Tvoju sutnju cu shvatiti kao odobravanje. Da probam izvuci zakljucke iz do sada napisanog.IlProfessore je napisao/la:
U prvom mandatu sam bio mlađi pa mi je sve bila bajka, a politika kluba me nije plaho interesovala već isključivo rezultati i to je to.
@IIProfessore, student iz Sarajeva i veliki navijac FK Zeljeznicar. Svoju ljubav prema Želji pokazuje u najranijoj fazi svog zivota, kada je dudu zamijenio salom. Sa tri godine politika kluba ga nije interesovala vec je uzivao u rezultatima Amarovog prvog mandata, bezdusno provocirajuci raju pitare u jaslicama. Odrastajuci sve vise shvata da je Jug mjesto na kojem mora biti, pa sa pocetkom Amarovog drugog mandata kao desetogodisnjak pocinje sve vise da se ukljucuje u rad navijaca i same grupe. U narednih par godina biva jedan od viđenijih, oraganizujuci sve potrebno oko gostovanja, koreografija i tribine a jedan je od najzasluznijih za ujedinjenje svih podgrupa. Medjutim, tog dana ga je bilo stid pa ubrzo prestaje biti dio prve ekipe i povlaci se na sjever, nazivajuci "bivse" drugove agenturom, narkomanima i klosarima. Sve vise pocinje da se interesuje za politiku kluba a sa pocetkom Amarovog treceg mandata koristi svoje iskustvo i savjetima pokusava uticati na navijace. Jedan je od pionira nazivanja najtrofejnijeg trenera "kamatarom" i branjenja bivse uprave. Neke od izjava po kojima je prepoznatljiv, izrecene u "najboljim navijackim godinama";
- Kamatar ce prodati klub.
- Poderao sam clansku i godisnju.
- Ne treba ici na utakmice i ostavljati pare klubu.
- Kakva je ljubav "klosara i narkomana" sa juga.
- Molim vas da organizujemo cyber akciju i spasimo upravu.
***** ti internet i misljenje kada ga svako ima...