Juventud je napisao/la:Klis pobijedio Slobodu a Smajic Borca. Sta se ovo desavalo u Zvorniku bas me interesuje. Izvidjac je dobijo 1 rezlike a opet su sudije bile glavne i nisu smjele izac bez policije. Ako je ko gledo utakmicu u Zvorniku nek pise. Bosna Visoko me opet iznenadila i ja im.cestitam. Vogosca dobila al cinimise opet tesko. Gracanica neznam nisam uspio saznat rez al nadam.se dasu pregazili Slaviju i dasu prvi sada. Maglaj i Leotar nisam.saznao? Kao i mec u Gorazdu
Gledao sam ja utakmicu u Zvorniku,evo sad sam usao u stan ,nisam siguran da su ona dva lopova jos izasla iz dvorane!
dosta sam nervozan i ljut,pa ne zamjerite na mogucim greskama u kucanju.
jJa gledam situaciju realno,Drina objektivno nema neki veliki kvalitet,ali Drina bi sigurno dobila danas bar 5-6 razlike da nije bilo ova dva lopova.
Drina je odlicno otvorila utakmici i povela 13-7.To je bilo 10 minuta do polovremena!Od tog momenta pa do negdje 40 minuta Drina je konstantno igrala sa 4 ili 5 igraca,obicno 4!
Golman Drine je branio sve,mislim da je imao 15=16 odbrana do pol.Od toga je skinuo 7=8 zicera.Onda su ova dva djelioca"pravde"uzeli stvar u svoje ruke jer nisu mogli iskljuciti golmana!
Kunem se u sve najmilije da takvu kradju nisam vidio u zivotu,a pregurao sam 40 godina i igrao sam nekad rukomet.
Posto pratim i fudbal sjetio sam se izjave Nikole Nikica poslije danasnje utakmice sa Olmpikom .Covjek je rekao "ovdje dok mrtva glava ne padne nece se nista promijeniti,nazalost".Zadnjih 10 minuta dva faula koja su bili ne u 6 ,vec u 3 metra su izvalicili na 9!
Vrhunac je bio na kraju ,kada je Izvidjac cuvao loptu 2 minuta.
Sudije su svirale pasivno tek 3 sekunde do kraja.E iskreno to na kraju nisam najbolje vidio,kazu da je igrac Izvidjaca odgurnuo sudiju,navodno ga i pljunuo.
Nakon toga je u teren usao trener Izvidjaca,i doslo je do fizickog obracuna trenera Izvidjaca i tog igraca.Poslije su se umijesali i drugi igraci Izvidjaca,ljudi su htjeli da se biju izmedju sebe.
Naravno sve se to desavalo dok su igraci Drine imali loptu ta zadnja tri sekunda ,jer igra nije prekidana.Po svemu sudeci izjednacenje je sprijecio igrac Izvidjaca koji je usao sa klupe zajedno sa trenerom,sunce ti zarko to u zivotu nisam vidio.
Nakon toga je jedan sudija izgleda svirao 7 metara za Drinu ,a ovaj drugi je ponistio odluku!To je to da ne duzim dalje,mislim da vise necu ici na utakmice jer ovo stvarno nije sport!Prosto na kraju je i trener Izvidjaca usao u teren zadnja tri sekunda i Drina nije ni dobila sansu da izjednaci,jer je on sa rezervnim igracima bio na terenu.
Nisam vjerovao da su takve stvari moguce i na seoskim turnirima,jos je upao u teren da se bije sa svojim igracem.
Poslije utakmice je bilo svega,moguce da je neko i udario "djelioce pravde"