NK Zvijezda Gradačac

fukara87
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la fukara87 » 14 nov 2010, 17:23

ooo red dragonsss :lol: jestel spremni za kantonalni okrsaj ...ajd nadam se da cemo se dogovorit s vama pa da nam date 3 boda :lol: :lol: mogu mislit Smajlovica ima da uzore Banja Ilidju :lol: :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 14 nov 2010, 17:35

fukara87 je napisao/la:ooo red dragonsss :lol: jestel spremni za kantonalni okrsaj ...ajd nadam se da cemo se dogovorit s vama pa da nam date 3 boda :lol: :lol: mogu mislit Smajlovica ima da uzore Banja Ilidju :lol: :lol: :lol:
Ako imate zelenih stolica, možda se i može dogovorit :mrgreen: :mrgreen:
Dragon Town

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 nov 2010, 17:44

:o zelenih stolica nema :lol: :lol: ma lako cemo se mi svama dogovorit ne brinem se ja za gradacac :lol: :lol: :lol:

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 14 nov 2010, 17:46

fukara87 je napisao/la::o zelenih stolica nema :lol: :lol: ma lako cemo se mi svama dogovorit ne brinem se ja za gradacac :lol: :lol: :lol:
Cetiri utakmice nismo nikoga pobjedli kod kuce... tako da vam se CRNO pise :D
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 nov 2010, 17:48

necko_gradacac je napisao/la:
fukara87 je napisao/la::o zelenih stolica nema :lol: :lol: ma lako cemo se mi svama dogovorit ne brinem se ja za gradacac :lol: :lol: :lol:
Cetiri utakmice nismo nikoga pobjedli kod kuce... tako da vam se CRNO pise :D
:o niste pobijedili Buducnost i Rudar P ....nista racunajte i ovu 5 utakmicu da necete pobijedit jer vam nosimo sva 3 boda :lol: :lol:

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 14 nov 2010, 17:51

Bolje je da budete dobri sa nama, da vas ne bi mi izbacili iz lige. Izbacili smo u zadnjem kolu, Gradinu, izbacili Orašje pa nam neće biti problem da izbacimo i vas. :mrgreen:
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 nov 2010, 17:55

husein veličanstveni je napisao/la:Bolje je da budete dobri sa nama, da vas ne bi mi izbacili iz lige. Izbacili smo u zadnjem kolu, Gradinu, izbacili Orašje pa nam neće biti problem da izbacimo i vas. :mrgreen:
e moj huseinee stvarno si me nasmijao sad :lol: :lol: :lol: pa gdje ces poredit Orasje i Gradinu sa Slobodom nidje veze :oops: :oops: pa vi kad bi nas izbacili ja vise nebi pratio nogomet do kraja zivota :lol: :lol: zar nisi malo razmislio da ce te vi prije nas ispasti nego mi ...ma mi smo uvjek s vama dobri zato se ne brinem nista :mrgreen: :lol:

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 14 nov 2010, 19:11

fukara87 je napisao/la:
husein veličanstveni je napisao/la:Bolje je da budete dobri sa nama, da vas ne bi mi izbacili iz lige. Izbacili smo u zadnjem kolu, Gradinu, izbacili Orašje pa nam neće biti problem da izbacimo i vas. :mrgreen:
e moj huseinee stvarno si me nasmijao sad :lol: :lol: :lol: pa gdje ces poredit Orasje i Gradinu sa Slobodom nidje veze :oops: :oops: pa vi kad bi nas izbacili ja vise nebi pratio nogomet do kraja zivota :lol: :lol: zar nisi malo razmislio da ce te vi prije nas ispasti nego mi ...ma mi smo uvjek s vama dobri zato se ne brinem nista :mrgreen: :lol:
Ma bit ćemo i mi dobri sa vama, nećemo vam puno natrpat, samo koliko vam može stat :lol:
Dragon Town

s.s.lazio
Kontakt:

Post Postao/la s.s.lazio » 14 nov 2010, 19:30

zmaj_Bosne je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Ma bit ćemo i mi dobri sa vama, nećemo vam puno natrpat, samo koliko vam može stat :lol:
može nam stat isto onoliko koliko ste utrpali Rudaru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Giustizia per Gabriele Sandri !

