FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Re: FK Partizan
Kad ste vi losi onda smo i mi losi naravno...Odlican zakljucak, samo sto mi redovno dobijamo sa po 2-3 gola razlike ZA RAZLIKU OD VAS!
Puni kucku!
[youtube][/youtube]
Puni kucku!
[youtube][/youtube]
O cemu ti?NukeR_G1970 je napisao/la:Kad ste vi losi onda smo i mi losi naravno...Odlican zakljucak, samo sto mi redovno dobijamo sa po 2-3 gola razlike ZA RAZLIKU OD VAS!
Hoces da kazes da Partizan igra lepo,da igra igru dostojnu prvaka drzave,i da igra igru dostojnu evrope?

Ja kazem Zvezda je odron,i prosle godine smo pobedjivali na guzove sto se kaze ali smo imali igru,imali smo nesta sa Pizonom sto sada nemaju ni Ratko ni Krstic.
Partizan igra duplo slabije nego prosle godine,pitaj koga hoces a da nije neko sa juzne tribine,pitaj nekog Partizanovca sa istoka ili sa zapada,nekoga realnog koji ce ti reci da je Partizan trenutno samo zbog nekvaliteta ostalih u ligi prvi.Onaj Partizan od prosle godine,a pogotovo onaj Partizan od pretprosle godine bi se sada sprdali sa ovom ligom,ako je ovaj Partizan sa ovakvom igrom dao 3 BSK-u,iz dve prave sanse sto je rekao i Stanojevic juce onaj bi Partizan sa Jucom i Diarrom dao najmanje 5-6 komada.Onaj Partizan sam ja izuzetno cenio ma koliki oni rivali Zvezi bili,onaj Partizan je imao sve i glavu i rep ali neke druge struje su ga sprecile da odigra kvalitetnu rolu u evropi.
Ovaj Partizan je prepun polovnjaka,ne samo Partizan i Zvezda je ista takva,gde menadzeri sklapaju ekipu,gde imamo predsednike koji su totalne budale,oba ko rade nesta ali tanko je to.Vas predsednik je najavljivao igracine za LP,a koga je doveo.Doveo je jednog Peru koji je bolji nego prvi put ali je svetlosnim godinama daleko od LP,doveo je Babovica da mu unapredi igru u sredini.

Ja se jos jednom vracam na tvoj post i citam ga i opet ne mogu da shvatim sta si ti sa njim hteo reci.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Devil je napisao/la:O cemu ti?
Hoces da kazes da Partizan igra lepo,da igra igru dostojnu prvaka drzave,i da igra igru dostojnu evrope?Ako to hoces da kazes onda je gotovo,ne znam sta vise imamo sa tobom pricati o sportu.
Ja kazem Zvezda je odron,i prosle godine smo pobedjivali na guzove sto se kaze ali smo imali igru,imali smo nesta sa Pizonom sto sada nemaju ni Ratko ni Krstic.
Partizan igra duplo slabije nego prosle godine,pitaj koga hoces a da nije neko sa juzne tribine,pitaj nekog Partizanovca sa istoka ili sa zapada,nekoga realnog koji ce ti reci da je Partizan trenutno samo zbog nekvaliteta ostalih u ligi prvi.Onaj Partizan od prosle godine,a pogotovo onaj Partizan od pretprosle godine bi se sada sprdali sa ovom ligom,ako je ovaj Partizan sa ovakvom igrom dao 3 BSK-u,iz dve prave sanse sto je rekao i Stanojevic juce onaj bi Partizan sa Jucom i Diarrom dao najmanje 5-6 komada.Onaj Partizan sam ja izuzetno cenio ma koliki oni rivali Zvezi bili,onaj Partizan je imao sve i glavu i rep ali neke druge struje su ga sprecile da odigra kvalitetnu rolu u evropi.
Ovaj Partizan je prepun polovnjaka,ne samo Partizan i Zvezda je ista takva,gde menadzeri sklapaju ekipu,gde imamo predsednike koji su totalne budale,oba ko rade nesta ali tanko je to.Vas predsednik je najavljivao igracine za LP,a koga je doveo.Doveo je jednog Peru koji je bolji nego prvi put ali je svetlosnim godinama daleko od LP,doveo je Babovica da mu unapredi igru u sredini.ovakav Babovic ni na terminu sa ortacima nebi mogao da unapredi igru,i ostavio je smesne da ne kazem tragicne bekove u vidu Lazevskog i Kizita koji su ipak doktori fudbala za Miljkovica ali niti jedan od njih nije dostojan LP.
Ja se jos jednom vracam na tvoj post i citam ga i opet ne mogu da shvatim sta si ti sa njim hteo reci.
Ne kazem ja da Partizan igra nesto posebno ali je za 2 klase iznad svih ostalih u ligi i iritira me kada nas uporedjujete sa ostalim klubovima. Za Evropu i ja priznajem da nismo ali za nasu ligu itekako jesmo. Niko nista nije najavljivao letos, Djuric je izjavio da je Liga Sampiona u drugom planu i niko nije ni ocekivao da cemo se plasirati ali kada su videli da imamo sanse doveli su koga su stigli, a para sigurno nije bilo da se odvoji za neko bolje pojacanje i sam znas da su jedino platili Radisu Ilica svi ostali su na pozajmicama...Ja verujem u Stanojevica i nadam se da ce Djuric odrzati reci dovesti 4-5 igraca ali pravih pojacanja i napraviti ekipu za leto i Evropu naredne sezone...
- kamiondzija
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
jbt stvarno nema smisla,odbojka,košarka,fudbal,vaterpolo,rukomet,dokle više?
jbt stvarno nema smisla,odbojka,košarka,fudbal,vaterpolo,rukomet,dokle više?
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Haha
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Partizan 4-1 Javor
Napunjena je do vrha jedna od najtvrdjih ekipa u ligi koja u zadnje 2-3 godine prima najmanje golova u ligi uz Partizan i ove sa druge strane brda...Partizan jedini odskace od ostatka lige po broju datih golova jer je na 12 prvenstvenih utakmica dao 27 golova dok su posle njega najvise dali Vojvodina i Zvezda po 15...
Takodje, odlicno izadnje Grobara...

