SportSport.ba liga

Neka bolji pobijedi!

Moderatori/ce: deyo,__Liedson__

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Re: SportSport.ba liga

Post Postao/la deyo » 21 okt 2019, 20:01

šta ja znam, ako nista moraju igrati s dva igraca do kraja sezone je najblaza kazna,
Tako cemo im smanjiti sanse za titulu,a necemo kazniti njih dvojicu.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 okt 2019, 20:18

Mokes je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:E svašta. :lol:

Ja sam prije par godina dogovorio sa Nerminovicem i Marsalom da pogrešno tipuju protiv nas u posljednjem kolu da ostanemo u ligi, ali smo im ta tri boda uredno vratili naredne sezone. :lol: ali ovo sad je drama :mrgreen:
viewtopic.php?p=5827067#p5827067

Mogli bi i kakvu retroaktivnu kaznu za vas i Back. Tipa oduzimanje po 9 bodova :think:
Ima savez trenutno većih problema. :mrgreen:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Blancos10
Kontakt:

Post Postao/la Blancos10 » 21 okt 2019, 21:02

Justin je napisao/la:
123456 je napisao/la:Mrzim se ponavljsti ali....Nemoguce je retroaktivno kaznjavanje.Kao sto reko sacekajte da kapiteni kazu svoje i to je to.

Ako je iko ostecen prosle sezone je moj tim.U kupu.I ove u prvenstvu direktno.Tad se prvi put javlja sumnja.Al posto je to nemoguce dokazati nista od toga.

Cekamo da glasaju kapiteni i to je to.
Lose si opcije postavio. Nema logike da se ponavlja ova utakmica. Ako arelinho zeli bodove nek se zalaze da se Sarmelu poniste svi golovi koje je postigao u ligi i onda bi oni dobili ovu bez da se ponavlja. To bi vec imalo nekog smisla.

A i onda bi definitivno otpali iz borbe za titulu koju svakako ne zelimo nakon ovoga.
Pa to bi bilo najpostenije al to je puno posla za savez, ova utakmica nma smisla da se ponavlja al da vas treba kaznit da nemate igraca do kraja sezone treba pa onda ako uspijete i osvojit titulu moze bit posteno

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 21 okt 2019, 22:23

Nisam nešto dugo u svemu ovome,ali da ljudi varaju u ovako nebitnim stvarima kao što je ova zafrkancija pogađanja rezultata,ehhh to je nešto novo i za mene :shifty:
Al' neka,nek' mali uči. Možda na ovako nebitnim stvarima stekne iskustvo pa bude uspješniji u nekim budućim,al' bar malo važnijim, situacijama :shifty:
Sve je škola :kafa:
Joint_fc

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 21 okt 2019, 22:50

Nezdravo drustvo, nezdrava omladina. Opet kazem, da se moze osvojiti neka nagrada, nekako bih i shvatio. Ovako, niko me ne može ubijediti da se to nije i prije desavalo. Pogotovo zbog ovog pivopijinog posta...
Svaka cast kapitenima, ali ja mislim da su se svi trebali nesto pitati.
Ovako, kako to biva u našoj jedinoj, bice oduzeta dva-tri boda, nigdje veze kazna za počinjeno djelo, naravno kao podstrek da to neko u buducnosti ponovi.
Treća liga i vozdra.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 21 okt 2019, 22:51

ackeey je napisao/la:Ja ne mogu da vjerujem da je neko stimao rezultate...
Fakat nevjerovatno. Haj' da ima beka nagrada za strijelca, peharcic, sta bilo, mogao bih i nekako razumjeti.
Jedan Juve je izbacen iz lige, institucija koja je toliko dala talijanskom fudbalu. Ne znam zasto bi, bez obzira na pravila lige, ova ekipa ostala u ligi. Pricajte vi sta hocete, meni je to strasno. Treca liga i cao. Cuj ponoviti utakmicu... Ne vjerujem.
Dijelim mišljenje.
® GONGASHI POWERHOUSE ®

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 21 okt 2019, 22:52

Najbolje da se svim ekipama izbrišu bodovi samo da se Primitivcima ostavi ovih 13. :kafa:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 22 okt 2019, 00:29

ackeey je napisao/la:Nezdravo drustvo, nezdrava omladina. Opet kazem, da se moze osvojiti neka nagrada, nekako bih i shvatio. Ovako, niko me ne može ubijediti da se to nije i prije desavalo. Pogotovo zbog ovog pivopijinog posta...
Svaka cast kapitenima, ali ja mislim da su se svi trebali nesto pitati.
Ovako, kako to biva u našoj jedinoj, bice oduzeta dva-tri boda, nigdje veze kazna za počinjeno djelo, naravno kao podstrek da to neko u buducnosti ponovi.
Treća liga i vozdra.
Znaš li da malac navija za Liverpool i Željezničar :kafa:

Nije fer ni kazniti druga 2 igrača zbog njega. Ovako neka do kraja sezone igraju sami. To će im biti najveća kazna.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 22 okt 2019, 00:33

123456 je napisao/la:Mrzim se ponavljsti ali....Nemoguce je retroaktivno kaznjavanje.Kao sto reko sacekajte da kapiteni kazu svoje i to je to.

Ako je iko ostecen prosle sezone je moj tim.U kupu.I ove u prvenstvu direktno.Tad se prvi put javlja sumnja.Al posto je to nemoguce dokazati nista od toga.

