FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ljudi ,glupostima se bavimo a igra nam je u k.... totalnom,nije vise ni fazon to povreda,jednostavno nigdje veze...
Hodzic propuh jucer,Heba vrati se.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ma ja ne vjerujem da je htio da ga povrijedi, više mi liči na neznanje i improvizaciju. Mislio je da ako se baci da će dalje letjet a zayeb'o se. Demonstrativni primjer kad tvoj kapacitet ne odgovara tvojim ambicijama.
Sad nam ide Sloboda i nadam se da neće biti teško a sve mi miriše da hoće ali da bi mi ipak uz pravi pristup mogli upisati tri boda. Tradicionalno neugodno gostovanje i protivnik u čijem klubu se dešavaju "pozitivne" stvari (nisam siguran koliko su pozitivne ali mislim da ih oni doživljavaju tako).
Treba stisnut zube, osvojit tri boda i polako početi praviti bodovnu razliku. Imaju i konkurenti teške utakmice u sledećem kolu; ako sam dobro zapamtio Željezničar igra protiv Zrinjskog a Tuzla protiv Borca.

Sad nam ide Sloboda i nadam se da neće biti teško a sve mi miriše da hoće ali da bi mi ipak uz pravi pristup mogli upisati tri boda. Tradicionalno neugodno gostovanje i protivnik u čijem klubu se dešavaju "pozitivne" stvari (nisam siguran koliko su pozitivne ali mislim da ih oni doživljavaju tako).
Treba stisnut zube, osvojit tri boda i polako početi praviti bodovnu razliku. Imaju i konkurenti teške utakmice u sledećem kolu; ako sam dobro zapamtio Željezničar igra protiv Zrinjskog a Tuzla protiv Borca.
Ako budemo igrali protiv Slobode kao sinoc, bgmi mrka kapa nas ceka...
- ElCartel11
- Kontakt:
Rahmanovic polako ulazi u formu, Tatar mi jos nije na svom nivou, Stanoje ne moze odigrati ni poluvrijeme jos, Oremus mislis isto tako.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma nije Stanoji problem sprema,njemu je problem sto se mora navikavati na naocale,kordinaciju itd itd..
Njemu treba sto vise vremena u igri.
Njemu treba sto vise vremena u igri.
FK SARAJEVO.
Ko gubi ima pravo da se ljuti i zali. Ne kontam sta vi imate braniti sudijske odluke kad su nas te iste sudije toliko puta pokrale. Kad lazic kaze da je suđenje sramota svi to pozdravimo pa nek se i ovi zale nema s nama nikakve veze.
You are someone else I am still right here
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Još jedne pripreme i mag će to utegnuti.mma_hz je napisao/la:Ljudi ,glupostima se bavimo a igra nam je u k.... totalnom,nije vise ni fazon to povreda,jednostavno nigdje veze...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Uzevsi u obzir da smo u gostima 10 puta losija ekipa ovee sezon, nema sanse da mi s ovom igrom izvučemo bilo sta vise od boda u Tuzli.
Pozitivna stvar je sto se Rahmanović vraća u formu jer ga fakat trebamo.
Pozitivna stvar je sto se Rahmanović vraća u formu jer ga fakat trebamo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Cjelu utakmicu smo drzali sve pod kontrolom... jeste celik ima dosta polu kontri kontri, al ni jedna jedita nije bila ni 80% sansa osim okiceva koji je sutira iz teske pozicije i vladen vrlo lahko odbranio.. pa Ahmetovicova sansa u 47 minuti je bil 100% sansa pa prvi go smo dali 2-3 minute posle crvenog..
Dzokanovic dusan dupovac i letic kad budu zamjenjeni sa stanojim oremusom lazicem pidrom, ova ekipa ce ubijat..
Par ljudi pise da nam je igra teski **** (jeste jos losa ) al je bolja od svih 12 kola dosad.. par pasova dupli dosta vise centar suteva 2 gola iz ubacaja sasteane, i neznam jel iko celik u gistima pobjedio vise od 2 gola razlike u ovih 13 kola..
Konstatno se pise da netreba bit izgovora da smo kompletni nije tacno nismo ni 70% kompletni, jer nemozes reci da si kompletan kad stanoja igra 5 minuta utakmice, kad oremus igra 0 minuta kad se tatar nije jos vratio 100% jedino od ovih povrijedeni moze se reci da je eahmanovic i ahmetovic se vratili u igracku formu..