Evo i koja slika iz Nisa sa kup utakmice protiv Sindjelica koju smo dobili 0-4...

Napunjena je do vrha jedna od najtvrdjih ekipa u ligi koja u zadnje 2-3 godine prima najmanje golova u ligi uz Partizan i ove sa druge strane brda...Partizan jedini odskace od ostatka lige po broju datih golova jer je na 12 prvenstvenih utakmica dao 27 golova dok su posle njega najvise dali Vojvodina i Zvezda po 15...
Takodje, odlicno izadnje Grobara...

Evo i koja slika iz Nisa sa kup utakmice protiv Sindjelica koju smo dobili 0-4...

Ocekivano mora se priznati,surova realnost je bila da Partizan zavrsi ovo bez boda,sa veoma malo datih golova.Gledao tekmu na kompu uz Real-Ajax na TV.Moram priznati da sam na pocetku tekme i odlicnom otvaranju Partizana verovao da mogu da iznenade Shaktar,ali osim pocetne incijative i nekoliko suteva nista posebno.Shaktar ocitao fudbalsku lekciju kako se igra LP.Gol Stepanenka je bio samo uvod u fudbalski pohod Shaktara na JNA.Drugi gol je cisti primer fudbala u Srbiji,da nije smesno bilo bi zalosno.
Igrac Shaktara ide po strani a za njim Moreira jer naravno tamo nema Lazevskog,na 16 jedan stoper izlazi na pomaganje a drugi prati napadaca unutra,ostavlja se prostor na 16 sirine Dunava gde bi u ovakvim akcijama trebao da stoji zadnji vezni ali Lola i Babovic tek lagano setkaju nazad dok reprezentativca nema ni u sirem kadru.
Steta stvarno za ovu priliku jer je Partizan stvarno mogao da uzme po neki bod pa sto da ne i da se bori sa Bragom,ali kako sam i rekao pred pocetak grupne faze svaki gol i bod ce biti premija.

Steta stvarno za ovu priliku jer je Partizan stvarno mogao da uzme po neki bod pa sto da ne i da se bori sa Bragom,ali kako sam i rekao pred pocetak grupne faze svaki gol i bod ce biti premija.
150 km izbise mi iz dzepa..ja levat na prvo poluvrijeme keca stavio.Kontam uce neka frljoka,kad ono qrac.
1921-2011
- zvornicki klan
- Kontakt:
Delija sam prije nego Grobar al stvarno realnost je izasla na vidjelo jer je Partizan i po budzetu daleko ispod ostalih tako da je ovaj poraz iako previsok ocekivan,nadam se da ce ih Zvezda prestici na tabeli,al msm da su kvalitetom cak iznad nje bar trenutno.....
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.
Drugo ime objektivnosti!
Drugo ime objektivnosti!
- ofanziva23
- Kontakt:
Pobeda fudbalera Partizana protiv ekipe Metalca u JSL 5-0.Strelci za Partizan po dva gola Babovic i Iliev i jedan gol Kleo.Dominacija se nastavlja,parni valjak opet melje! 

