Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Ma bezveze udarate po Pjanicu. Rekao je naglas oni sto svi znamo i to ti je. Najmanji problem trenutno. Trebalo bi se sto prije reagovat sa selektorom kako bi covjek imao vremena da bar nesto poslozi do marta,a ove utakmice protiv Italije i Lihtenstajna iskoristi za to.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Pjanke je sve rekao. Hrakno je na sve ne samo na jedne ili druge. Selektor sa dobrim poznavanjem domaće lige je pod moranjem. Ovo pecanje na svijetu vise odavno ne ide. Da ne bi svi odmah skocili ne aludiram na Amara nit bi volio da sad i ode iz mog kluba. Jbo repku invalidnu!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
-
- Kontakt:
Dajte selektora koji poznaje najgoru ligu u Evropi taj skriveni kovceg pun blaga (fudbalskih talenata). Da li stvarno postoje ljudi koji misle da igraci iz nase lige mogu imati mjesto u reprezentaciji, da li stvarno postoje tako glupi ljudi i sta se desava u njihovim glavama?
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nažalost, naša liga nema kvalitet da da igrača za repku, da bi se ozbiljnije gledalo na našu ligu mora postati kvalitetnija. Savez se mora više posvetiti ligi pa i sami klubovi moraju veću pažnju dati mlađim kategorijama, počevši od taktike pa do fizičke spreme. Dovesti kvalitetne ljude kao trenere, psihologe, nutricioniste, fizijatre... Do tad, nažalost, ne može se ozbiljnije gledati naša liga.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Mogu i itekako imamo igraca za reprezentacije. Evo uzmes primjer zadnji duljevic. nije ga gargamel zvao nikako u repku dok je igrao za Sarajevo. Igrali u junu kvalifikacije nije bio kvalitet, u augustu potpiso za dinamo u septembru igro kvalifikacije bez odigrane utakmice za dinamo jer je kao otisao vani.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ma kakav Wales..Sa repkama iz regiona jedino su uspijevali na svom terenu izvuc X,u gostima su uvijek bili porazeni
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Šerbecic nista nije slabiji od Kovacevica daj mu šansuWandelanoite je napisao/la:Dajte selektora koji poznaje najgoru ligu u Evropi taj skriveni kovceg pun blaga (fudbalskih talenata). Da li stvarno postoje ljudi koji misle da igraci iz nase lige mogu imati mjesto u reprezentaciji, da li stvarno postoje tako glupi ljudi i sta se desava u njihovim glavama?
-
- Kontakt:
Kovacevic ne bi nikada dobio sansu da nije talova i Prosineckog.Fudbalbr1 je napisao/la:Šerbecic nista nije slabiji od Kovacevica daj mu šansuWandelanoite je napisao/la:Dajte selektora koji poznaje najgoru ligu u Evropi taj skriveni kovceg pun blaga (fudbalskih talenata). Da li stvarno postoje ljudi koji misle da igraci iz nase lige mogu imati mjesto u reprezentaciji, da li stvarno postoje tako glupi ljudi i sta se desava u njihovim glavama?
Sansu trebaju dobiti Dilaver, Arslanagic, Begic. Serbecic tek kada ode u respektabilnu ligu i klub moze dobiti sansu.
MES QUE UN CLUB!
Ne slažem se.DamirT je napisao/la:Ma kakav Wales..Sa repkama iz regiona jedino su uspijevali na svom terenu izvuc X,u gostima su uvijek bili porazeni
Oni su naš najopasniji potencijalni protivnik. Gledao sam ih protiv HR i ne zna se odakle više sijevaju napadi, s lijeve ili s desne strane. Tranzicija igre im je strašno brza, što nama strašno ne odgovara.
Čak mislim da bi se s Dancima i mogli potući, ali ovi bi nas unakazili.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
On je zapravo dao kompliment mnogima iz reprezentacije, osrednji igrač je Yussuf Poulsen a daleko su oni od Poulsena.
Da nas Vels unakazi? E neka sam i to čuo, a sa Danskom bi se mogli nositi?JonSnow je napisao/la:Ne slažem se.DamirT je napisao/la:Ma kakav Wales..Sa repkama iz regiona jedino su uspijevali na svom terenu izvuc X,u gostima su uvijek bili porazeni
Oni su naš najopasniji potencijalni protivnik. Gledao sam ih protiv HR i ne zna se odakle više sijevaju napadi, s lijeve ili s desne strane. Tranzicija igre im je strašno brza, što nama strašno ne odgovara.
Čak mislim da bi se s Dancima i mogli potući, ali ovi bi nas unakazili.
Pričamo o Velsu koji nas nikada nije dobio? Kojem je Srbija zabila deset komada u dvije utakmice?
Vels je za nas najbolji mogući protivnik i ekipa koju smo uvijek nadigrali. Njima jednostavno ne ležimo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Prije 6 god...Prosle kvale je bilo 2x po 1-1.Virtu4l je napisao/la: Pričamo o Velsu koji nas nikada nije dobio? Kojem je Srbija zabila deset komada u dvije utakmice?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Danska u ovom periodu ima individualno dosta bolje igrace od nas, igraju u boljim klubovima. Hrvatska ih jedva izbacili na prvenstvu na penale, a sada bi cak rekao da je Danska i bolja nego na prvenstvu. Uz to imaju sve ono sto mi nemamo; sistem rada, kvalitetan strucni stab, trener koji je dobar. Nije sramota priznati da je neko bolji od tebe, i da izgubis, nego je sramota da licno sam nisi u stanju svoj maksimum da ponudis.
Vels nikad jaci. Kada im se vrate Ramsey i Brooks, bice dosta bolji od nas.
Naravno, ne toliko da budu veliki favorit.
Naravno, ne toliko da budu veliki favorit.
- Trebinjac94
- Kontakt:
Vels igrao polufinale na prošlom euru, a prije 10 godina bili su u rangu Malte i Farskih ostrva. Što se tiče BiH, najbitnije je domaćinstvo. Ako se bude igralo u Zenici može se svako dobiti od Velsa, S. Irske i Slovačke, jedino po meni bi Danska rasula se ove ekipe uključujući i BiH, ali ona će vjerovatno direktno na Euro.
Blue Train
-
- Kontakt:
Po ovom sad mi ne.mozemo proci da Armeniju dobijemo.
Puno stvari treba promijeniti. Mi dobru utakmicu odigramo svake prestupne godine. Sve ostale drzave imaju sve uredjeno. Od saveza trenera igraca priprema. Mi nemamo nista. Ne ulaze se nista. Samo kradja i lopovluk.
Puno stvari treba promijeniti. Mi dobru utakmicu odigramo svake prestupne godine. Sve ostale drzave imaju sve uredjeno. Od saveza trenera igraca priprema. Mi nemamo nista. Ne ulaze se nista. Samo kradja i lopovluk.
Hajmo na temu, pa da tamo guslamo.
Ma ništa se kod njih drastično ne mijenja, i tada su im igrali Bale, Williams, Allen, Ramsey, Matthews, itd... Poenta je da smo im veoma nezgodan matchup.marconato je napisao/la:Prije 6 god...Prosle kvale je bilo 2x po 1-1.Virtu4l je napisao/la: Pričamo o Velsu koji nas nikada nije dobio? Kojem je Srbija zabila deset komada u dvije utakmice?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: HariTz, kardanodfapa i 34 gosta.