FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Prvače najjači si, nek je sretan...
Hoclćemo pobjedom da ovo proslavimo..
Hoclćemo pobjedom da ovo proslavimo..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- robertkosar
- Kontakt:
Nije to Heba iz svoje glave,fino se cuje da mu govore "nabi"AngelDiMaria je napisao/la:Gledam video na insta, nasi se ganjaju lopte igraju, dodaju se, tamo vamo i sve 5, drze loptu kod sebe, dodje heba i nabije loptu i gleda ono kao "hajmo razlaz" hahahahah

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sretan rodjendan ljubavi, u najjacim godinama!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Luka Bilbija nam sudi u nedjelju, Maksimović i Kačavenda asistenti. Dosad s Bilbijom imamo 3 pobjede i 2 remija.
24.10.1946.-24.10.2019.
73 godine ponosa i slave!!!
73 godine ponosa i slave!!!
- Kockoglavi
- Kontakt:
Sretan rodžendan DIVOVI

- AngelDiMaria
- Kontakt:
Znam, nego mi sega kako ih gleda ono kao baja kad dodje i rastjera djecu s igralista hahahahmma_hz je napisao/la:Nije to Heba iz svoje glave,fino se cuje da mu govore "nabi"AngelDiMaria je napisao/la:Gledam video na insta, nasi se ganjaju lopte igraju, dodaju se, tamo vamo i sve 5, drze loptu kod sebe, dodje heba i nabije loptu i gleda ono kao "hajmo razlaz" hahahahah
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
73 godine ljubavi moja!Ako Bog da zdravlja da svi mi navijaci Sarajeva dozivimo 100 godina od osnivanja!!
Denchi je napisao/la:Sretan rodjendan ljubavi, u najjacim godinama!

YEBEM TE, ŽELJO!
XGiljotina je napisao/la:YEBEM TE, ŽELJO!

Ma ako ima ista od toga, znat ce se kad se budu vratili nasi iz Vijetnama. Vjerujem da ce biti neke price oko toga.Hztesanj je napisao/la:Ima li novosti za stadion??
- ElCartel11
- Kontakt:
Sretan rodjendan prva ljubavi...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
AngelDiMaria je napisao/la:Znam, nego mi sega kako ih gleda ono kao baja kad dodje i rastjera djecu s igralista hahahahmma_hz je napisao/la:Nije to Heba iz svoje glave,fino se cuje da mu govore "nabi"AngelDiMaria je napisao/la:Gledam video na insta, nasi se ganjaju lopte igraju, dodaju se, tamo vamo i sve 5, drze loptu kod sebe, dodje heba i nabije loptu i gleda ono kao "hajmo razlaz" hahahahah

edit:thug life sjetio sam se

FK SARAJEVO.
Ima, izbori su za manje od 365 dana, pa smo naglo postali vlasnici stadiona.skoJaa je napisao/la:Ma ako ima ista od toga, znat ce se kad se budu vratili nasi iz Vijetnama. Vjerujem da ce biti neke price oko toga.Hztesanj je napisao/la:Ima li novosti za stadion??

Danas sam više "čestitki" i objava po društvenim mrežama vidio od kona nego od naših, pričaju mitove o onom Domorockom. Dan te yebo kakva smo veličina, ja pojma nemam kad je plava prčija nastala, oni sinoć u ponoć objavljuju slike povodom našeg rođendana.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Povodom rođendana FK Sarajevo pogledajte film "Keli" na TVSA veceras u 20,00h
Sarajevo ljubavi moja.
Sretan 73 rodzendan voljeni klube.
Evo atleticari (sport koji niko nikad u bosni i bivsoj jugi nije pratio) hoce da im oficir ostavi atlesku stazu..kazu imaju 1000 podpisa za peticiju. Glupost teska jeblaim staza mater u picku i njima i SDA i ajndzicu ako to smece ne ogule, jebote tribina 70 m od travnjaka
Evo atleticari (sport koji niko nikad u bosni i bivsoj jugi nije pratio) hoce da im oficir ostavi atlesku stazu..kazu imaju 1000 podpisa za peticiju. Glupost teska jeblaim staza mater u picku i njima i SDA i ajndzicu ako to smece ne ogule, jebote tribina 70 m od travnjaka
Ako je Husref Sarajevo, je li to znači da je danas rođendan Husrefu?
Trenutno korisnika/ca: NazorUso, propoklopac i 50 gostiju.