FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Osttribine
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Osttribine » 18 okt 2019, 23:52

holyman je napisao/la:Jelic da je imao muda trebao je dati jos 2 crvena i 3 zuta zbog onog naguravanja i drzanja sudije za dres. Ono je u evropi nedopustivo
Apsolutno, Hebibovic je dobio crveni karton i tri utakmice suspenzije zbog psovanja sudiji, veceras ovoga Jelica haman lincovali na Koševu nakon crvenog i on nista.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 19 okt 2019, 00:04

Osttribine je napisao/la:
holyman je napisao/la:Jelic da je imao muda trebao je dati jos 2 crvena i 3 zuta zbog onog naguravanja i drzanja sudije za dres. Ono je u evropi nedopustivo
Apsolutno, Hebibovic je dobio crveni karton i tri utakmice suspenzije zbog psovanja sudiji, veceras ovoga Jelica haman lincovali na Koševu nakon crvenog i on nista.
Ma brate nevezano za hebiba, objektivno gledajuci ono je nedopustivo, pa i sudija u kantonalnoj ligi, koji zna da ga ceka degenek, ono sebi ne dopusta i podijeli par crvenih i zutih.
NEMA NAZAD

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 okt 2019, 00:08

Moze li mi neko objasniti zasto se žale iz Celika.?
Crveni karton opravdan,golovi isto,u cemu je problem

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 19 okt 2019, 00:11

Trebaju ljudi shvatit da nikad isti tretman nemaju male ekipe kad igraju protiv favorita ..to je svugdje u svijetu tako..nema to veze ni sa Osimom ni petim,desetim nego je tako...Mislim da je Gavric spuco jednog i da je trebao zuti dobiti..Serbecic je isto nagazio nekog blizu gola..nije svirao faul..i jbg odmah se stvara osnova za proteste..autsajderi moraju dati 200 posto da zajebu favorite..uostalom ko ih hebe nisu mi dragi..eno ooet hebu sarajevo i grad i sve a vi im lizali dupe radi bilinog i evrope..idemo dalje

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 19 okt 2019, 00:12

amypitar je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto se žale iz Celika.?
Na poluvremenu su namirisali da bi mozda mogli izvuci bod, pa kada se desio taj kobni start i crveni karton odmah su upisali poraz i odmah je sudija kriv. Ne znam sta je tacno covjek trebao uraditi kako bi "zasluzio" crveni.
NEMA NAZAD

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 okt 2019, 00:24

holyman je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Moze li mi neko objasniti zasto se žale iz Celika.?
Na poluvremenu su namirisali da bi mozda mogli izvuci bod, pa kada se desio taj kobni start i crveni karton odmah su upisali poraz i odmah je sudija kriv. Ne znam sta je tacno covjek trebao uraditi kako bi "zasluzio" crveni.
Pa nije mu nogu uspio udesiti :D ako mu slomi nogu crveni je, ako ne slomi, nije
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 okt 2019, 00:25

Dadox je napisao/la:Trebaju ljudi shvatit da nikad isti tretman nemaju male ekipe kad igraju protiv favorita ..to je svugdje u svijetu tako..nema to veze ni sa Osimom ni petim,desetim nego je tako...Mislim da je Gavric spuco jednog i da je trebao zuti dobiti..Serbecic je isto nagazio nekog blizu gola..nije svirao faul..i jbg odmah se stvara osnova za proteste..autsajderi moraju dati 200 posto da zajebu favorite..uostalom ko ih hebe nisu mi dragi..eno ooet hebu sarajevo i grad i sve a vi im lizali dupe radi bilinog i evrope..idemo dalje
Ti ocito nisi bio na utakmici.Par puta su igraci Celika bez lopte udarili igrace Sarajeva.O simuliranju igraca Celika ne bih konentarisao posebno u sesnestercu Sarajeva.O psovanju sudijama da nepricam.Pavlovic par puta ide sa gola bukvalno na centru psuje sudije(kod prvog gola) ni sam nezna razlog zasto.Jamak uzima loptu posle prekida igre i nabija na tribine.Trener Celika bukvalno na terenu vise vremena proveo,svaki prekid on mase rukama.

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 okt 2019, 00:37

Da se oni ovako napale kad igraju protiv Zrinjskog gdje bi jim kraj bio.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 19 okt 2019, 00:41

De pobijedili siroki i nadigli se, uezece im zvijezda 09 bodove, kadnim igraci odu bez platani bez icega, i js sam se evo postidio sto mi onakav turcin predstavlja nekog investitora, a realno, sagece se peitiv zrinjskog jos u autobusu. Kome je sudjeno da bude *eban same mu gace spadaju
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 19 okt 2019, 00:43

Ma kompleks i nemoc, htjeli bi da su neki faktor, ali samo se nahajcaju protiv Sarajeva i Zelje i najcesce p.opuse. Nas nisu pobijedili nikako evo vec pet i pol godina, o Kosevu suvisno i pricati pa su frustracije tim i vece, kad covjek cita njihove postove veceras stekao bi se dojam kao u najmanju ruku da su vodili na Kosevu pa ih sudija zajebao i nama svojim odlukama donio preokret, onaj jedan debilko mi jos napisa da smo im ukrali pobjedu :D
Vec slijedecu tekmu kad zijane od lupam Zvijezde ili Mladosti nece ih to toliko boliti i pricat ce standardno o gasenju kluba, nego boli ih sto ih Sarajevo redovno kanta, na Kosevu naravno, u Zenici to ide malo teze, nekako se provuku :D

