Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Tuzlaci smarate
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Iz Orašja.VolimTz je napisao/la:Odakle si ti buraz ?Fowl95 je napisao/la:Jel taj Under postoji još uvijek? Nemam pojma gdje je, a čuo sam milion put za njeg.
Let's talk about SIX baby!
Odj.ebi od stola dok odrasli sjede.ItsRamiz je napisao/la:Tuzlaci smarate
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Nisam, ja sam iz staaaaaare muslimanske famelijeASD je napisao/la: krmojed

Sarma obeščastio si Babinu beretku 

Nullius in verba
Nije ništa reko za izmještanje kafića, još uvijek se "bori" sa Gradom.VolimTz je napisao/la:
![]()
Daj nemoj zezat. Nadam se da ce barem izmjestiti negdje, ali da bude slican fazon, ograđena bašta.
Fowle jel gledaš Liverpul u Justu?
Slabije, bio sam na finalu, al mi je malo glupo jer ne znam ja tu raju i svo to nazor grupno gledanje nekog stranog tima me nervira.coelho41 je napisao/la:
Prije su se oni skupljali u Queenu, al et prešli sad u Just, što baš je to meni super, danas ja bio onako pio pivo i bili navijači Manchestera i Liverpoola, završi se utakmica, isprazni se kafić, gledo sam ja sa rahmetli Sarmelinom tu Bayern Liverpool, neuspješno, al baš je dobar ambijent 3 TV-a velika iz svakog ćoška vidiš.Fowl95 je napisao/la:Slabije, bio sam na finalu, al mi je malo glupo jer ne znam ja tu raju i svo to nazor grupno gledanje nekog stranog tima me nervira.coelho41 je napisao/la:
Ma znam, pratim ih na fejsucoelho41 je napisao/la:Prije su se oni skupljali u Queenu, al et prešli sad u Just, što baš je to meni super, danas ja bio onako pio pivo i bili navijači Manchestera i Liverpoola, završi se utakmica, isprazni se kafić, gledo sam ja sa rahmetli Sarmelinom tu Bayern Liverpool, neuspješno, al baš je dobar ambijent 3 TV-a velika iz svakog ćoška vidiš.Fowl95 je napisao/la:Slabije, bio sam na finalu, al mi je malo glupo jer ne znam ja tu raju i svo to nazor grupno gledanje nekog stranog tima me nervira.coelho41 je napisao/la:

družim se s ljudima s foruma, živim u Gračanici yebote jesam propo u životu
Bar nisi u Banovićima kao brat Sarmelinocoelho41 je napisao/la:družim se s ljudima s foruma, živim u Gračanici yebote jesam propo u životu
dolazis iz zivinica i izjasnjavas se ko tuzlakcoelho41 je napisao/la:družim se s ljudima s foruma, živim u Gračanici yebote jesam propo u životu
navijam za slobodu i bayern mi trenira niko kovač, kriza identiteta maxxVarg je napisao/la:dolazis iz zivinica i izjasnjavas se ko tuzlakcoelho41 je napisao/la:družim se s ljudima s foruma, živim u Gračanici yebote jesam propo u životu
- Sarrifufna
tuzlaci, evo ajla je popila lexi, gangbang (dobrovoljni, naravno) i na spavanje, dosta vas je vise
https://twitter.com/a_alcalcalc?s=09

pocasni precjednik @ FK Formula
Jeko Ajla?
dajte tvitere da se zapratimoSarrifufna je napisao/la:tuzlaci, evo ajla je popila lexi, gangbang (dobrovoljni, naravno) i na spavanje, dosta vas je vise![]()

Kolko imaš folovera ne radim sa sićom?ItsRamiz je napisao/la:dajte tvitere da se zapratimoSarrifufna je napisao/la:tuzlaci, evo ajla je popila lexi, gangbang (dobrovoljni, naravno) i na spavanje, dosta vas je vise![]()
ako si bosanski bukvalista ne moramo se onda pratiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.