Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

delinjo
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la delinjo » 18 okt 2019, 20:00

mohikanac12 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Start sa ledja, lopta daleko od njega. Svjesno isao na igraca. Crveni cist, Pjanic za pokusaj faula, dobio crveni karton.
posteno...a sta cemo sa Gavricem ...koliko smije startovati na igrace sa 2 noge,i uopste koliko je limit da on smije napraviti faul ?=
@Dela, repliciras čobanu iz Kalesije koji nikad na utakmici 5arajeva nije bio. Opismenio se tornjak na forumu.
pa ne znam majke mi ,haj ono kontam moze crveni fkt ali prije toga oprosti faul gori od ovog sto je dobio crveni ....i nikom nista o tome se ne prica...Gavric je bar 15 puta faul napravio samo u drugom poluvremenu a zavrsio je tekmu ...kako ?
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 18 okt 2019, 20:01

Nista neocekivano od Sarajlija vecih govana nema u ovoj drzavi. Nebitno da l' Seljo il' Sarajevo smrde i jedni i drugi.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

prisonbreak
Kontakt:

Post Postao/la prisonbreak » 18 okt 2019, 20:01

Wandelanoite je napisao/la:Nista neocekivano od Sarajlija vecih govana nema u ovoj drzavi. Nebitno da l' Seljo il' Sarajevo smrde i jedni i drugi.
!!!
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 okt 2019, 20:01

HongKong je napisao/la: Problem je i nastao sto je ta utakmica bila izmedju nekih lijevih ekipa koje nisu imale veze sa stimacima s Koseva.
Sto bi placali igracima Slobode, da zapnu protiv neke lijeve ekipe? Zar nije logicno da smo jim platili, da zapnu protiv glavnih konkurenata za titulu?
Malo logike ti nece skoditi.

A to, da smo mi namjestili neki mec u ligi ili u medjusobnom duelu protiv Slobode, izvoli uzmi te svoje dokaze i direkt na sportski sud.
A neki su bili cak i izbaceni iz lige zbog stimanja, a sad prosipaju suplju ovdje :kafa:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 18 okt 2019, 20:02

HongKong je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
mohikanac12 je napisao/la:Fuj.

Elvedine Begicu dijete ti yebem!
Sto, sto vas je iz cista mira spasio u Mostaru i sto Slobodi nije svirao penal kao kucu kad ste remizirali? Sto vam je u Tuzli faul u napadu svirao kao penal? :hmmmmm: Sto vas je dvije sezone gurao kako je mogao pa jedva skrpili sudije za zadnjih par kola dvije godine zaredom, a vas Zrinjski klepao kako je htio i praznih rukava ostavljao? Tisina molit cu.
Pa bas zato, nas kad sudija pogura bude suspendovan za pola sata. Kad vas pogura za pola sata ispadne da je vas klao :rol:
Dok Dino fening nije objavio rat korupciji u bh fudbalu niste mogli proci pored titule. Krenulo vas od tad nesto :kafa:
Navedi utakmice kad nas je pogurao i bit ce sve ok. Veceras i kad ono jos?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 18 okt 2019, 20:03

Wandelanoite je napisao/la:Nista neocekivano od Sarajlija vecih govana nema u ovoj drzavi. Nebitno da l' Seljo il' Sarajevo smrde i jedni i drugi.
Stim da se OSIM AMAR promjenio i on bi nakon meca rekao posteno sta se desilo i da je ovo epska kradja koja se nije desavala ni u vrijeme USANOVICA :!:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 18 okt 2019, 20:04

Pa bolje da su vas ovako oni uzeli nego neki drugi jer ipak vi ste veliki prijatelji.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 18 okt 2019, 20:04

Bezveze se cudite ovako im sude vec odavno, posebno na rusevnom gradskom stadionu. Nema sanse da dobijes faul na njihovoj polovini dok se rezultatski ne odlijepe, a svaki kontakt s epilepsicarima ahmetom i rahmanom je faul. Da ne pricamo da Djoka i Gavra naprave po 10 prekrsaja i ne dobiju zuti karton.
Evo samo nekoliko primjera. Svi su vidjeli start Gavrica koji je bio gori od starta za crveni. Serbecic gubi loptu i s ledja vuce igraca Celika nije dobio karton. Djoka s dvije ruke vuce igraca Celika svira faul nema zutog. Ima li pravila da je povlacenje s ledja zuti karton?
Cuva Bog Zelju svog!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 18 okt 2019, 20:05

Ja mislim da je ovo naša prva utakmica gdje nas je sudija pomazio, valjda nam pokusavaju vratiti od sirokog.. mada ono je jači žuti, a blijedi crveni, baš treba imati muda da ono pokazes, a on i kad se bude pravdao imat ce osnovu zasto je dao crveni...

kme kme komsije kme kmee makar nije morao golove ponistavati i svirati svakojake penale, yebem li vam tatu osima usta!
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 18 okt 2019, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 18 okt 2019, 20:06

ElCartel11 je napisao/la:
HongKong je napisao/la: Problem je i nastao sto je ta utakmica bila izmedju nekih lijevih ekipa koje nisu imale veze sa stimacima s Koseva.
Sto bi placali igracima Slobode, da zapnu protiv neke lijeve ekipe? Zar nije logicno da smo jim platili, da zapnu protiv glavnih konkurenata za titulu?
Malo logike ti nece skoditi.

