Nije ništa spektakularno nakon samo 5 odigranih kola ali je lijepo na ovu mini pauzu otići sa 1. mjesta
Očekivano od Gračanice. Istina, imali smo dvije utakmice protiv ekipa iz donjeg dijela tabele, Drina i Goražde ali jbg vidjeli smo kako je Izviđač odigrao u Zvorniku a mi ih rasuli 15-ak razlike. Sve za 5 osim tog nešto slabijeg izdanja u Vakufu.
Bosna nekako djeluje najkompletnije, dva (pre)teška gostovanja, Vogošća i Doboj, bez poraza i 4 boda. Borac očekivano kao što mi je očekivan i njihov poraz u Živinicama. Konjuh slabije krenuo ali ne sumnjam da će oni biti OK i u gornjem dijelu tabele. Dobra je to ekipa.
Sloga GV/U je ovim porazom u Goraždu pokazala da ipak nije spremna za borbu za sami vrh. Od Maglaja i Leotara očekujem da budu bolji. Od Slobode to ne očekujem. Pisao sam o njima. Da ne poznajem ekipu i karaktere tih igrača, rekao bih iznenađenje ali neće SLoboda napraviti ništa spektakularno. Starudije sve.
Dobojska Sloga fenomen. Od 5 utakmica 3 neriješene od toga dvije u Doboju.Bosna i Sloga i dalje bez poraza.
I da završim opet sa nama. Ubjedljivo najjača i najbolja odbrana u ligi a ono što me raduje i zbog čega sam optimista je činjenica da smatram da će ova ekipa kako vrijeme bude odmicalo biti sve bolja i bolja.
Sada nam slijede pravi testovi. Leotar u gostima, Bosna kući, Borac u gostima, dvije utakmice u evropi protiv Dukle. Paklen novembar