Naravno mene mrzelo da pruzim korak i odem pogledati tekmu,i tada je bilo ispucavanje,a ja kada ih odem gledati mrtva tekma u pm. 

Ovo su oni navijaci koji se nazivaju gospodom.

- alan_kardec
- Kontakt:
Nije bolan, ovo ti je gospoda koja sebe naziva navijačima.
Došli junaci da razbijaju, a u tom momentu njihov klub igra protiv slobode. To ti je ta navijačka svijest o kojoj onaj @nuker priča.
I još se momci, nakon ovog danas, javljaju i pričaju o nekoj namještaljci.
Svaka čast za smjelost.
Došli junaci da razbijaju, a u tom momentu njihov klub igra protiv slobode. To ti je ta navijačka svijest o kojoj onaj @nuker priča.

I još se momci, nakon ovog danas, javljaju i pričaju o nekoj namještaljci.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Partizan prekosutra igra posljednju utakmicu ove sezone u Ligi šampiona u Londonu protiv Arsenala. Realno govoreći igraće drugi tim Arsenala i dobiće Partizan sa nekoliko golova razlike. No, ja sam ipak jako zadovoljan ovom sezonom, pod uslovom da se uzme titula u Srbiji. Partizan se plasirao poslije 7 godina u LŠ (bilo bi manje da je Boya pogodio onaj penal protiv Artmedie). Kad bi neki klub iz Srbije svako 3-4 godine ulazio u Ligu šampiona to bi bilo sjajno. Treba uzeti u obzir kako na tom planu prolaze klubovi iz okruženja.
Da je na golu Partizana ove sezone u LŠ stajao npr. Ivica Kralj Partizan bi se prekosutra borio za plasman u Ligu Evrope. Svako imalo ozbiljan golman ne bi primio golove kao onaj u Donjecku i gol protiv Brage u BG.
Devil je u pravu kad kaže da je Partizan prošle godine igrao ljepše, ali primarni su rezultati, ovogodišnji Partizan je izbacio Anderlecht i ušao u LŠ, to je ono što će se pamtiti. Nema veze što je u njoj osvojeno 0 bodova, grupa je bila preteška. Već u prvom kolu Partizan je bio blizu boda u Donjecku, da veseli Stojković nije primio onakav gol.
Da je na golu Partizana ove sezone u LŠ stajao npr. Ivica Kralj Partizan bi se prekosutra borio za plasman u Ligu Evrope. Svako imalo ozbiljan golman ne bi primio golove kao onaj u Donjecku i gol protiv Brage u BG.
Devil je u pravu kad kaže da je Partizan prošle godine igrao ljepše, ali primarni su rezultati, ovogodišnji Partizan je izbacio Anderlecht i ušao u LŠ, to je ono što će se pamtiti. Nema veze što je u njoj osvojeno 0 bodova, grupa je bila preteška. Već u prvom kolu Partizan je bio blizu boda u Donjecku, da veseli Stojković nije primio onakav gol.
Willy vidi se da nemas veze o fudbalu pricas nesto o stojkovicu a stojkovica da nije bilo u Donjecku Partizan bi hladno 6 komada primio ili u Beogreadu protiv Arsenala gdje se igrala viktorija na Partizanov gol. Nemoj mislit da je branim nesto Stojkovica ali momak ekstra brani da je bar u Partizanu vise fudbalera koji su klasa kao Stojkovic Partizan bi proso grupu slazem primio je beze go u Donjecku ali je skino jedno 5 zicera a u beogradu i vise od toga, stoga samo budala moze Stojkovicu nesto prigovarat i onaj koji se nerazumije u fudbal.
PS Bogati gdje brani taj veliki Ivica Kralj ja mislim u nekom prosjecnom slovacko klubu a jest i dogura a Stojkovic je da si ziv i zdrav bio 1. golman Wigana u Engleskoj Premier Lizi. Budi mi pozdravljen...
PS Bogati gdje brani taj veliki Ivica Kralj ja mislim u nekom prosjecnom slovacko klubu a jest i dogura a Stojkovic je da si ziv i zdrav bio 1. golman Wigana u Engleskoj Premier Lizi. Budi mi pozdravljen...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma Partizan **** zvezdu u svim sportovima!!!To je realnost,zvezda jos zivi tamo u 90 im godinama!
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
& tekmi?Arogantni je napisao/la:Willy vidi se da nemas veze o fudbalu pricas nesto o stojkovicu a stojkovica da nije bilo u Donjecku Partizan bi hladno 6 komada primio ili u Beogreadu protiv Arsenala gdje se igrala viktorija na Partizanov gol. Nemoj mislit da je branim nesto Stojkovica ali momak ekstra brani da je bar u Partizanu vise fudbalera koji su klasa kao Stojkovic Partizan bi proso grupu slazem primio je beze go u Donjecku ali je skino jedno 5 zicera a u beogradu i vise od toga, stoga samo budala moze Stojkovicu nesto prigovarat i onaj koji se nerazumije u fudbal.
Brojem ,4 tekme,od toga jednu usao sa klupe,dakle da kazes da je bio prvi golman jeste,ali je Kirkland bio povredjen.