Cekamo da glasaju kapiteni i to je to.
Malo mi je čudno što su kazne previše blage! Istina da pravilnik ovo ne predviđa ali mogu odlučiti kapetani i to je najpoštenije! Pa evo prva opcija koja je ponuđena na glasanje u sebi i ne snosi sankciju samo se taj jedan gol briše i ekipa dobiva 3 boda a što je nepošteno jer su ipak VARALI nebitno na koji način i sa kolikim posljedicama! Opcija 2 je nova utakmica gdje se opet može dogoditi da oni koju su VARALI osvoje 3 boda! Nema dokaza da su ove prije utakmice varali al ovo je za mene dovoljan dokaza da su igrali nepošteno! I da su samo ovaj jedan jedini gol UKRALI (a iskre o vjerujem da većina misli da se to konstanto radilo) postoji dovoljno argumenata da ih se kazni drastičnije kako bi se ubuduće svima poslala poruka! Dati kapetanima na glasanje 3 opcije!
1 ... Oduzimanje 6 bodova i do kraja prvenstva 2 igrač
2 ... Oduzimanje 9 bodova
3 ... Izbacivanje u najniži rang takmičenja!

Moraju dobiti neku kaznu primjeru djelu koju su učinili posebno što je pomenuti forumaš izigrao povjerenje svih kojih se takmiče! Istina radi se o "glupoj" igri ali ipak igri koja ima svoja pravila i koja mnogima znači neki prestriž! I nije u redu da se ovakvo grubo kršenje BLAGO sankcionira! Ako ostane samo na ove 2 već ponuđene opcije onda za mene osobno to nije nikakva kazan!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 22 okt 2019, 00:39

Mokes je napisao/la:
Znaš li da malac navija za Liverpool i Željezničar :kafa:

Nije fer ni kazniti druga 2 igrača zbog njega. Ovako neka do kraja sezone igraju sami. To će im biti najveća kazna.
Ako nisu znali
Ko garantuje da nisu upoznati s tim preko grupnog chata
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 22 okt 2019, 01:10

Treca liga! I 4 mjesta otvoriti za cvajtu :kafa:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

deyo
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la deyo » 22 okt 2019, 08:01

:yawn: Hm gledam sad u prosloj sezoni u 2kolu kupa se sastali s njima i uzeli nas 4:5,sta ima 5 golova u reg dijelu :yawn: kasnije ne smijem ni da gledam ostalim sta je radio.

Sekretaru mislim da kazna mora biti veca od trenutne predložene,ili bar da se svi složimo oko opcija pa nek onda kapiteni glasaju, a te prijedloge mozemo kasnije u pravilnik staviti.
Rekao sam vec da je po meni najblaža kazna (uz pretpostavku da suigrači nisu ništa znali) da igraju do kraja bez igrača itd ali sve sam bliži drastičnoj opciji da se klub izbaci u 3 ligu.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 22 okt 2019, 08:25

E svašta.....
U opcijama su previše blage kazne (ustvari nikakve) i uopste se ne slažem sa tim prijedlozima.
Slažem se u potpunosti sa ovim iznad forumasima (ustanik i deyo) i treba to mnogo strožije kazniti.
Dakle, nova anketa
Vom Jäger zum Gejagten

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 22 okt 2019, 16:36

geronimo je napisao/la:E svašta.....
U opcijama su previše blage kazne (ustvari nikakve) i uopste se ne slažem sa tim prijedlozima.
Slažem se u potpunosti sa ovim iznad forumasima (ustanik i deyo) i treba to mnogo strožije kazniti.
Dakle, nova anketa
Pa smiješno je da se ljudi mogu izvući gotov bez ikakvih sankcija! Za ovakvu zloupotrebu mora biti stroža kazna i nadam se da će savez ponuditi na glasanje neke nove sankcije jer ovo nema smisla!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 22 okt 2019, 19:41

geronimo je napisao/la:E svašta.....
Dakle, nova anketa
Pa ljudski mozak ne moze da vjeruje da ima ovakvih kretena. Znaci, ne znam sta se polemise. Ugasit klub, izbacit ga, jer i ova dvojica su znali sta je radio.
Max Allegri

CROtorious
Kontakt:

Post Postao/la CROtorious » 23 okt 2019, 02:10

Treća liga i minus bodovi iduce sezone, a ostala dvojica nek nastave u istoj ekipi ili nek traze novu. I po meni oduzimanje titule prosle godine i davanje poraženom finalistu. Tako je bilo za Juve.

Sad tek vidim ove dvije opcije koje kapetani imaju. Mogli ste onda dat čovjeku da igra i dalje, a obrisat mu taj zadnji gol samo. Tko zna koliko nas sve tu vara i nema prigodne kazne.
Zadnja Klupa

Everyday it seems we're wasting away

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 23 okt 2019, 12:25

CROtorious je napisao/la:Treća liga i minus bodovi iduce sezone, a ostala dvojica nek nastave u istoj ekipi ili nek traze novu. I po meni oduzimanje titule prosle godine i davanje poraženom finalistu. Tako je bilo za Juve.

Sad tek vidim ove dvije opcije koje kapetani imaju. Mogli ste onda dat čovjeku da igra i dalje, a obrisat mu taj zadnji gol samo. Tko zna koliko nas sve tu vara i nema prigodne kazne.
Malo mi je smiješno da se ni savez ne oglašava da li će poduzeti neke dodatne korake? Očito je da je 80% kapetana i igrala nezadovoljno ovakvim vidom sankcija a oni i dalje ne iznos svoje prijedloge kako riješiti ovu situaciju???
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

HKK Široki
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 okt 2019, 13:02

Ka'će l strijelaca? Poz.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 23 okt 2019, 13:14

Centre forward je napisao/la:Ka'će l strijelaca? Poz.
Dok Sarmelino sabere, strpi se :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Justin
Kontakt:

Post Postao/la Justin » 23 okt 2019, 16:10

Sekretaru razocarao si me.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

Odgovori

Natrag na “SportSport.ba liga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.