RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Odlicno svaka cas rodzenim i VELEZU 

Bravo, rodjeni, bravo! Cestitam i da krenete prema samom vrhu gdje vam je i mjesto!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
- Kontakt:
Ovo je trenutak kad te sport nagradi . Kao da sam pred Vjecnom vatrom i slavim Titulu FKS . Velik je i neunistiv Velez . Cestitam jer je pobjedila pravda , cast i ljubav . Zaista postujem i volim RA i Velez .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- Crni gavran
- Kontakt:
Svaka cast Velezu, poseban pozdrav mojim prijateljima NeretvanskaPastrmka i Rođak 

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Samo da se osvrnem kratko na derbi. 180 minuta dvije utakmice mi dominirali tri poluvremena. Klub sa najvećim budžetom ui rosterom u dvije utakmice, u 180 minuta nije dao go. Ne znam sa čim vi prdite, ali eto vas tamo. Viva Zvonke. BOK europski dečki
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Svaka čast Rodjeni, meni srcu draga pobjeda mogu mislit kako je vama. Sretno u nastavku. 

ZZ
Pobjeda u sjajnom ambijentu ! Bacili smo na koljena Svinju.Bravo Feđa Dudiću ! Idemo dalje.
- ElCartel11
- Kontakt:
Cestitke Veležu! 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Bayern@heart
- Kontakt:
Bravo Velež kraj isprdak Uzp-ovaca
Čestitke svim navijačima hercegovačkog giganta iz Konjica
Čestitke svim navijačima hercegovačkog giganta iz Konjica
Samo da cestitam RAji, bravo Velez

-
- Kontakt:
Odo se napit necu kuci prije zore
-
- Kontakt:
Samo da konstatujem, Velež je ponovo u modi.
Na stadion se vracaju svi ljudi koji su bilo kada pogledali Velež. Hasic je svojim postenim radom uspio da vrati povjerenje navijačima i mislim da je ovo najveći uspjeh našeg Veleža. Bilo ko da dođe na naš stadion nije favorit prije svega zbog 11 ratnika pa onda tek zbog navijača koji su jedinstveni.
Volim Velež!
Na stadion se vracaju svi ljudi koji su bilo kada pogledali Velež. Hasic je svojim postenim radom uspio da vrati povjerenje navijačima i mislim da je ovo najveći uspjeh našeg Veleža. Bilo ko da dođe na naš stadion nije favorit prije svega zbog 11 ratnika pa onda tek zbog navijača koji su jedinstveni.
Volim Velež!
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Bravoo momciii bravooo
Mostar u srcu Velez do groba
Mostar u srcu Velez do groba
Bobić za današnje izdanje i odbrane

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Lijepo je čitati da je danas nogomet i nogometna atmosfera pobjedila. Lijepi je vidjeti da,i ako je veliki rival sa druge strane,prednjačilo navijanje za svoj klub. Sa sportske strane nije mi drago što ste pobijedili jer nas stižete,ali ako ništa to nam garantuje mušku tekmu naredni vikend. Poželi se čovjek prave raje kad godinama se tovari sa raznim “nebitnim” klubovima tipa Tuzla citiy,Krupa ili ono čudno ime iz Jajca. Volio bih da vas dodje što više da bude galame na stadionu i da mi dobijemo. Btw jel živ onaj čiča,čini mi se čak da je iz Zenice, stalno nosilo zastavicu vašu i uvijek išao na sjever sa vama?
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
To bi bilo to sto se opstanka tice...stice se dojam da je pojedinim igracima trebalo vremena da se naviknu na premijerligaski nivo , i neosporan kvalitet pojedinih tek sad pocinje da dolazi do izrazaja...3 4 prinove ce garantovat rezultatsku konstantnost i nije nemoguce da velez vec ove godine napadne evropu...ekipe od treceg to 10tog mjesta su bara bara tako da nije nemoguce da na kraju sezone razlika izmedzu 3ceg i 10tog bude 5 bodova
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.