2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
Mozda im je covjek uradio stranicu, podigao na server i onda rekao necu pare hocu postotak firme 

i pored svega toga stigao napisati knjigu o košarci za koju niko nije čuo
Neko ko umjesto freelancer koristi izraz influencer?JHam je napisao/la:Mozda im je covjek uradio stranicu, podigao na server i onda rekao necu pare hocu postotak firme
Highly doubt it

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ovom picku odbrane nema. Tek se zagrijavamo, Magic-KAJ 2.0

- Donnie Darko
- Kontakt:
Kanye je napisao/la:

40Clutch je napisao/la:
He’s back

Toj vagini nea odbrane, upravu siEpidaurus je napisao/la:

Bice opet koktela i motora u PO, ne brini 

Ma tog ce biti i bez togEpidaurus je napisao/la:Bice opet koktela i motora u PO, ne brini

Nego big failure ceka Lakerse, mogla bi i Utah to rijesit

Mirisu mi na jedan big fail

- BosniaBoston
- Kontakt:
Kobe-Dwight 2.0Epidaurus je napisao/la:
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Jos da je Dwight ikad imao i 2% Davisovog ofanzivnog talenta i da je cirkusant ko Dwight to bi mozda i imalo smisla. Ovako samo novi biser

Zanimljivo, najveci sampion u NBA ligi i najbolji visoki lige mirisu na big fail dok s druge strane dva nabijaca statistike mirisu na titulu. Alemova logika opet u centru paznjealemsa je napisao/la:Ma tog ce biti i bez togEpidaurus je napisao/la:Bice opet koktela i motora u PO, ne brini![]()
Nego big failure ceka Lakerse, mogla bi i Utah to rijesit![]()

Rakete su na okupu vec nekoliko godina, jos su napravili upgrade CP-WB. Da, Lakersi su na papiru med i mlijeko ali daleko id tog da nea uptinika, pocevsi sa povredama Davisa a i Bronovih godina 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Ako nisi znao,ne usporedijem skill nego situaciju.Lebron aging superstar,Davis najbolji visoki lige.Isto ko i Kobe-DwightEpidaurus je napisao/la:Jos da je Dwight ikad imao i 2% Davisovog ofanzivnog talenta i da je cirkusant ko Dwight to bi mozda i imalo smisla. Ovako samo novi biser![]()
Zanimljivo, najveci sampion u NBA ligi i najbolji visoki lige mirisu na big fail dok s druge strane dva nabijaca statistike mirisu na titulu. Alemova logika opet u centru paznjealemsa je napisao/la:Ma tog ce biti i bez togEpidaurus je napisao/la:Bice opet koktela i motora u PO, ne brini![]()
Nego big failure ceka Lakerse, mogla bi i Utah to rijesit![]()
#Punoljetstvo
AKo nisi znao, to je zavrsilo kako je zavrsilo jer je Dwight degenerik. Mentalno zaostala osoba sa tripom da je reinkarnacija Shaqa i Hakeema. Ovdje ne vidim mogucnost da dodje do takvih problema jer Davis nije cirkusant. Ali lijep pokusaj.

Lakersi kao i svih 8-9 ekipa koje ima sanse za naslov ima solidan broj upitnika. Clippersi mozda i najmanje zbog cega ih se i istice kao prve favorite al matchup s Lakersima im nece sekunde odgovarat jer nema igraca koji ista moze Davisu.
Kako ce se lijepo CP-WB pokazat kao downgrade kad pocnu koljena popustat kako vrijeme odmice, a ego i nedostatak IQu ostanu istialemsa je napisao/la:Rakete su na okupu vec nekoliko godina, jos su napravili upgrade CP-WB. Da, Lakersi su na papiru med i mlijeko ali daleko id tog da nea uptinika, pocevsi sa povredama Davisa a i Bronovih godina

Lakersi kao i svih 8-9 ekipa koje ima sanse za naslov ima solidan broj upitnika. Clippersi mozda i najmanje zbog cega ih se i istice kao prve favorite al matchup s Lakersima im nece sekunde odgovarat jer nema igraca koji ista moze Davisu.
Imaju i Clippersi, ko ce im konstatno razigravat, Beverley?
Nea 8-9 ekipa samo 3 Hou, Clippe i LA
Nea 8-9 ekipa samo 3 Hou, Clippe i LA

Pa nisu medju glavnim ali bi mogli svakom pomirsit racune, jedna povreda i stvari se okrecu. Mimo Clippa i LA, s njima bi najmanje zelio igrat, niko ih bez 6 nece izbacit cak sta vise i 7. I to ce muda otegnutReX je napisao/la:Kazu vrli eksperti Jutah contender. Okey then.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.