FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Teška utakmica, uspavano poslije pauze, uz povratak nespremnih igrača.
Milanović 0 bodova!
Milanović 0 bodova!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Ni jedne sanse iz igre. Toliko
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Kako samo fali kapiten da poveže ovu igru prema Kovačeviću...
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sto se husref ne oglasi sto oremusa nije bilo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
U cemu je problem ? Kada nas kradu, onda je udure. Ovo nije bila nikakva kradja, crveni cist. Isao je svjesno na igraca. Gledas li evropske utakmice ?ElCartel11 je napisao/la:Popusit cemo sefu, sto ga jedan Celik nadigra na Kosevu, i sto imamo srecu, da su oni dobili crveni.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajd ne se.ri škoro.skoroalen je napisao/la:Je l' nam ovo Osim kupio crveni?
Mene je iznenadio crveni jer do sada u ovoj sezoni šta god je 50-50 nije išlo u korist nas, ovo je haman pa prva takva situacija. Ruku na srce, ovo je prva tekma u ovih 13 kola da je za nijansu sudija bio na našoj strani. Ponavljam, PRVA tekma u 13. kola, a do sad su nas baš dosta ozbiljno oštetili. Kad kažem na našoj strani mislim samo na situaciju oko crvenog, ostalo je sve regularno bilo, a sudija je uvijek na našoj strani kad POŠTENO ODSUDI, i to je nama dovoljno.
A smrdljiva ekipa koju vodi taj što si ga spomenuo ima 7-8+ utakmica u 12 kola gdje su opasno pogurani sudijskim odlukama. Ne ser.i Bgt.
Amar je igračina!!!
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 18 okt 2019, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Zašto je crveni uopće bitan i to je li bio ili nije, kad mi ni prije ni poslije crvenog nismo napravili apsolutno ništa?fks74 je napisao/la:U cemu je problem ? Kada nas kradu, onda je udure. Ovo nije bila nikakva kradja, crveni cist. Isao je svjesno na igraca. Gledas li evropske utakmice ?ElCartel11 je napisao/la:Popusit cemo sefu, sto ga jedan Celik nadigra na Kosevu, i sto imamo srecu, da su oni dobili crveni.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ahahahaahaahahahha brateeeee al me nasmija hahahaha...SarajevoJeBordo je napisao/la:Kako samo fali kapiten da poveže ovu igru prema Kovačeviću...
By the way, ko je srao po Gavricu, dobro je polizao vcrs
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Igra identicna svim ranijim od pocetka sezone. Ali sve udure, Sarajvo sampion
NEMA NAZAD
Crveni cist ko suza, pa start za Haga. Igra za Qurac, al to je taj trenerski mag.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
celik zadnji put dobio na kosevu kad su ahmetovicu dolazili na sunet hahahha
Sarajevo ljubavi moja.
Kako nista? Rahmanovic dvije izgledne sanse, Gavric iz Slobodnjaka, Ahmetovic 100% sansu na startu drugog poluvremena ne koristi. Ovo sve prije crvenog. Poslije crvenog 2 gola. Cuj nista.SarajevoJeBordo je napisao/la:Zašto je crveni uopće bitan i to je li bio ili nije, kad mi ni prije ni poslije crvenog nismo napravili apsolutno ništa?fks74 je napisao/la:U cemu je problem ? Kada nas kradu, onda je udure. Ovo nije bila nikakva kradja, crveni cist. Isao je svjesno na igraca. Gledas li evropske utakmice ?ElCartel11 je napisao/la:Popusit cemo sefu, sto ga jedan Celik nadigra na Kosevu, i sto imamo srecu, da su oni dobili crveni.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nisam gledao snimak, cito tekstualni prenos, i ovo par konentara ovde (samo cu reci svaki start sa dvije noge posebno sa leda je crveni karton) sa sve jacim udarcem vise utakmica suspendovan..
Sto se tice kompletne utakmice bili smo bolji za bar jedan go, ovde robovi i par nasi pisu sudisko guranje pobjeda radi sudije pobjeda radi ne postojeceg crvenog.. ponovo kazem ako je bio i minimalan kontakt sa keda sa obje noge to je crveni karton.
Nama se crveni direktan pokazuje za psovku sudi koji je bio 25 metara od igraca (znaci nije mu se unio u lice ili ga gurko rukama) evropske sudije za ovih 30 koliko pratim fudbal za onakvo sovanje mislim na udaljenost nije dao crveni, i to kad igraju dvije naj jace ekipe u drzavi (64 minuta)
Penal protiv citya nije dosuden
Sb uze bodove svinjam u mostaru
Borac uze sugavim bod
Sliboda uze sugavim bod
Sudija sugavim dade bod u vrapcicima
Sudija sugavim dade bod u sim hanu
Sve ekipe ispusile kurcinu na svom terenu mi 100% i ljudi jebu husrefa radi toga..
Losa igra ok nema automatizma nece ga ni bit do 16-17 kola nadimi koja ekipa ima rezultat koji mi imamo i da ima je igra ko poloju, ni jedna.