Vola Lazio tu non sarai mai sola vola !

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 14 nov 2010, 21:55

Dragi moji zvjezdasi.Jedva cekam da se ovo sve zavrsi.Ne znam kome je gore,nama ili igracima.Ustvari,uopste ne znam koliko je pojedinim igracima lose kada primaju plate za ono sto ne odrade kako treba.Cast pojedincima,al vecina kako ima obraza i setat po gradu i glumit neke zvijezde.Igraci Slavije po nekoliko mjeseci ne prime platu,pa ekipa Sarajeva u kakvim uslovima zive,bez struje,plata,premija...i u mnogim drugim koji bolje na tabeli stoje od Zvijezde.Vec mi je patnja otici i gledati hoce li nas ili ne obradovati.Dobili smo Drinu,Leotar i Travnik kuci i to jedva,rastelovani Velez i Zrinjski u gostima uz puno srece.Nismo u stanju dovest par spacnih igraca,al zato bataljon neprovjerenih koji nisu ni za prve lige.Mi smo mali klub koji uz nekoliko pravih pojacanja i nasu djecu moze puno vise.Mislim da dokle god nemadnemo pravog covjeka za dovodjenje provjerenih igraca,kvalitetnog trenera i drugacije organizacije u klubu bicemo u borbi za opstanak.Iskreno uz izvinjenje onim koji su uz Zvijezdu i za Zvijezdu svim srcem.Ako se neko ne slaze neka kaze drugacije,ima svako pravo na svoje misljenje.Nadam se da cemo se radovat u subotu.

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 14 nov 2010, 22:24

zvjezdas je napisao/la:Dragi moji zvjezdasi.Jedva cekam da se ovo sve zavrsi.Ne znam kome je gore,nama ili igracima.Ustvari,uopste ne znam koliko je pojedinim igracima lose kada primaju plate za ono sto ne odrade kako treba.Cast pojedincima,al vecina kako ima obraza i setat po gradu i glumit neke zvijezde.Igraci Slavije po nekoliko mjeseci ne prime platu,pa ekipa Sarajeva u kakvim uslovima zive,bez struje,plata,premija...i u mnogim drugim koji bolje na tabeli stoje od Zvijezde.Vec mi je patnja otici i gledati hoce li nas ili ne obradovati.Dobili smo Drinu,Leotar i Travnik kuci i to jedva,rastelovani Velez i Zrinjski u gostima uz puno srece.Nismo u stanju dovest par spacnih igraca,al zato bataljon neprovjerenih koji nisu ni za prve lige.Mi smo mali klub koji uz nekoliko pravih pojacanja i nasu djecu moze puno vise.Mislim da dokle god nemadnemo pravog covjeka za dovodjenje provjerenih igraca,kvalitetnog trenera i drugacije organizacije u klubu bicemo u borbi za opstanak.Iskreno uz izvinjenje onim koji su uz Zvijezdu i za Zvijezdu svim srcem.Ako se neko ne slaze neka kaze drugacije,ima svako pravo na svoje misljenje.Nadam se da cemo se radovat u subotu.
SVE SI REKAO,SLAŽEM SE U POTPUNOSTI !

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 14 nov 2010, 22:33

fukara87 je napisao/la:
Gdje ces ih poredit, Sloboda ti je bila u Europi kad su Gradina i Orasje bili ako ne i u Aziji :P :P .. Zezam se, moram vam odma reci da me ne napadate odma. Sretno i Slobodi i Zvijezdi ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 nov 2010, 22:36

Amar_TM87 je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:
Gdje ces ih poredit, Sloboda ti je bila u Europi kad su Gradina i Orasje bili ako ne i u Aziji :P :P .. Zezam se, moram vam odma reci da me ne napadate odma. Sretno i Slobodi i Zvijezdi ;)
haha o djesi zeljovac :lol: :lol: sta ima tamo cuo sam da ima gladnih tamo :lol: :lol: :lol:

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 nov 2010, 23:20

zmaj_Bosne je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Hoće li biti navijača Zvijezde sutra na Koševu? Volio bih da zajedno bodrimo Zvijezdu. Svejedno, konačno ću pogledati neku Zvijezdinu utakmicu uživo. Mislim da se Olimpic može iznenaditi, jer su ekipa koja igru ne kroji na napadanju sudija.

