Čarolija.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Bar je zabio go.Juce se nisi javljao,sto li?anonymousHD je napisao/la:Sta choker iz Argentine promasi
Inter centar ne prelazi.Bazinga12345 je napisao/la:Borusija pretanka.
Teže nego ovoanonymousHD je napisao/la:Sta choker iz Argentine promasi
Bitno da je na Bernabeu i više nego precizan.BosniaBoston je napisao/la:Bar je zabio go.Juce se nisi javljao,sto li?anonymousHD je napisao/la:Sta choker iz Argentine promasi
Boli me qurac za RonaldaDerdiyok je napisao/la:Teže nego ovoanonymousHD je napisao/la:Sta choker iz Argentine promasi![]()
Ovaj post će te proganjati ubudućeanonymousHD je napisao/la: Boli me qurac za Ronalda
Vas ubi u pojam kad neko napise protiv malog chokera. Sjasi mu s qurca ba. Najgori fanboysi na svijetu. Trojica se odmah ufatise za post. SickDerdiyok je napisao/la:Ovaj post će te proganjati ubudućeanonymousHD je napisao/la: Boli me qurac za Ronalda
Bravo Romane, hajmo sad
Zato što ne mogu da vjerujem koliko su realovci zatucani u svakoj od rasprava koja se vodila do sada.anonymousHD je napisao/la: Vas ubi u pojam kad neko napise protiv malog chokera. Sjasi mu s qurca ba. Najgori fanboysi na svijetu. Trojica se odmah ufatise za post. Sick
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.