Sami neće sigurno otići,bez pritiska još ako se plasiramo kroz baraž opet svi problemi odoše pod tepih...Samo pod pritiskom javnosti i navijača mogu otići.Salih1984 je napisao/la:Zasto mislis da ce se savez promjeniti ako se ne plasiramo na euro?emil02in je napisao/la:Na žalost dolazi na naplatu 20i kusur godina ne rada saveza,igranje u mlađim selekcijama za lovu,selektori po nacionalnom ključu,nikakav odnos prema mlađim selekcijama,nema ulaganja u omladinske pogone itd...Nikad nećemo imati rezultat dok se ne posloži savez,a zatim se i krene sa radom.Ovo je idealna prilika da se ne planiramo na EP pa da stoku istjeramo iz saveza,da uđu istinski fudbalski radnici i bivši reprezentativci pa da se imamo čemu nadati za 5-7 godina.Ovako samo ćemo još dublje tonuti i doći na nivo Lihtenštajna,San Marina i Gibraltara...
Sve navijače skupine kojima je BiH u srcu moraju sjesti i dogovoriti proteste protiv saveza inače možemo se samo nadati da slavimo par bodova u kvalifikacijama...
BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
naravno da nece,u savetu 2/3 uopste i ne gleda repku kao svoju,niti ih je briga...bitna je lova koja kapa ,radna mjesta i ovo im cak i ide u prilog...ako zafali narvavno ide koja kazna za bakljadu navijacima Zelje,Sarajeva,Veleza,Celika ,Slobode malo na kafu da se uzome da ne fali i to je to..inace mnogi ne znaju Begica i ne interesuje ovo nego mu je paravan da se proba ulizati Ceferinu i uci u onaj famozni odmor Uefe gdje je lova do krova..i covjek je iz tog razloga tu ,kapa lova tako ali krajnji cilj uvaliti se u Uefu ..ali i pored cinjenice da 2/3 saveza zeli zlo repci,ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da se bar nisu tereni mogli napraviti jer pazi godina je 2019 ....
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Napravit trening centar za repku pa se gotovo ne koristi sa tim ti je sve jasnodelinjo je napisao/la:naravno da nece,u savetu 2/3 uopste i ne gleda repku kao svoju,niti ih je briga...bitna je lova koja kapa ,radna mjesta i ovo im cak i ide u prilog...ako zafali narvavno ide koja kazna za bakljadu navijacima Zelje,Sarajeva,Veleza,Celika ,Slobode malo na kafu da se uzome da ne fali i to je to..inace mnogi ne znaju Begica i ne interesuje ovo nego mu je paravan da se proba ulizati Ceferinu i uci u onaj famozni odmor Uefe gdje je lova do krova..i covjek je iz tog razloga tu ,kapa lova tako ali krajnji cilj uvaliti se u Uefu ..ali i pored cinjenice da 2/3 saveza zeli zlo repci,ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da se bar nisu tereni mogli napraviti jer pazi godina je 2019 ....