Gledao sam dva puta Olimpic - Sloboda i Tuzlaci su ih dva puta nadigrali. Zašto ne bi i Zvijezda?
Hoćel biti tekstualni prenos na SS?
A, kad to nije bio? :D
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 15 nov 2010, 08:51

U najboljem slučaju završiti ćemo polusezonu sa 22 boda, rekord je prva sezona Pl kada smo imali 24 boda

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 15 nov 2010, 14:31

Imal gdje ovih nasih zvijezda,dal to danas odmaraju ili ih je stid hodat po gradu.Nema izjava,da ih mozda nije sudija zakinuo jucer u Sarajevu.Trebamo i mi ko Manijaci prije par godina pa vidi Zelje.Mozda navijaci na utakmici prozovu odgovorne pa rezultati krenu.

samuraj
Kontakt:

Post Postao/la samuraj » 15 nov 2010, 17:19

Novi si na forumu,ali vjerovatno vec odavno pratis, pa bi morao znati da nema prozivki.Ako klub volis,onda samo sutis(i pusis),dajes podrsku svima,bez obzira o kome ili cemu se radi,navijas itd., a ako prozivas,kritikujes,ukazujes,sugerises, onda klub ne volis i ako ti se ne svidja ono sto vidis na terenu,brate,nemoj ni dolazit.
Ovo nisam izmislio ja,ovo je misljenje vecine,a moglo se procitati cesto na ovom dijelu foruma,pa molim te...vodi racuna. ;)

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 15 nov 2010, 18:01

Izgleda da se u Zvijezdi spremaju promjene na polusezoni kako u igrackom kadru,tako i u uzem rukovodstvu.Cetiri igraca su vec sada prekrizena(svi od prosle sezone) da li ce im se jos neko pridruziti vidjet cemo za desetak dana.Tako barem kruzi carsijska prica koliko ima istine u tome pokazat ce vrijeme.Nama trebaju dva vezna i dva spica koji će igrati ,a ne deset igraca koji će sjediti na klupi i tribinama.Mi takvih imamo u nasem juniorskom pogonu.Kako ih nije sramota setati gradom,primaju prevelike novce za nase uslove a za to nisu nista pokazali.Cast pojedincima,koji drze Zvijezdu i da njih nema nemogu ni zamisliti gdje bi bili.Igraci Sarajeva nemaju sta da jedu pa nas razvale na nasem terenu.Sramota !Kako pojedini igraci uopste mogu u oci pogledati predsjednika kluba.
Eto ako znate nesto vise o tome napisite nesto,ko bi mogao doci a ko otici.

husein veličanstveni
Kontakt:

Post Postao/la husein veličanstveni » 15 nov 2010, 18:13

Meni je lično rekao čovjek a koji je zaposlen u NK Zvijezda (a radi se o čovjeku koji ima jednu od vodećih uloga u Zvijezdi, da ga sad ne imenujem) da je sigurno da će Zvijezdu napustiti Đorić i Šest i da će Hadžiđulbić najvjerovatnije dobiti otkaz jer i on nije zadovoljio. Neće biti nekih većih odlazaka osim ove trojice. U srijedu poslije utakmice sa Slobodom na stadionu će se odigrati utakmica između juniorskog sastava i ovih igrača koji su imali manju minutažu. Kaže hoće trener da vidi može li računati na koga iz juniora. Također biti će i nekih pojačanja a kakvih vidjet će mo.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"

zvjezdas
Kontakt:

Post Postao/la zvjezdas » 15 nov 2010, 18:19

Jesam novi na forumu al Zvijezdu pratim od druge lige sjever.Bio sam na skoro svim gostujuci utakmicama Zvijezde i klub volim svim srcem.Ja mislim da za ono sto valja treba i napisati,ali zasto cutat o onom sto ne valja,to sto mi smete, sigurno smeta mnogim drugim.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.