**** zrinjski izgubio 4 boda odnas i to igrali 35 minta sa igracem manje...
Puno najbolji povrijedeni igraca dug period= jednako igra ne uvezana a puno bodova..
Volim te SARAJEVO
HUSREFE FALA TI
Sto se tice kompletne utakmice bili smo bolji za bar jedan go, ovde robovi i par nasi pisu sudisko guranje pobjeda radi sudije pobjeda radi ne postojeceg crvenog.. ponovo kazem ako je bio i minimalan kontakt sa keda sa obje noge to je crveni karton.
Nama se crveni direktan pokazuje za psovku sudi koji je bio 25 metara od igraca (znaci nije mu se unio u lice ili ga gurko rukama) evropske sudije za ovih 30 koliko pratim fudbal za onakvo sovanje mislim na udaljenost nije dao crveni, i to kad igraju dvije naj jace ekipe u drzavi (64 minuta)
Penal protiv citya nije dosuden
Sb uze bodove svinjam u mostaru
Borac uze sugavim bod
Sliboda uze sugavim bod
Sudija sugavim dade bod u vrapcicima
Sudija sugavim dade bod u sim hanu
Sve ekipe ispusile kurcinu na svom terenu mi 100% i ljudi jebu husrefa radi toga..
Losa igra ok nema automatizma nece ga ni bit do 16-17 kola nadimi koja ekipa ima rezultat koji mi imamo i da ima je igra ko poloju, ni jedna.
**** zrinjski izgubio 4 boda odnas i to igrali 35 minta sa igracem manje...
Puno najbolji povrijedeni igraca dug period= jednako igra ne uvezana a puno bodova..
Volim te SARAJEVO
HUSREFE FALA TI
- ElCartel11
- Kontakt:
Upravo tako, crveni sam samo spomenuo kao olaksavajucu okolnost za nasu ekipu.SarajevoJeBordo je napisao/la:Zašto je crveni uopće bitan i to je li bio ili nije, kad mi ni prije ni poslije crvenog nismo napravili apsolutno ništa?fks74 je napisao/la:U cemu je problem ? Kada nas kradu, onda je udure. Ovo nije bila nikakva kradja, crveni cist. Isao je svjesno na igraca. Gledas li evropske utakmice ?ElCartel11 je napisao/la:Popusit cemo sefu, sto ga jedan Celik nadigra na Kosevu, i sto imamo srecu, da su oni dobili crveni.
Moj post se je odnosio na nasu igru u cijeloj utakmici i na to, da bi se mogle obistiniti slutnje, da nista bolje nasa igra nece izgledati ni kad se vrate povrijedjeni igraci.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Igra nije nesto bila, potpisao bih se da sa ovakvom igrom, budemo prvaci.
U povratku kući, pogledam komentare i shvatim da su čitaoci tekstualnog prenosa, bolje vidili utakmicu od prisutnih.
Svašta
Svašta
Crveni moze, a i ne mora! Drago mi je da je iskljucen, u Zenicu pa divljaj i onako udaraj s leđa. Igra ocajna, ali dovest ce to Husref u red, falio mu je ipak Heba i pola sastava. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Par puta igrači psuju sudiji, može se reći i dosta žustrije reakcije nego ona Hebibovićeva i naravno, kao i svi do sada, dobijaju maximalno žuti karton. Podsjećanja radi, Hebibović je dobio direktan crveni karton i 3 utakmice kazne.
Igra loša, pobjeda preteška ali zaslužena. Pomaka nema, lošiji smo nego prošle sezone. Ono što je najbitnije je solidno, a to je tabela i rezultati. Solidno ali daleko od odličnog zbog kupa.
Igra loša, pobjeda preteška ali zaslužena. Pomaka nema, lošiji smo nego prošle sezone. Ono što je najbitnije je solidno, a to je tabela i rezultati. Solidno ali daleko od odličnog zbog kupa.
FK Sarajevo
Nema se obraza sta negativno reci kad se pogleda tabela, da mi je jesnu tekmu Sarajeva rahat pogledat ove sezone ...
Ovakvom igrom protiv uvijek nalozenih seljaka iz tuzle protiv nas ne ocekujem ni bod
I ova vam je prica oko sudjenja u najmanju ruku glupa pravo, Hebibovic dobije direktan ceveni za psovke a mi glumimo neke postenjacine u situaciji gdje se moze i dati crveni i ne, cisto do sudije
Ovakvom igrom protiv uvijek nalozenih seljaka iz tuzle protiv nas ne ocekujem ni bod
I ova vam je prica oko sudjenja u najmanju ruku glupa pravo, Hebibovic dobije direktan ceveni za psovke a mi glumimo neke postenjacine u situaciji gdje se moze i dati crveni i ne, cisto do sudije
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
- Kontakt:
Ostetili nas par puta, veceras pretpostavljam ostetili njih, go.vna iz saveza ne znaju drugacije Imamo mi veci problem a to je ocajna igra, al bas ocajna. To ce priznati svako osim branioca lika i djela 'Sarajva' 

Zadnja izmjena: belosevic28, dana/u 18 okt 2019, 20:38, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hajdeee, misstianopenaldo, MrPink, soe i 53 gosta.