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Tačno je, reprezentacija BiH je kao krava koja daje 20l mlijeka, pa mahne repom i sve prospe.
Salih1984 je napisao/la:Napravit trening centar za repku pa se gotovo ne koristi sa tim ti je sve jasnodelinjo je napisao/la:naravno da nece,u savetu 2/3 uopste i ne gleda repku kao svoju,niti ih je briga...bitna je lova koja kapa ,radna mjesta i ovo im cak i ide u prilog...ako zafali narvavno ide koja kazna za bakljadu navijacima Zelje,Sarajeva,Veleza,Celika ,Slobode malo na kafu da se uzome da ne fali i to je to..inace mnogi ne znaju Begica i ne interesuje ovo nego mu je paravan da se proba ulizati Ceferinu i uci u onaj famozni odmor Uefe gdje je lova do krova..i covjek je iz tog razloga tu ,kapa lova tako ali krajnji cilj uvaliti se u Uefu ..ali i pored cinjenice da 2/3 saveza zeli zlo repci,ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da se bar nisu tereni mogli napraviti jer pazi godina je 2019 ....
ma da se ne lazemo i taj trening centar je paravan za pranje para bio...mozes misliti kakvi su tu tenderi bili ,kakve su se pare oprale i u cijim su djepovima zavrsile ...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
To je 100 posto istina.....al opet ako smo ga napravili vec sto ga ne koristimo?delinjo je napisao/la:Salih1984 je napisao/la:Napravit trening centar za repku pa se gotovo ne koristi sa tim ti je sve jasnodelinjo je napisao/la:naravno da nece,u savetu 2/3 uopste i ne gleda repku kao svoju,niti ih je briga...bitna je lova koja kapa ,radna mjesta i ovo im cak i ide u prilog...ako zafali narvavno ide koja kazna za bakljadu navijacima Zelje,Sarajeva,Veleza,Celika ,Slobode malo na kafu da se uzome da ne fali i to je to..inace mnogi ne znaju Begica i ne interesuje ovo nego mu je paravan da se proba ulizati Ceferinu i uci u onaj famozni odmor Uefe gdje je lova do krova..i covjek je iz tog razloga tu ,kapa lova tako ali krajnji cilj uvaliti se u Uefu ..ali i pored cinjenice da 2/3 saveza zeli zlo repci,ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da se bar nisu tereni mogli napraviti jer pazi godina je 2019 ....
ma da se ne lazemo i taj trening centar je paravan za pranje para bio...mozes misliti kakvi su tu tenderi bili ,kakve su se pare oprale i u cijim su djepovima zavrsile ...
ma jer nije ni napravljen u te svrhe prijatelju....i bit ce prazan zauvijek osim nekad ovako neka mladja selekcija cisto eto da ne bude da se nikad ne koristi ..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Smatram definitivno da je najveca greska saveza kada nisu uzeli Osima ispred Prosineckog. Nesto sto sam bio svjedok licno, utakmica protiv Belgije na Grbavici kada smo izgubili 3:4 , kada je teren bio prelos. Pred kraj utakmice, korner za nas, i Džeko umjesto u sesnestercu izvlaci se prema nasoj klupi i dovikuje Bazdarevicu nesto, u tom momentu, dvije stolice ispod mene, Amar ustaje prilazi ogradi i dere se "Halo majstore, u šesnestercu ti je mjesto . Dzego pogleda prema Bazdarevicu pa prema Osimu i otrca ko dijete. Prema tome, Amar, covjek kojeg voljeli ili ne, morate ga postovati. Njemu nema zvijezda jer je on gazda svlacionice, i njemu nema zaj*bancije na treninzima. A zasto Amar nije odgovarao ljudima iz saveza, pa prosto je, nema javasluka, krkanluka, nema nametanja igraca od koje kakvih menadzera i slicno. Igraju oni koji zasluze bez obzira na ime.
Ma kad okupljanje repke bude sluzilo za pripreme za utakmice a ne za obilazenje planina i piramida tada ce biti koristen trening centardelinjo je napisao/la:ma jer nije ni napravljen u te svrhe prijatelju....i bit ce prazan zauvijek osim nekad ovako neka mladja selekcija cisto eto da ne bude da se nikad ne koristi ..

