Tarik Black ili da kos ili izgubi loptufilip13 je napisao/la:šta uradiše izraelci ,nidje veze

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Tarik Black ili da kos ili izgubi loptufilip13 je napisao/la:šta uradiše izraelci ,nidje veze
invincible1921 je napisao/la:Al slusat ove na SK kako.placu u fazonj "faul makabija koji nije sviran" NEPROCIJENJIVO
Ma smijesno fkt. Jos ovaj gost govori nemojte gledat snimak nasa lopta i ako nije nemojte gledatfilip13 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Al slusat ove na SK kako.placu u fazonj "faul makabija koji nije sviran" NEPROCIJENJIVO
evo sad plavsic govori quincy acy voli da udara protivnike,ja nikad ne cuh da to kaze za npr. lazica
invincible1921 je napisao/la:Ma smijesno fkt. Jos ovaj gost govori nemojte gledat snimak nasa lopta i ako nije nemojte gledatfilip13 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Al slusat ove na SK kako.placu u fazonj "faul makabija koji nije sviran" NEPROCIJENJIVO
evo sad plavsic govori quincy acy voli da udara protivnike,ja nikad ne cuh da to kaze za npr. lazica![]()
Za faulove , nece da spomenu nikad kad je zvezda domacin sta se pusta ponekad, ko recimo proslu protiv fenra. Znaju prebit protivnkka, al to je tad sve muska igra nisu faulovi.
Da.me se ne sehvati pogresno u svim sportovima volim sve ex yu klubove, ali KOSARKA ZVEZDA to mi je od samog pocetka antipatican projekt. Mada nije da navjjam protiv njij, al toliko odvratna kosarka da nez kako iko moze ih podrzavat mimo navjjaca zvezde.
hugoviana je napisao/la:Kako je samo služio šut CSKA.
Šporet da su bacili ušo bi u produžetku.filip13 je napisao/la:prva pobjeda zenita u euroligi u pireju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.