Crveni karton cist ko sunce..
Protiv slobode uvjek tesko igrat, imaju ekipu al sa 100% zalaganjem mogu se uzet sva 3 boda..
Sa Lazicem koji je odmorio 3 sedmice i stanojem prvih 45 minuta mi cemo bit jaci za 20% jer dupovac nije ni do koljena lazicu ka ni dzokanovic stanojevicu
Dzokanovic dusan dupovac i letic kad budu zamjenjeni sa stanojim oremusom lazicem pidrom, ova ekipa ce ubijat..
Par ljudi pise da nam je igra teski **** (jeste jos losa ) al je bolja od svih 12 kola dosad.. par pasova dupli dosta vise centar suteva 2 gola iz ubacaja sasteane, i neznam jel iko celik u gistima pobjedio vise od 2 gola razlike u ovih 13 kola..
Konstatno se pise da netreba bit izgovora da smo kompletni nije tacno nismo ni 70% kompletni, jer nemozes reci da si kompletan kad stanoja igra 5 minuta utakmice, kad oremus igra 0 minuta kad se tatar nije jos vratio 100% jedino od ovih povrijedeni moze se reci da je eahmanovic i ahmetovic se vratili u igracku formu..
Crveni karton cist ko sunce..
Protiv slobode uvjek tesko igrat, imaju ekipu al sa 100% zalaganjem mogu se uzet sva 3 boda..
Sa Lazicem koji je odmorio 3 sedmice i stanojem prvih 45 minuta mi cemo bit jaci za 20% jer dupovac nije ni do koljena lazicu ka ni dzokanovic stanojevicu
Vrijeme je da se okrenemo narednom kolu, pustite ova prepucavanja i pravdanja.
Mislim da je Djokanovic dobio treci zuti karton. Lazic se vraca, nadam se i Krste. Ocekujem od Stanojevica da starta od prve minute umjesto Djokanovica u paru sa Gavricem, a ispred njih Rahmanovic. Naredna utakmica ce reci mnogo toga, mozemo se odlijepiti od oba pratioca uz malu dozu srece (vec i danas ako Velez uzme bod ili sva tri). Kljucan segment naredne utakmice u Tuzli - PREKIDI! Sloboda ocajno brani prekide, Ivetic cesto zna startovati kao stoper, pa tako jedini visoki u zadnjoj liniji ostane Jusic. Golman im takodjer ne briljira i cesto je zakovan za liniju. Zrinjski im je spakovao 2 gola, cini mi se, iz prekida. Neka nam sinocnji gol iz kornera bude vodilja za naredno kolo. Cak i opcija sa Ahmetovicem i Handzicem zajedno u napadu se ne cini losa, cisto sumnjam da ce nam vezni red Slobode ciniti probleme i uzeti posjed ukoliko Stanojevic bude sposoban da odigra veci dio utakmice.
Mislim da je Djokanovic dobio treci zuti karton. Lazic se vraca, nadam se i Krste. Ocekujem od Stanojevica da starta od prve minute umjesto Djokanovica u paru sa Gavricem, a ispred njih Rahmanovic. Naredna utakmica ce reci mnogo toga, mozemo se odlijepiti od oba pratioca uz malu dozu srece (vec i danas ako Velez uzme bod ili sva tri). Kljucan segment naredne utakmice u Tuzli - PREKIDI! Sloboda ocajno brani prekide, Ivetic cesto zna startovati kao stoper, pa tako jedini visoki u zadnjoj liniji ostane Jusic. Golman im takodjer ne briljira i cesto je zakovan za liniju. Zrinjski im je spakovao 2 gola, cini mi se, iz prekida. Neka nam sinocnji gol iz kornera bude vodilja za naredno kolo. Cak i opcija sa Ahmetovicem i Handzicem zajedno u napadu se ne cini losa, cisto sumnjam da ce nam vezni red Slobode ciniti probleme i uzeti posjed ukoliko Stanojevic bude sposoban da odigra veci dio utakmice.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sljedeća najbitnija
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Kad se Krste vraca, on kara ta sela....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Za vas ne znam ali za mene je sinoc posjeta bila mizerna.Ne kontam,prvi si na tabeli,sta ti jos treba da dodjes na tekmu??
FK SARAJEVO.
ŠAMPIONI!
-
- Kontakt:
Radnik vodi protiv ovih seljaka u Tuzli hahahahahahah
-
- Kontakt:
Velez vodi 

-
- Kontakt: