i kae malo promuhabete ponedeljkom

Moderator/ica: GracanicaAA
Svaka čast na temi.Giljotina je napisao/la:tema je presjajna
Otvori usta imam i za tebe zlatni tušelvirbaljic je napisao/la:Jaskooo daj para i fontana .
Opet se udara na velikana...krize nema,namjerno sisoje preko svojih satelita stvara nemir i hoće da unisti velikana...pa jel ti onaj sa gerijatrije što je bio 10.dana tu uzeo 5 milja...i ti pricas o nekim gladnim ustima....pa ima da.mu čickovo ulje već sutra isplati tih pisljivih 5 milja...viberom, naravno...i konačno su velikana povele legende ...šećer 1,šećer 2,čickovo ulje,mačak,zdeno, nihe lepina i ostali...u s r o se podrinjac kad je vidio o kakvoj se masineriji radi...a sve to potkovano pravnim timom i faraonom licno....do godine u kninu (evropi).što bi srbi rekliBosanacGorstak je napisao/la:Ovaj Osmanovic sto napusti Slobodu,covjek gdje god da nastavi karijeru prvo nek se dobro najede.Sloboda mu je bila prilika da sazna kako je zivjeti praznog stomaka i bez prebijene marke.Bolje bi prosao da je bio s migrantima u Bihacu
djulbastije je napisao/la:@Rinaka ludjace hahahaha
Druze aZe, druze aZe, tebe taksiti lazu
Ne da odustaju vec su svi odustali cim su culi da cickovo ulje je novi vodja sa svojim carsijanerimatuzla1983 je napisao/la:Iako sam bio sumljičav u snagu nove garniture Gorkog nakon spoznaje da iza cijelog projekta kao idejni tvorac stoji veteran tzv, viber majstor, odnosno čičkovo ulje sada sam više nego siguran da će Gorki nakon što potroše ovih 400.000 odnosno od NG biti bivši. I ono ljudi koji je planiralo kupiti upravljačka prava odnosno stolice nakon što su saznali za velikog projektanta polako odustaju.
Nije mi jasno sad....čickovo ulje je momak na mjestu....slobodas, koristi se naprednim tehnologijama, pametan a strucan plus ima pare...da ne pričamo da je vojnik slobode...šta više za poželjeti....nezahvalna rulja ne zna procijeniti sta je dobro za klub....mirza24 je napisao/la:Ne da odustaju vec su svi odustali cim su culi da cickovo ulje je novi vodja sa svojim carsijanerimatuzla1983 je napisao/la:Iako sam bio sumljičav u snagu nove garniture Gorkog nakon spoznaje da iza cijelog projekta kao idejni tvorac stoji veteran tzv, viber majstor, odnosno čičkovo ulje sada sam više nego siguran da će Gorki nakon što potroše ovih 400.000 odnosno od NG biti bivši. I ono ljudi koji je planiralo kupiti upravljačka prava odnosno stolice nakon što su saznali za velikog projektanta polako odustaju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.