NBA 2019/2020 - LOS ANGELES LAKERS CHAMPIONS
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA 2019/2020
MVP-Steph(nazalost)
ROY-Ja
Coach-Stevens
6thman-Lou
DPOY-Giannis
Most Improved-Isaac(hail mary)
East-76ers
West-Clippers
NBA Champs-Clippers
ROY-Ja
Coach-Stevens
6thman-Lou
DPOY-Giannis
Most Improved-Isaac(hail mary)
East-76ers
West-Clippers
NBA Champs-Clippers
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
MVP- Kawhi Leonard
Rookie- Ja Morant
Coach- Pop
6th man- Lou Williams
Defense- Myles Turner
Most Improved- Dejounte Murray (nezz jel ulazi u konkurenciju jer nije igrao proslu godinu).
East-Phila
West- Spurs
NBA Champs- Spurs
Rookie- Ja Morant
Coach- Pop
6th man- Lou Williams
Defense- Myles Turner
Most Improved- Dejounte Murray (nezz jel ulazi u konkurenciju jer nije igrao proslu godinu).
East-Phila
West- Spurs
NBA Champs- Spurs
Zadnja izmjena: Kugla3, dana/u 23 okt 2019, 12:55, ukupno mijenjano 2 puta.
Being second is to be the first of the ones who lose.
Mislim da jesamBernardBarnjak je napisao/la:JHam je napisao/la:Some award predictions- can be found on @espn
MVP- Nikola Jokic
Rookie- RJ Barrett
Coach- Nick Nurse
6th man- Spencer Dinwiddie
Defense- Anthony Davis
Most Improved- TJ Warren
East- Milwaukee
West- Denver
NBA Champs- Denver
Bobby Marks
Jesi li ti glasao za RJ na temi rookies?
EDIT: Ustvari nisam jos, izmedju njega i Ja je po meni
Sama serenada Lakersa od strane Kawhija 

- Donnie Darko
- Kontakt:
nba champs denver 

MVP- Curry
Rookie- Morant
Coach- Doc
6th man- Dinwiddie
Defense- AD
Most Improved- LeVert
East-76ers
West- LA Clippers
NBA Champs- LA Clippers
Rookie- Morant
Coach- Doc
6th man- Dinwiddie
Defense- AD
Most Improved- LeVert
East-76ers
West- LA Clippers
NBA Champs- LA Clippers
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://secrelocal.com
Ozbiljniji smo mi s forumaDonnie Darko je napisao/la:nba champs denver

