, dok su kartonirani Pavić i Ramović, a u Sarajevu su ostali i Vedran Kjosevski te Asim Zec. Susret u Mostaru igra se sutra u 14:30 sati.
Osta Asim
+1LjoZee je napisao/la:Peticija da svaka utakmica pocne sa 1:0 ili 0:1 za protivnika. Tako od starta da krenemo igrati, a ne da cekamo nekoliko minuta dok primimo gol pa tek onda.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, ristagrad i 59 gostiju.