Nije ali implicira da to debljadscile je napisao/la:On je sigurno upucen u kvalitet mesa i kalorijsku vrijednost, pa je zbog toga ne jedeBosniaBoston je napisao/la:Svinjetina ima zanemarivo vecu kaloricnu vrijednost u odnosu na ostala mesa

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije ali implicira da to debljadscile je napisao/la:On je sigurno upucen u kvalitet mesa i kalorijsku vrijednost, pa je zbog toga ne jedeBosniaBoston je napisao/la:Svinjetina ima zanemarivo vecu kaloricnu vrijednost u odnosu na ostala mesa
Ma pise da bi pisao, on je jedan od tih likova. Zivi do paznje koju dobija na osnovu svoje zatucanosti.BosniaBoston je napisao/la:Nije ali implicira da to debljadscile je napisao/la:On je sigurno upucen u kvalitet mesa i kalorijsku vrijednost, pa je zbog toga ne jedeBosniaBoston je napisao/la:Svinjetina ima zanemarivo vecu kaloricnu vrijednost u odnosu na ostala mesa
Ne moze jesti svinjetinu i biti Bosnjak? A vid' cuda, moram reci svim drugarima Bosnjacima da oni u stvari nisu Bosnjaci nego Srbi. Jer j*biga, ne mogu odoliti svinjetini.IlProfessore je napisao/la:Ne mislim da vrijeđam, daleko od toga, samo govorim činjenicu da srbi jedu svinjetinu a ne Bošnjaci i to je to. Nemam ja problem što ih pola odavde ždere, imam problem što se busaju u prsa da su nekakvi Bošnjaci, qrci, palci.
Prije nekoliko dana sam lijepo rekao da je u u pitanju želja za identifikacijom a ne grijeh kao grijeh.Mokes je napisao/la:OK je kad piju alkohol, ali totalno nije ok kad jedu svinjetinju. Najveći grijeh Bošnjaka muslimana je jesti svinjetinu![]()
Upravu je za svinjetinu definitivnoFowl95 je napisao/la:Momak je u pravu.
Kojeg dijela? Jel pečenja, jel suhovine? Puno bolja i raznovrsnija je suhovina od klempe.ItsRamiz je napisao/la:kakva je cijena svinjetine u odnosu na ostalo meso?
@mokes nije najveci grijeh jesti svinjetinu najveci grijeh je biti glup
jer kad si glup nema u cemu ne grijesis
Meni nije sramota da neko jede svinjetinu, al da nam je to dio nacionalnog identiteta - jeste. I to je vala sramota.bodi123 je napisao/la:Upravu je za svinjetinu definitivnoFowl95 je napisao/la:Momak je u pravu.
Ne moraš ti bit vjernik i musliman al ako nosiš takvo ime i smatraš se Bošnjakom neka praksa od pamtivijeka je da ne jedemo svinjetinu
Probao jesam, meso ko meso, malo masnije, al ne pada mi na pamet to ubacivat u svakodnevnu prehranu, nemoš to nikako vala, sramota
nebitno jel skuplje ili jeftinije u odnosu na halal meso?Heller je napisao/la:Kojeg dijela? Jel pečenja, jel suhovine? Puno bolja i raznovrsnija je suhovina od klempe.ItsRamiz je napisao/la:kakva je cijena svinjetine u odnosu na ostalo meso?
Zavisi jel prasetina il svinjetina. Suhovina je skuplja jer je kvalitetnija.ItsRamiz je napisao/la:nebitno jel skuplje ili jeftinije u odnosu na halal meso?Heller je napisao/la:Kojeg dijela? Jel pečenja, jel suhovine? Puno bolja i raznovrsnija je suhovina od klempe.ItsRamiz je napisao/la:kakva je cijena svinjetine u odnosu na ostalo meso?
Ovo se čekaloOgnjen Vranješ žali što je prelako otpisan iz reprezentacije BiH! Najavljuje da će u 'Điru sa Memom' sve otkriti! Razočaram je igrom Zmajeva!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.