Zna se ovdje vec pobjednik
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nemoj da ga vi primite kad se sad okrene ono njihovo na nafaku kad igraju ovakonickiZe88 je napisao/la:Kako je Sarajevo lose, mi smo bolji, zreli su da ga prime
Pa necemo,jer sudija debelo navlaci. Cist crveni vam nije dao, a nas vec posamaro sa zutim, da ne govorim o prekrsajima na sredini terenascudetto89 je napisao/la:Nabijem vas na racku zenicke i komsije takodjer, vi pricate sad je celik real sta?, ja nisam na tekmi ne vjerujem da mi bas lose igramo, niste nas dobili dugo godina, necete ni sad !![]()
Ma ni 50irfo je napisao/la:Sta je ovo, nema hiljadu ljudi na kosevu
Ne gledas tekmi a pametujes.scudetto89 je napisao/la:Bgt nama navlaci a vama samo dijeli zute ??, pasa nemojte prosipati demagogiju ovdje bgm vam !
Pobjedite ako mozete i to je to .
Pa i mislim na prvo. Nisam rekao da imaju bolje igrace vec da kad gledas ovo prvo poluvrijeme kvalitetnije su to odradili. Sad ima 100 varijanti sta se moze desiti u narednih 45 minuta.scudetto89 je napisao/la:@ Ljoze dobro bolji prvo i sad ispade mi ne igramo nikako jelde po tvom misljenju?, nadam se da cemo mi u drugom proraditi i pobjediti ckapi zenicke .![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.