A to, da smo mi namjestili neki mec u ligi ili u medjusobnom duelu protiv Slobode, izvoli uzmi te svoje dokaze i direkt na sportski sud.
A neki su bili cak i izbaceni iz lige zbog stimanja, a sad prosipaju suplju ovdje :kafa:
Pa bas zato jbt, ukljuci mozak malo. Platili da Sloboda dobije neku utakmicu protiv ekipe koja se borila za opstanak. Zato je i bilo cudno jer je otvorilo neke nove mogucnosti. Kao npr. da ekipa konkurent za opstanak moze odigrati pod rucnom protiv Sarajeva u narednom kolu.
Cuva Bog Zelju svog!

Unproforumas
Kontakt:

Post Postao/la Unproforumas » 18 okt 2019, 20:06

avenija je napisao/la:

Mene bi kao navijaca Sarajeva bilo stid.
OTKAD SI TI NAVIJAC SARAJEVA?? :kafa:

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 18 okt 2019, 20:07

Sabinho je napisao/la:
Necete biti prvaci, karacemo vas u bulju, dzaba savez, dzaba sudije, dzaba zetonski klubovi, namijestene utakmice i pare od kladionice.

Evo sada ja i ti ko ce biti prvak u avatar godinu dana. Smijes?
Smijem, ali to ne mijenja cinjenicu da smo mi pokradeni protiv Borca za penal, u Kupu protiv Listice, protiv Zrinjskog za crveni, dok ste vi pogurani i ponisten je Velezu cist gol, Slobodi nije sviran cist penal, faul u napadu protiv Tuzle vam je sviran kao penal.

Nikakav avatar nema veze sa tim cinjenicama.
Samo ti pisi po Udbaskoj liniji, navikli smo. Drago mi je sto je Celik pa svi vide sta radite, Radnik, Zrinjski i ostalo zamaskirate kmecanjem.

"Od danas vise nista nece biti isto u BiH fudbalu". Kriminalci.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 18 okt 2019, 20:07

delinjo je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Start sa ledja, lopta daleko od njega. Svjesno isao na igraca. Crveni cist, Pjanic za pokusaj faula, dobio crveni karton.
posteno...a sta cemo sa Gavricem ...koliko smije startovati na igrace sa 2 noge,i uopste koliko je limit da on smije napraviti faul ?=
@Dela, repliciras čobanu iz Kalesije koji nikad na utakmici 5arajeva nije bio. Opismenio se tornjak na forumu.
Sta ti doqurac znas, gledao sam mozda vise utakmica i tvoga kmelje , nego ti. A da ne spominjemo Sarajevo. Moj balavce, da samo znas sta radim i cime se bavim, ne bi tako pricao. Moze ti se obiti o celavu glavu. Inace sam iz Posavine, tamo nisu tornjaci. :rol:

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 18 okt 2019, 20:07

avenija je napisao/la:
Stim da se OSIM AMAR promjenio i on bi nakon meca rekao posteno sta se desilo i da je ovo epska kradja koja se nije desavala ni u vrijeme USANOVICA :!:
Vrijeme istice Sarajlijicama svjesni su oni da vrijeme vladavine Azmira Husica se blizi, na sljedecim izborima Azmir ulazi u savez ispred NS TK, ima pare, mrzi Sarajlijice, moze kupiti sve ostale delegate. Sarajevo i Seljo postaju mrtvi Azmirovim ulaskom u savez tako da ces jos malo krasti nakon cega i oni i HDZ lobi idu u zaborav.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 18 okt 2019, 20:08

Kako komšije prebacuju lopticu sa svojih krađa. :tokralju: :tokralju:

Samo ove sezone su vas sudije pogurale više nego Sarajevo čitave prošle i ove. I oni nekom govore. Je li vas stid? Čist crveni, trebalo je još i ono **** alkoholičarsko-štrumfovsko dobiti. Mamu mu yebem alkoholičarsku. Ku.rac nam je velik, yebali smo Čelik. :thumbup:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 18 okt 2019, 20:09

@Sabinjo, ko ce biti prvak, "5arajevo ili Željo", u avatar na godinu dana.

Quote par starijih forumasa ako se slozi.

Biće Željo opet Šampion!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 18 okt 2019, 20:14

mohikanac12 je napisao/la:@Sabinjo, ko ce biti prvak, "5arajevo ili Željo", u avatar na godinu dana.

-20 bwwww
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

UstanikSBII
Kontakt:

Post Postao/la UstanikSBII » 18 okt 2019, 20:23

Pukla ljubav između Sarajeva i Čelika! Pozdrav sa divove ;)
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?

Zadnja klupa SS.ba liga!

Dulce et decorum est pro patria mori.

HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆

NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 18 okt 2019, 20:24

HongKong je napisao/la: Pa bas zato jbt, ukljuci mozak malo. Platili da Sloboda dobije neku utakmicu protiv ekipe koja se borila za opstanak. Zato je i bilo cudno jer je otvorilo neke nove mogucnosti. Kao npr. da ekipa konkurent za opstanak moze odigrati pod rucnom protiv Sarajeva u narednom kolu.
Cak i da je bilo u tom smislu, opet nije kaznjivo jer smo platili da POBJEDE. Znaci opet ti niko ne garantuje, da ce pobjediti ali jih ti stimulises sa tim parama, da daju i zadnji atom snage za sto bolji rezultat.
Skroz bi drugo bilo, da smo jim platili da IZGUBE neki mec, jer to je kaznjivo i to se zove namjestanjem utakmice.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 18 okt 2019, 20:24

Pantelija je napisao/la:
mohikanac12 je napisao/la:@Sabinjo, ko ce biti prvak, "5arajevo ili Željo", u avatar na godinu dana.

-20 bwwww
Baci pet.

slika

Biće Željo opet Šampion!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.