Dobro si to pogodio, mislim da tu ima dosta i do novca. Nekad su bogati placali da gledaju siromasne kako igraju lopte. To je bila neka romantika, cast, ponos i slicno. Dok danas oni bogati igraju, zaradjuju milione i milione od toga i ljudi ih sad gledaju na taj nacin. Nekad su sportisti bili sportisti. Danas su to profesionalci kao neki menadjeri, eksperti u ekonomiji, bankarstvu. Puno kostaju i od njih se ocekuju izvanredni rezultati. Znamo da u kapitalizmu nema ljubavi. Dok donosis pare dobar si, cim te stane ima neko bolji. Idemo dalje. Tako sve funkcionise danas.
Isto tako mislim da je Zeljo92 u pravu za dosta stvari. Jos uvijek ekipa dosta luta u nekim stvarima, sto je i logicno jer ne mozes za manje od godinu dana sve uklopiti. Stvari su nemjerljivo bolje, jer smo mi imali period od par mjeseci gdje smo svaku utakmicu izgledali kao protiv Borca ili Veleza. Sad je to prava rijetkost, ali se desava. Stvaramo mnogo vise sansi, vide se neke akcije u napadu, uglavnom znamo sta hocemo, osim tih par utakmica. Kad se rijesimo i njih onda bih rekao da smo sampionskog kova. Naravno da se ne moze svaka utakmica pobjediti, ali i kad izgubis ako se vidi da si napravio nesto na utakmici bice veliki pomak od Banja Luke gdje smo bukvalno samo onako izasli na teren.
@Ubipitar svako ima los dan i nekad ti nista ne ide od ruke. Desava se i najboljim ekipama na svijetu. Sto se tice ovih sad igraca nema im se sta zamjeriti u smislu borbe na terenu. Svidja mi se i sto vise nisu skupina individua koja je eto obukla iste dresove, djeluju kao tim, tu su jedan za drugog i to je obavezan uslov za bilo kakav uspjeh.
Da iskoristim priliku da pozdravim hinjavu kujicu uz poruku da ovu temu nece unistiti i da supcici i picici nisu dobro dosli ovdje.