Tj. Kad dobijemo selektora kod kojeg mora biti red,rad,disciplina
ma i to je bez sistema nista ....problemi ce opet ostati....vrh smrdi ovo dole je manji problemSalih1984 je napisao/la:Ma kad okupljanje repke bude sluzilo za pripreme za utakmice a ne za obilazenje planina i piramida tada ce biti koristen trening centardelinjo je napisao/la:ma jer nije ni napravljen u te svrhe prijatelju....i bit ce prazan zauvijek osim nekad ovako neka mladja selekcija cisto eto da ne bude da se nikad ne koristi ..![]()
Tj. Kad dobijemo selektora kod kojeg mora biti red,rad,disciplina
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Amar Osim da je selektor u ovim kvalifikacijama, mi bismo vec sada bili na EURU. S druge strane, razumijem ljude iz Saveza koji nisu imali dovoljno petlje da ga imenuju jer bi nastupio nevidjen show na forumima, portalima itd.
Čovjek koji je realan, čovjek koji zna i koji ima autoritet. Čovjek koji ima najintelignetnije izjave i intervjue (gle čuda prosječni Bošnjo u top komentarima ispod svakokog njegovog intervuja piše '' nepismen .. umišljen ... jedva sklapa rečenice itd ''). Možda je ovo trenutak za Amara Osima (ako on želi uopšte preuzeti sada reprezentaciju).
Čovjek koji je realan, čovjek koji zna i koji ima autoritet. Čovjek koji ima najintelignetnije izjave i intervjue (gle čuda prosječni Bošnjo u top komentarima ispod svakokog njegovog intervuja piše '' nepismen .. umišljen ... jedva sklapa rečenice itd ''). Možda je ovo trenutak za Amara Osima (ako on želi uopšte preuzeti sada reprezentaciju).
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Miralem Pjanić je odigrao jako dobro, no u igri prema naprijed nije imao gotovo nikakvu pomoć jako loših Elvisa Sarića i Gojka Cimirota. Ovaj dvojac se nikako ne uklapa u Robijev sustav jer nema potreban profil, ni kvalitetu, ali ih sam izbornik, pogotovo Sarića, forsira i tako često sebe ostavlja s igračem (ili dva) manje u posjedu. Lopta je najčešće kružila između dva stopera koja su organizirala igru kada Pjanić nije imao prostor
Uvidio je da se Sarić i Cimirot boje lopte kao zmija nogu, te da je Prosinečki s njima, zapravo, gurnuo Pjanića pod autobus; dovoljno mu je bilo staviti čovjeka na leđa i ugasiti ga

Cimirot i Saric

Ko god da bude novi selektor, ova dvojica ne trebaju nikad opet biti na spisku.
I ja sam bio za Amara i zao mi je sto on nije dobio sansu umjesto Kolindine marijonete vec bi slavili euro
... ODLAZI KRME DEBELO
... ODLAZI KRME DEBELO
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Mislim da bi trebalo pustit Prosinečkog da završi kvale, pa i taj baraž. Pa ako prođemo, super, ako ne, jbg. Početi od početka.
AKO kojim slucajem odemo na EP,a necemo,vidjet cete kad onaj smrad,kriminalac Begic izjavi da je jedan od najzasluznijih za odlazak na EP i kad sebi stavi nagradu od 35-40 hiljada eura ko sto je uradio kad smo otisli na SP u Brazil
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Po Dzepu tj.baklje petarde ko nekad.. doslo je doba opet... **** ti mamu majcinu Begicuuu
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
- Kontakt:
Treba se i siriti kadar mladim kvalitetnim igracima, neka omeragic i burnic budu must have pocetak!
ja sam se nadao da će podmladiti ekipu i sastaviti novu repku kao što je azerbejdžancima...pogotovo nakon one turneje po americi, međutim ništa od toga, u biti je samo nešto sklepao od postojećih...skauting protivnika je kriminalno loš....motivacija ne može lošija....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ATMOSVERA U EKIPI JE NA NIVOU

Drape je napisao/la:

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
+1Shex79 je napisao/la:Smatram definitivno da je najveca greska saveza kada nisu uzeli Osima ispred Prosineckog. Nesto sto sam bio svjedok licno, utakmica protiv Belgije na Grbavici kada smo izgubili 3:4 , kada je teren bio prelos. Pred kraj utakmice, korner za nas, i Džeko umjesto u sesnestercu izvlaci se prema nasoj klupi i dovikuje Bazdarevicu nesto, u tom momentu, dvije stolice ispod mene, Amar ustaje prilazi ogradi i dere se "Halo majstore, u šesnestercu ti je mjesto . Dzego pogleda prema Bazdarevicu pa prema Osimu i otrca ko dijete. Prema tome, Amar, covjek kojeg voljeli ili ne, morate ga postovati. Njemu nema zvijezda jer je on gazda svlacionice, i njemu nema zaj*bancije na treninzima. A zasto Amar nije odgovarao ljudima iz saveza, pa prosto je, nema javasluka, krkanluka, nema nametanja igraca od koje kakvih menadzera i slicno. Igraju oni koji zasluze bez obzira na ime.
Niti sam navijac Zelje niti Sarajeva. Al sam itekako bio za Amara.
Nama treba covjek koji ima ugled u nas fudbal i ligu. To Prosinecki ocito nije.
Bojim se da je malo kasno sad. Mi od Brazila trazimo neku igru!