FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jbg rezultat dobar, igra tako tako, udaraju Rahmana cijelu tekmu. Tri biobe idemo dalje, biće to bolje.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Igra nista bolja nit je niti ce biti i sa ovim povrijedenim, samo sto u tom slucaju imamo vise kvalitetnih pojedinaca koji potezima mogu rijesiti tekmu.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Al to treba u derbiju izvesti ili protiv Zrinjskog. To su utakmice po mjeri za eksperimente kao što to radi naš mag. 3 5 2 sa Hebibovićem nazad, npr. u derbiju, naježim se kad pomislim...Napapijri je napisao/la:Nemamo posjed, a to je ono sto nas je odlikovalo uvijek, pa tako se stvori i pometnja nazad, sto je bio slucaj i veceras. Pokusati 3-5-2(1-1), pa da povratimo posjed i samopouzdanje ujedno. Imamo dobre bekove u Hebibu i donekle Leticu za taj tip fudbala.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Sta ovaj Olgun iz Celika pise. 

Nas ce razapet zbog ovog crvenog kojeg je i mogao i nije dati, yebem ti dijetel olgune ne uzimaj Sarajevo u ta tvoja prljava turska usta, yebo ti sultan ženu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Osttribine
- Kontakt:
Uh, opet nikakva igra, ali najbitnije bodovi su tu, Celiku je veceras nedostajala zavrsnica za nesto vise, igrali su dobro u polju, ali ruku na srce nisu imali nekih velikih sansi. Ovo njihovo kmecanje glupo i komentarisati, od 1986. cekaju pobjedu na Koševu i na nas i na komsije se loze ko bekani pa me i ne cudi ovo cmizdrenje izmedju ostalog i ovog osudjenog kriminalca za namjestanje tekmi iz Turske. Realno dobro su prosli nakon crvenog da im jos jednog igraca nije iskljucio za onaj linc na terenu, izgurali su ga bar 30 metara.
Idemo dalje, slijedeca stanica Tuzla, opet ekipa i grad kojem nismo dragi, o sudijama ce oni jos veceras poceti
Idemo dalje, slijedeca stanica Tuzla, opet ekipa i grad kojem nismo dragi, o sudijama ce oni jos veceras poceti

Lazic, Krste, Hebib, Oremus, Handzic i Milos koji se tek vraca, ma ja svi igraci su bili na raspolaganjuZip je napisao/la:Prvi na tabeli, sa jednom kvalitetnom odigranom utakmicom u prvih 13 utqkmica... I to protiv Celika, al u Zenici
Koji ce sad izgovor pronaci, umor nije, igraci svi u ekipi.... Da nece mozda reci da treba da se uigraju![]()
Ova ekipa da nema kvalitetu nebi mogla na nista izvuci 6 ili7 domacih pobjeda...

Od pocetka sezone na svakoj utakmici najmanje 6 igraca Husref nema na raspolaganju, i opet prvi na tabeli

Samo naprijed sefe, idemo po jos jednu titulu, da osvojis sedmi sa svojim klubom, da bude 7/13, jedan je sef

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Kako se zove ono **** od komentatora sto mu ono nije za crvenog kartona ?
U novi boj ...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sljedeća protiv Slobode nam je najbitnija!!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zoran smrad Šuko koji je i onako cijelu utakmicu imao očajne komentarehz033 je napisao/la:Kako se zove ono **** od komentatora sto mu ono nije za crvenog kartona ?
Losa igra dedem, drama. Al zato je Rahman igracina svega mi. A oni papci mogu kmecati do sutra, lik ga spuco s ledja s dvije noge, djonom, prekino kontru, i nije crveni, satro pokradeni. To sto su naucili u svojoj kasabi da se igra tako, nek se zale materi! Nek se napuse khurca bijeda zenicka krezuba! Yebat ih! 7,8 zutih i jedan crveni
Dosla bijeda da se udara a ne da igra...MRS!

Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 18 okt 2019, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam gledao utakmicu nikako, jedva cekam snimak veceras u 23:20h. Nadao sam se da cemo ih razbiti, ali... Vidim po komentarima vecine da je igra bila za k.urac, crveni me ne zanima bio ne bio, ali igra da. Ako je istina što pišete onda smo poslije svake pauze sve komletniji i sve lošiji.
Bitna su 3 boda, to jeste najvažnije, pogotovo što smo borbu za jedan trofej vec isp.ušili.
Bitna su 3 boda, to jeste najvažnije, pogotovo što smo borbu za jedan trofej vec isp.ušili.
A za šta Pjanić dobi crveni u Zenici protiv Grčke, na centru terena, momenat koji je obilježio kvalifikacije i zbog kojeg ne idemo na Euro.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Turcin brate nije igracima dao 6 plata, premija, stanarina i ostalog... do jucer igraci nisu htjeli doci na trening, u srijedu nisu uopste trenirali, jucer dobili po pola plate i pristali da odigraju tekmu s nama , smece tursko okrece temu s ovim izjavama a to sto ce im uskoro raspad sistema biti nije ni bitnoholyman je napisao/la:
Jos pod utiskomZukanovic je napisao/la:Sta ovaj Olgun iz Celika pise.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Samo da pohvalim naseg Faruka Hadzibegica , mnogi bi se trebali ugledati na njega po posjeti na utakmice.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma igra kao i do sad, standardno, nije sad toliko baš loše ali nije zadovoljavajuća. Na trenutke igra super al onda period loše igre koji traje dosta duže.brojjedan je napisao/la:Nisam gledao utakmicu nikako, jedva cekam snimak veceras u 23:20h. Nadao sam se da cemo ih razbiti, ali... Vidim po komentarima vecine da je igra bila za k.urac, crveni me ne zanima bio ne bio, ali igra da. Ako je istina što pišete onda smo poslije svake pauze sve komletniji i sve lošiji.
Ima tu krivice svih od trenera prvo pa do ostalih. Naravno i ti izostanci nam remete planove, takva je situacija s nama da moramo biti kompletni i da nam se poklopi dosta stvari pa da baš razbijemo protivnika i uvalimo mu glat 3-4 gola. Dobro smo igrali drugo poluvrijeme u Zenici na početku kad je bilo 0:0 al bolje je ovo kad nije neka igra a pobjedimo a haman nekim je bolje ovo prvo.
Ybga, bitni su rezultati, za sad nije loše al ne možemo ni bit pretjerano zadovoljni jer smo ispali u kupu rano.
Ono što moramo popravit je pristup i motiv na gostujućim utakmicama. Po meni, sljedeća protiv Slobode je najvažnija iz milion razloga. Premije u slučaju pobjede, kazne u slučaju drugog ishoda. Pobjeda nam tu donosi bodovnu prednost u odnosu na jednog ili možda i oba konkurenta za titulu.
FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Frustracija i bijes Robijaša vise mu iznad glave.Mora pronaci način da skrene pažnju, jer apsolutno ništa konkretno nije uradio u Čeliku.holyman je napisao/la:
Jos pod utiskomZukanovic je napisao/la:Sta ovaj Olgun iz Celika pise.
Kad pogledaš reakcije Čelika i uporediš sa našim reakcijama nakon Pecare, Tuzle, Borca, itd. shvatiš koja smo gospoda ispali što nismo srcem reagirali već razumom. Sudije su nam odron teški i griješe uglavnom iz neznanja, zbog loših kretnji, a ne zbog nekakvih Osimovih štimaljki isl što naše usijane glave često imaju reći.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Frajer osudjen za namjestanje utakmica, ne smije prici stadionu u Turskoj, ne daje plate, stanarine, djeca nemaju prevoza na utakmicu, a dodje ovdje sr.at nama. To je samo u BiH moguce.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ANamelessGhoul, fks74, HordasFks, kogmagie46, r3m1, senad82 i 73 gosta.