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Covjek vjerovatno ima neki postotak vlasnistva,tako da na osnovu toga moze dobiti.Mogu mu dati i ovako,svakako to nije ni bitno.Zna se ko je bitan i ko se racuna.JHam je napisao/la:Toronto dao sampionski prsten onom "Superfanu" svom izgleda, zar mogu to?
@BosniaBoston ma pusti ljude sta pricaju, Denver u borbi za 8. Mjesto s SAC i DAL, to je jedina ekipa u ligi koja je veoma mlada ali nema teoretske sanse da iko od tih mladih igraca napreduje, dok se od nekih djuturuma jos uvijek ocekuje napredak, vjeruj, nema Denver sanse za PO
Ne treba nikakve velike zakljucke donosit na osnovu utakmice prve prave utakmice u skoro skroz novom sastavu protiv kud i kamo uigranijeg protivnika. Odbrana ima sve predispozicije da bude u top 3 u ligi, dok ce se u napadu definitivno morati traziti jos jedan kreator i suter. Tim je izgledao cas brutalno cas urnebesno. AD bas mocan, Philla je vjerovatno jedina ekipa u ligi koja ima covjeka sposobnog ispratit ga i van i unutra.BuffonGigi je napisao/la:Uh kako ocajna utakmica Lebrona. Nije problem losa suterska noc ni toliko gresaka, svakom se moze desiti off noc, ali on fizicki ne djeluje ni na 70% starog sebe. Izgleda kao da je opao mnogo u poredjenju s proslom sezonom. Clippersi s druge strane izgledaju mocno i bez PG, Kawhi i Doc su tandem iz snova fakat.
Sto se Brona tice, meni licno sa ovom ocito manjom kilazom izgleda spremnije nego prosle godine. Ne cini mi se toliko da je pao fizicki jer je u vecini slucajeva dolazio do reketa bez ikakvih problema gdje je onda udvajan al je i sam doduse promasio solidan broj zicera koji se sigurno nece ponavljat. Kod onog chasedowna na Shametu glava lagano u visini obruca. Meni licno je najveci problem bio niz brainfartova na kraju tekme kad su Clippersi fakticki zbog njega i KCPa prelomili utakmicu. Vidjet cemo ga vec u petak protiv Utaha i Goberta.
- najrodjeniji
- Kontakt:
Lal smiješni, mogu biti samo lošiji, s obzirom da Danny Green neće ni u pola ovakvu partiju odigrati ove sezone
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Necemo pretjerivati.Nisu LAL uopste lose izgledali sinoc, s obzirom na to ko im je bio protivnik i da im je 1.tekma.Za mene nisu 1.favorit, ali legitiman favorit za titulu-jesu.najrodjeniji je napisao/la:Lal smiješni, mogu biti samo lošiji, s obzirom da Danny Green neće ni u pola ovakvu partiju odigrati ove sezone
- najrodjeniji
- Kontakt:
Smiješni u odnosu na hype stvoren oko njih, za RS standarde top 4. tim bez problema, al ih ohladi Kawhi sam, još kad se PG vrati pa se odbrana skroz stegne, ovaj roster Lal nema šanse sa Klipama nikakve u seriji na 4 pobjedeNEZALAGANJE je napisao/la:Necemo pretjerivati.Nisu LAL uopste lose izgledali sinoc, s obzirom na to ko im je bio protivnik i da im je 1.tekma.Za mene nisu 1.favorit, ali legitiman favorit za titulu-jesu.najrodjeniji je napisao/la:Lal smiješni, mogu biti samo lošiji, s obzirom da Danny Green neće ni u pola ovakvu partiju odigrati ove sezone
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vidio sam iste stvari kao i ti, ali se takvi zakljuci ne mogu donositi nakon jedne tekme.Polako.najrodjeniji je napisao/la:Smiješni u odnosu na hype stvoren oko njih, za RS standarde top 4. tim bez problema, al ih ohladi Kawhi sam, još kad se PG vrati pa se odbrana skroz stegne, ovaj roster Lal nema šanse sa Klipama nikakve u seriji na 4 pobjedeNEZALAGANJE je napisao/la:Necemo pretjerivati.Nisu LAL uopste lose izgledali sinoc, s obzirom na to ko im je bio protivnik i da im je 1.tekma.Za mene nisu 1.favorit, ali legitiman favorit za titulu-jesu.najrodjeniji je napisao/la:Lal smiješni, mogu biti samo lošiji, s obzirom da Danny Green neće ni u pola ovakvu partiju odigrati ove sezone
Ma preslusat ce to Hou 

- najrodjeniji
- Kontakt:
Evo da nešto probam unaprijed prognozirat,. Utah neće u PO, barem po pred sezoni što sam vidio
Houston je jos uigraniji.. kad se sastanu sravnit ce ih sa zemljom
Uigrat ce se polako, na tren su izgledali odlicno.Rondo i Kuzma kad se vrate izgledace jos bolje.Clippe super sirina, strasno nesto.Meni prvi favoriti ako ostanu zdravi
A za HOU nacin igranja je potrebno uigravanje?SF6 je napisao/la:Houston je jos uigraniji.. kad se sastanu sravnit ce ih sa zemljom

Nebi se slozio da nece u PO ali da ce imat veliki problema defanzivno i da je se stvorio nenormalni hype oko njih je cinjenica.najrodjeniji je napisao/la:Evo da nešto probam unaprijed prognozirat,. Utah neće u PO, barem po pred sezoni što sam vidio
@igrajlopte 🐦
- BuffonGigi
- Kontakt:
Meni samo nije jasno zasto trener nije koristio visoku postavu sinoc makar Harella da zatvori i Kawhijeve ulaze, kad im vec vanjsku liniju nije mogao pohvatati. Sve ok, samo je nedopustivo da te LAC nadskacu kad imas ovakve unutrasnje igrace. I da, falio jeste PG, ali i ovamo su mozda i 2 glavna igraca s klupe falila, sekundarni ball handler ekipe i treci strijelac. Tako da zdravi Clippersi i zdravi Lakersi, nece vjerovatno biti neke razlike u odnosu na sinoc.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.