Drugo znas li kakve je golove primao u te 4 utakmice.

Stojkovic je kiks golman,kakav se retko vidja na terenima,on moze skinuti 5-6 zicera(slucaj LP ove sezone)i onda da primi pravi pacerski gol(Partizan,Srbija,Wigan),tako da je njegovo poredjenje sa legendom u najmanju ruku smesno.
Kazes Kralj brani u Slovackoj,ne brani vise zavrsio je karijeru,ali zar ti nije smesan argument brani u Slovackoj,pa covek je bio u 37.godini zivota sta bi mogao da brani i dalje u Partizanu ili u nekom jacem klubu,normalno da je otisao za prvom ponudom u inostranstvo da svojoj porodici po stare fudbalske dane obezbedi dodatni novac za dalji zivot.Ali golmana kakav je Kralj Partizan zadugo nece da ima,Bozovic je davao naznake da bi to mogao biti ali je postao tanak,ali zato Zivkovic ima itekakav potencijal za startnu jedinicu.
Vec sam rekao Stojkovicev problem su ti kiksevi kada se najmanje covek nada,Stojkovic je los na dalekim sutevima(Braga),bas kao i Stamenkovic jer idu na visinu oba,tj na krate put lopti,vec je cekaju sto zna da ima posledice,on ce da odbrani ovu sezonu u Partizanu i on ode,a Zivkovic dolazi na gol liniju.

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Devil jak ti argument za Kralja i za njegove god. vidi koliko ima Van der Sar ili sa koliko je godina branio Balota u Laciu. Ovo su mislim od 35-38 najbolje godine za jednog golmana. I kazem kako bi Kralj sa 37 mogo branit u Partizanu a onaj sa 40 brani u Mancesteru a onaj sa 43 branio u Seriji A i to bio prvi golman. Kaku je to internacionalnu karijeru napravio Kralj... a kakvu ovi... Neznam ja jel Stojke kiks ili nije ali on je branio u Engleskoj Premier Lizi u nekoliko tekmi... hej u najjacoj lizi na svijetu...pametnom dosta
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Eno sada,porediti Van Der Sara i Ballotu sa Kraljem.Arogantni je napisao/la:Devil jak ti argument za Kralja i za njegove god. vidi koliko ima Van der Sar ili sa koliko je godina branio Balota u Laciu. Ovo su mislim od 35-38 najbolje godine za jednog golmana. I kazem kako bi Kralj sa 37 mogo branit u Partizanu a onaj sa 40 brani u Mancesteru a onaj sa 43 branio u Seriji A i to bio prvi golman. Kaku je to internacionalnu karijeru napravio Kralj... a kakvu ovi... Neznam ja jel Stojke kiks ili nije ali on je branio u Engleskoj Premier Lizi u nekoliko tekmi... hej u najjacoj lizi na svijetu...pametnom dosta

Hajde procitaj sta sam hteo reci,pa onda mi usporedjuj.Napisao sam ti lepo Kralj je otisao u inostranstvo za boljom ponudom,jer je u Spartaku uspeo da zaradi za tu jednu sezonu koliko i u Partizanu za neke tri,plus na to dodaj da je igrao(sedio na klupi)u Rostovu pa skontaj je li mu bolje da je u tim godinama ostao u Partizanu,bio prvi golman ili u ova dva kluba bio rezerva.Sta bi ti izabrao u 35-36 godini zivota?

Opet se ti hvatas Stojkovica i njegovog igranja velike 4 utakmice u EPL,gde je uspeo da primi pacerskih golova koliko neki golman u citavoj sezoni.On je u Wiganu bio iskljucivo zato sto u to vreme nije bilo kvalitetnih besplatnih golmana,a Sporting je preuzimao na sebe svo placanje ugovora,i nakon cak 4 odigrane tekme dosao je u Partizan,ali ovaj put mislim da Partizan placa pola ugovora,mozda cak i citav nisam siguran ali pre ce biti onu prvu.
Zato argument da je branio u najjacoj ligi sveta cak 4 tekme,u jednom pa skoro od najlosih timova iste je mislim stvarno.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.