Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sve se vraca..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Pa nakon listice i mostara red je bio da nam se vrati.prisonbreak je napisao/la:Sve se vraca..

- prisonbreak
- Kontakt:
Indirektno priznavanje sinosnje sramote.TETRAPAK je napisao/la:Pa nakon listice i mostara red je bio da nam se vrati.prisonbreak je napisao/la:Sve se vraca..![]()
![]()
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
- mohikanac12
- Kontakt:
Sta je bilo u Sirokom i Mostaru? Sjecam se da nije svirao cist penal Zrinjskom i da je iskljucio igraca Sirokog.TETRAPAK je napisao/la:Pa nakon listice i mostara red je bio da nam se vrati.prisonbreak je napisao/la:Sve se vraca..![]()
![]()
Udba živi.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Pa cekaj jel trebao sudija gol dati za vas?prisonbreak je napisao/la:Sve se vraca..
Ko vam je kriv sto ste fulili sve sanse....sudija nema veze s tim....iskljucivo do vas.....
Kako li vi zamisljate fudbal da mi je znati....prosla su vremena kad bez kazne dodjes i prebijes protivnika....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nije indirektno. Domacinsko sudjenje smo imali, nismo mi zeljo da ignorisemo ocito, uvijek smo prvi srali za sve. Medjutim vi se pravite toliko naivni da je to degutantno. Da je Hebibovic uradio upola onoga sto su sinoc vas kapiten, Mahmutovic i Jamak ne bi dobio 3 utakmice suspenzije nego 3 godine. Nije vam sudio par faulova, ali isto tako nije vam dao par zutih koji su bili a znacili bi jos neki crveni karton. Svako ko to ignorise i pravda kao eto ljuti bili, nezadovoljni ovo ono se budala pravi.prisonbreak je napisao/la:Indirektno priznavanje sinosnje sramote.TETRAPAK je napisao/la:Pa nakon listice i mostara red je bio da nam se vrati.prisonbreak je napisao/la:Sve se vraca..![]()
![]()
Kmeeeeeee kmeeeeeeeeee kmeeeeeeee
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Dzaba vi strumfovi spinujete, ne prozivamo vas samo mi za to guranje od sudija nego citava liga jer je toliko ocito. Na duze staze i dalje ostajete najkriminalniji tim u ligi i to je cinjenica. Neke stvari se ne mogu izjednaciti ma koliko vi to pokusali.mohikanac12 je napisao/la:
Sta je bilo u Sirokom i Mostaru? Sjecam se da nije svirao cist penal Zrinjskom i da je iskljucio igraca Sirokog.
Udba živi.
Amin.TETRAPAK je napisao/la: Neke stvari se ne mogu izjednaciti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Osttribine
- Kontakt:
Zanimljivo, ovaj sto je postavio video starta Šerbečića, pogledajte od 0:32s, pa pogledajte na sta je prvo Šerbečić startao, kakva dramaturgija zeničana, nisu primili peticu na Kosevu kao i obicno pa odmah im cudno, ukrali im kaze pobjedu, pa da su gol postigli pa i nekako, kakvi vi i pobjeda na Kosevu, nema vas na forumu mozda par koji su bili rodjeni kad je Čelik zadnji put pobijedio na Koševu, zahvalite se Mateju Delacu i onom kiksu u Zenici i to vam je zadnja pobjeda protiv Sarajeva u Martu 2014.
- mohikanac12
- Kontakt:
Je li spremno ono pitarsko smece u Mladosti, sudija i ostale qarine veceras, da malo skrenu paznju sa sramote? Samo pokazujte prstom na druge, stara UDBAŠKA taktika.TETRAPAK je napisao/la:Dzaba vi strumfovi spinujete, ne prozivamo vas samo mi za to guranje od sudija nego citava liga jer je toliko ocito. Na duze staze i dalje ostajete najkriminalniji tim u ligi i to je cinjenica. Neke stvari se ne mogu izjednaciti ma koliko vi to pokusali.mohikanac12 je napisao/la:
Sta je bilo u Sirokom i Mostaru? Sjecam se da nije svirao cist penal Zrinjskom i da je iskljucio igraca Sirokog.
Udba živi.

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Sarajevo po Berdzajevu. To je takav usran klub, ljudi proljefi.mohikanac12 je napisao/la:Je li spremno ono pitarsko smece u Mladosti, sudija i ostale qarine veceras, da malo skrenu paznju sa sramote? Samo pokazujte prstom na druge, stara UDBAŠKA taktika.TETRAPAK je napisao/la:Dzaba vi strumfovi spinujete, ne prozivamo vas samo mi za to guranje od sudija nego citava liga jer je toliko ocito. Na duze staze i dalje ostajete najkriminalniji tim u ligi i to je cinjenica. Neke stvari se ne mogu izjednaciti ma koliko vi to pokusali.mohikanac12 je napisao/la:
Udba živi.
Sve, sve što era sazdala je ova,
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Sve rušit, palit, sjeći treba;
A gradit bolje opet s nova!
Ne vadite Sarajevo iz usta evo ima vec godina, a mozda i jace. Apsolutno sve sto se desi pokusavate spinovati, provocirati, ismijati i sl. Zaboga, smijali ste se sto Sarajevo igra za Calticom dok vi niste ni ucestvovali te godine. Nesto vas pece opasno.mohikanac12 je napisao/la:Je li spremno ono pitarsko smece u Mladosti, sudija i ostale qarine veceras, da malo skrenu paznju sa sramote? Samo pokazujte prstom na druge, stara UDBAŠKA taktika.TETRAPAK je napisao/la:Dzaba vi strumfovi spinujete, ne prozivamo vas samo mi za to guranje od sudija nego citava liga jer je toliko ocito. Na duze staze i dalje ostajete najkriminalniji tim u ligi i to je cinjenica. Neke stvari se ne mogu izjednaciti ma koliko vi to pokusali.mohikanac12 je napisao/la:
Udba živi.
- mohikanac12
- Kontakt:
Osttribine je napisao/la:Zanimljivo, ovaj sto je postavio video starta Šerbečića, pogledajte od 0:32s, pa pogledajte na sta je prvo Šerbečić startao...

Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Sta je reci, vise pate plavi od zeljezare zbog sinocnjeg rezultata 

Imam dojavu da je Osim kupio tekmu u DK....
Sve cemo vidjeti danas...
Sve cemo vidjeti danas...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa na Grbavici se igra.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Kakvi moralisti ocam' strašno hahaha
Da sam na njihovom mjestu postidio bi se ista reci i javno se izvinio cijelom pučanstvu na sramoti koju nam svako kole priredi osim i mafija. Bogami. Najiskrenije.
Razumijem ove iz Zenice, imaju osnovu za ona dva faula sto im nisu svirana pa hajd zale se. Al ovi moralisti sa šugavice pa kome oni prosipaju ovdje moral??
Da sam na njihovom mjestu postidio bi se ista reci i javno se izvinio cijelom pučanstvu na sramoti koju nam svako kole priredi osim i mafija. Bogami. Najiskrenije.
Razumijem ove iz Zenice, imaju osnovu za ona dva faula sto im nisu svirana pa hajd zale se. Al ovi moralisti sa šugavice pa kome oni prosipaju ovdje moral??
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Riziko je napisao/la:Pa na Grbavici se igra.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- Osttribine
- Kontakt:
Pišaš sam sebi u usta, zanimljiv neki sportmohikanac12 je napisao/la:Osttribine je napisao/la:Zanimljivo, ovaj sto je postavio video starta Šerbečića, pogledajte od 0:32s, pa pogledajte na sta je prvo Šerbečić startao...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.