Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: Champions League 2019/2020
Sarma hoćeš li preživjeti kad Bayern otkupi Coutinha za 120 miliona?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kažu na Areni Srbija ima jake omladinske škole regionalana liga nije potrebna.
UEFA Youth League
Tottenham 9-2 Crvena zvezda.

UEFA Youth League
Tottenham 9-2 Crvena zvezda.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pošto Firpo?Saurman je napisao/la:Tvoj fah je ustanova Vladmir Nazor.TedBundy je napisao/la:Finansije su tvoj fah, ti znaš.Saurman je napisao/la:Ali kad kažu Totteham uskoro stiže Man Utd financijski.Jake droge nema šta.
- invincible1921
- Kontakt:
Tomane, Garcia, Marin, La Para, Canas, Boaci, Ben,....
Domaci igraci su uglavnom ovi gdje je zafaliulo para za pojacanja pa daj sta das...a i to nisu zvezdini nego su ih doveli iz Rusije ili srbije.
Domaci igraci su uglavnom ovi gdje je zafaliulo para za pojacanja pa daj sta das...a i to nisu zvezdini nego su ih doveli iz Rusije ili srbije.
=\_1921_/=
- akisarajevo92
- Kontakt:
https://streamable.com/9087dTheChief je napisao/la:Imas li video od ovoga ?akisarajevo92 je napisao/la:"necemo moliti nikoga da igra regionalnu ligu, znamo da posebno u Hrvatskoj su protiv toga, zbog frustracija, kompleksa.."
pa voditelj
"slozit cemo se da ovde u Srbiji ima najvise talenta"
Don't believe the hype.
Bas zbog tih stranaca su i rasprodati zvezdini klinci: Terzić, braca Ilić, Adžić, Joveljić...Svi oni su 98-01 godiste.invincible1921 je napisao/la:Tomane, Garcia, Marin, La Para, Canas, Boaci, Ben,....
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Terzić je nabaco igrača bespotrebnih, i domaći igrači bi izgubili 5-0 i pobjedili Oly sa igračem više.
Aj Kanjas i Marin, ovo ostalo sjesti i Bogu plakati, možda da Garasija prođe.
Aj Kanjas i Marin, ovo ostalo sjesti i Bogu plakati, možda da Garasija prođe.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- grbavicka1921
- Kontakt:
Čuj kompleksi Hrvata?!
Pa ko je diler ovima sa Arene?!
Dinamo je sam trenutno institucija za kompletan njihov fudbal, o nama da i ne pričam, al caka je u tome što smo mi toga itekako svjesni, al oni nisu izgleda, zato i jesu na tramalima.
Pa ko je diler ovima sa Arene?!
Dinamo je sam trenutno institucija za kompletan njihov fudbal, o nama da i ne pričam, al caka je u tome što smo mi toga itekako svjesni, al oni nisu izgleda, zato i jesu na tramalima.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Jel' realno da za ovo nije dobio crveni karton.

Je tu se bas izblamirao Kane nije ni medju 10 najboljihNEZALAGANJE je napisao/la:Strasno je sta valjaju ovi na Areni,svaki put kad Zvezda dozivi potop.Pored ovog sto si ti naveo "Kane je nakbolji napadac na svijetu" i "Tottenham ce uskoro stici Man Utd po finansijama"akisarajevo92 je napisao/la:"necemo moliti nikoga da igra regionalnu ligu, znamo da posebno u Hrvatskoj su protiv toga, zbog frustracija, kompleksa.."
pa voditelj
"slozit cemo se da ovde u Srbiji ima najvise talenta"
![]()
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Na neki nacin jeste, a na drugi i nije. Zvezdina je politika je takva da proda mlade i neiskusne i za te novce dovodi iskusnije igrace. Jedni ti donose dugorocno profit, a drugi rezultat + profit od rezultata.invincible1921 je napisao/la:Sto je po meni greska , al etomarconato je napisao/la:Bas zbog tih stranaca su i rasprodati zvezdini klinci: Terzić, braca Ilić, Adžić, Joveljić...Svi oni su 98-01 godiste.invincible1921 je napisao/la:Tomane, Garcia, Marin, La Para, Canas, Boaci, Ben,....
Tesko bi mi usli sa Rajkovićem, Grujićem, Jovićem..u LE da nismo doveli Le Taleka, Donalda, Kangu, Boacija...isto vazi i za gore pomenute.
Mada, mislim da ce se to u buducnosti malo korigovati, jer smo se sada finansijski konsolidovali..
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Pa ima ih i Dinamo, oko 7-8 kao i Zvezda, samo sto Dinamo nije morao nuzno da prodaje svoje klince, pa samim tim i dobijaju vecu sansu...invincible1921 je napisao/la:@marconato ma ok je to sve da se dovode iskusniji stranci, ali bas u ovoj mjeri...nez malo mi previse.
Oni to dosta bolje balansiraju.
obrisa mi čovjek post, a duša progovorila izmene 
ali neka, treba tako, dosta nam je bilo sranja! odo ja na pivu!

ali neka, treba tako, dosta nam je bilo sranja! odo ja na pivu!

müller i 100 milionaBoixosNois1899 je napisao/la:Sarma hoćeš li preživjeti kad Bayern otkupi Coutinha za 120 miliona?

Danas jedino zanimljivo
Inter-bvb i ajax-cfc
Inter-bvb i ajax-cfc
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
BoixosNois1899 je napisao/la:Sarma hoćeš li preživjeti kad Bayern otkupi Coutinha za 120 miliona?
jboteSaurman je napisao/la:Jel' realno da za ovo nije dobio crveni karton.![]()

Ne znam šta bi rekao za ovaj VAR sad. 

"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.