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 okt 2019, 00:45

7-0-0
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Kockoglavi
Kontakt:

Post Postao/la Kockoglavi » 19 okt 2019, 01:00

Sta su se ovo zeniclijce uskurcile. Sta je sprno, digose frku i kod prvog gola a ne vifim razlog. A seljaku treba objasniti da ne ides pogibelhno na igraca s ledja ako mu lopti ne mozes uzeti

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 okt 2019, 01:19

Dadox je napisao/la:Trebaju ljudi shvatit da nikad isti tretman nemaju male ekipe kad igraju protiv favorita ..to je svugdje u svijetu tako..nema to veze ni sa Osimom ni petim,desetim nego je tako...Mislim da je Gavric spuco jednog i da je trebao zuti dobiti..Serbecic je isto nagazio nekog blizu gola..nije svirao faul..i jbg odmah se stvara osnova za proteste..autsajderi moraju dati 200 posto da zajebu favorite..uostalom ko ih hebe nisu mi dragi..eno ooet hebu sarajevo i grad i sve a vi im lizali dupe radi bilinog i evrope..idemo dalje
Ma brate, yebemo i mi Zenicu i svaki grad iz kojeg je protivnički klub, uvijek imamo to navijanje s tribine (Banja Luku yebem ja, Yebemo zapadni Mostar, Yebem te Zenico itd), pa ne treba da se ljutimo kad neko uzvrati istim navijanjem. Robiji hvala za skandiranje o Vedranu, od njih dovoljno za ovu utakmicu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 19 okt 2019, 05:48

Bolji smo bili cjelu utakmicu.. jedino zasto moze celik zalit je prekrsaj serbedzica u prvom poluvremenu na 18 metara, nije bilo za zuti al faul jeste (dorao je loptu i isao je na loptu)

Crveni karton (samo namjeru da ga nije ni tako je za zuti karton plus rusenje plus bila je polu kontra 2:1 ) sto znaci crveni karton..

Nisam nista htio komentarisat dok ne pregledam cjelu utakmicu, i mogu reci da se igra dosta popravila da se rahmanovic vratio 90 tatar 80 sto mi je jako drago...

Dzokanovic je jedini dobio zuti sto znaci da smo vodili racuna sto se i toga tice...Celik je jako nezgodan u gostima

Sramotaje da onaj vlasnik daje onakve izjave...

Celik je jedino sansu imao kad je okic sutira a kova skino

100 sansa u 47 minuti ahmetovic i dva gola

O I geacima dusan je rezerva igrac dupe los svi ostali ok

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 19 okt 2019, 08:39

Sudija Frano Jelic iz Sirokog Brijega pomaze FK Sarajevo i direktno ga gura na terenu, aha al zamalo, toliko nas ljudi dole vole, a i mi njih... :lol: :urnebes:
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 19 okt 2019, 09:27

Pitar6785 je napisao/la:Bolji smo bili cjelu utakmicu.. jedino zasto moze celik zalit je prekrsaj serbedzica u prvom poluvremenu na 18 metara, nije bilo za zuti al faul jeste (dorao je loptu i isao je na loptu)

Crveni karton (samo namjeru da ga nije ni tako je za zuti karton plus rusenje plus bila je polu kontra 2:1 ) sto znaci crveni karton..

Nisam nista htio komentarisat dok ne pregledam cjelu utakmicu, i mogu reci da se igra dosta popravila da se rahmanovic vratio 90 tatar 80 sto mi je jako drago...

Dzokanovic je jedini dobio zuti sto znaci da smo vodili racuna sto se i toga tice...Celik je jako nezgodan u gostima

Jasta smo...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 okt 2019, 09:49

GangEvil je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Bolji smo bili cjelu utakmicu.. jedino zasto moze celik zalit je prekrsaj serbedzica u prvom poluvremenu na 18 metara, nije bilo za zuti al faul jeste (dorao je loptu i isao je na loptu)

Jasta smo...
Od Celika da, drzali posjed i napadali konstantno cijelu tekmu.....oni su samo iz kontre pravili sanse....

Nije jos igra kako treba ali da napreduje to sigurno....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 19 okt 2019, 09:54

Ko je prvi?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 okt 2019, 10:21

Da hoce danas makar svinjski i tuzla kiksat, imaju velike sanse za to. Gurbeti ce svojom poznatom igrom doci do bodova ako bude guravo.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 19 okt 2019, 11:31

Sreca pa ne povrijedi Tatara prilikom onog starta.
Mogao je on srusit Tatara jednostavnije i mozda cak i sa zutim proci.

Ovaj start je jasno ko dan bio sa namjerom da ga slomi. Nije tu bilo namjere uzimanja lopte, nije bilo namjere da se prekine igra, ovdje je bila samo namjera da se povrijedi igrac.

Rasprava jel crveni je bezveze, SAMO TREBA ZAHVALIT BOGU STO NIJE POVRIJEDJEN.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Google Adsense [Bot], Vanja8 i 58 gostiju.