Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

xaviesta
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la xaviesta » 16 okt 2019, 12:51

Pravi vođa, vidi se to i u Juventusu cuj mene Barceloni, Juventusu.
Kao neki glavni igrač u ekipi trebao bi biti podrška svim tim manje kvalitetnim kolegama ovako im se fino zapišao usta.
Don't hate what you don't understand.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 16 okt 2019, 12:54

bhsport je napisao/la:Mali covjek definitivno, jadu jedan nek jsu Finska i Armenija vrhunske reprezentacije.
Jadu, dodjes ovdje da pijes i lumpujes a u Juvetu si manji od makovog zrna.
Tako je ! Zna se ovdje dignut papak a u juventusu nesmije uzet ronaldu slobodnjake ni penale. Medju velikim se vidi prava njegova slika, a ta je da je vrlo mali.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 16 okt 2019, 13:50

I neka je sve fino slozio, tako treba. Nekima vazi za pacova ali ne bi skodilo kada bi se blatili mozda cak i udarali nakon svakog poraza.

Ovdje vec odavno fali zara, nadmetanja, agresivnosti i cega vec. Na nas mentalitet te onu mahalsku da se ne zamjeri, dobijemo grupu placipicki kojoj i jedan Trappatoni iz 90-ih tesko moze pomoci da uzmu raspalu Grcku.

Roy Keanea za selektora i to samo iz razloga sto je psihopata. Drugacije sa Bosnjom ne mozes.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 16 okt 2019, 14:16

Najteza stvar bosnji je kad mu neko kaze kako realno jeste. To ga boli jer on je sebi digao ego da je on i njegovo neki nivo iznad drugih. Smijesno.
To za juventus, tamo je hijerarhija tito. Tamo se zna sve sta ko moze i nema odstupanja, kao u vojsci, tako da te price on uzima njemu, on ne smije i slicno su za vrtica.

Miralem je igrac sistema, koji treba protekmciju na terenu ali nakon toga nudi jako puno. Tako u juveu u 80% utakmica bude na ili iznad nivoa... ali iza sebe ima sistem. U repoki ga nema. Kao hasan koji je bio igrac zadatka, desna strana, bocni, a onda bosnjo mu nabaci 10ku kapitendku, stavi ga u sredinu i kaze nece hasan.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 16 okt 2019, 14:19

Po kojoj hijerarhiji Ronaldo koji je tu od jučer i lošiji izvođač prekida od njega, njemu uzima loptu.
Normalno da smo prosjek ali ja nikada nisam vidio kapitena ili vođu ekipe da to kaže saigračima.
Jedino Mourinho kada pravda svoje neuspjehe, eto fine usporedbe.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 16 okt 2019, 14:26

xaviesta je napisao/la:Po kojoj hijerarhiji Ronaldo koji je tu od jučer i lošiji izvođač prekida od njega, njemu uzima loptu.
Normalno da smo prosjek ali ja nikada nisam vidio kapitena ili vođu ekipe da to kaže saigračima.
Jedino Mourinho kada pravda svoje neuspjehe, eto fine usporedbe.
Pa sta covjek treba govorit majke ti? Ne treba se zavaravat. Nazvao ih je osrednjima, sad nek pokazu da to nije tacno, imat ce priliku.

Sto se Juventusa i slobodnjaka tice to ti je isto ko sa Barselonom gdje Messi recimo puca penale, a nije najbolji izvodjac penala. Niko ti ne moze rec Messiju i Ronaldu da se maknu od lopte.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 16 okt 2019, 14:30

Kapiten reprezentacije kaze da smo prosjecna ekipa i da ne mozemo bolje od onog jada. :puke:
Ko ovom mišu kariranom opet da kapitensku traku, treba mu odmah otkaz uruciti.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 16 okt 2019, 14:32

darker10 je napisao/la:
Pa sta covjek treba govorit majke ti? Ne treba se zavaravat. Nazvao ih je osrednjima, sad nek pokazu da to nije tacno, imat ce priliku.
Ma to za slobodnjake stoji, već onako govorim da hijerarhija nema veze s tim.

A za izjavu, ja se slažem sa Pjanićem tako da mene ne može “boliti istina”
Međutim njegove riječi kao najboljeg igrača ekipe imaju posebnu težinu, a on traži alibi.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 16 okt 2019, 14:34

Svakako su bolje od ovih od Prosineckog po kojima ne zna sta nije u redu. Ovaj makar mozda izazove neku reakciju od njih.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 16 okt 2019, 14:36

Nije on tu da govori istinu i bude objektivan, to nek rade novinari i analiticari, on treba igrace vodi u bitku. Da da im dize moral, da vjeruju da su bolji nego sto jesu i da pobijede.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 16 okt 2019, 14:40

Dzaba mu kad ima more slabih tacaka u svojoj falanki :D

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 16 okt 2019, 14:44

Ma ja, zamisli Pjanicev motivacijski govor pred tekmu " Je suis Miralem. Mi smo mala i prosjecna balkanska ekipa. Siromasni smo i imamo slabe igrace, ali su nam kafane odlicne.Poslije poraza se vidimo u kafani "Le Bosna" na Ilidzi."

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 16 okt 2019, 16:03

Kakav je ugovor s bankom Mireee

YaSSaL
Kontakt:

Post Postao/la YaSSaL » 16 okt 2019, 16:06

2019. haman pri kraju, a neki jos uvijek pronalaze opravdanja za Pjanica. Aferim.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 16 okt 2019, 16:30

YaSSaL je napisao/la:2019. haman pri kraju, a neki jos uvijek pronalaze opravdanja za Pjanica. Aferim.
:puke: :puke:
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 16 okt 2019, 17:17

DrFilgud je napisao/la:Ma ja, zamisli Pjanicev motivacijski govor pred tekmu " Je suis Miralem. Mi smo mala i prosjecna balkanska ekipa. Siromasni smo i imamo slabe igrace, ali su nam kafane odlicne.Poslije poraza se vidimo u kafani "Le Bosna" na Ilidzi."
Likovi ko ti su mi najjaci. Dodju i govore te budalastine covjeku koji haman uz Dzeku jedino nesto vrijedi u reprezentaciji. Kad se njih dvojica povuku, vidjet cete ko su i sta su bili za ovu reprezentaciju isto ko sto sad fino mozete vidjet sta su za reprezentaciju znacili Lulic, Ibisevic, Spahic i slicni a i po njima ste ovako pljuvali. No ajde, Pjanic je kriv sto sam ne moze uzet loptu, predriblat 10 igraca i dat gol. Nije ovo PES i skolski izlet.

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 16 okt 2019, 17:49

darker10 je napisao/la:
DrFilgud je napisao/la:Ma ja, zamisli Pjanicev motivacijski govor pred tekmu " Je suis Miralem. Mi smo mala i prosjecna balkanska ekipa. Siromasni smo i imamo slabe igrace, ali su nam kafane odlicne.Poslije poraza se vidimo u kafani "Le Bosna" na Ilidzi."
Likovi ko ti su mi najjaci. Dodju i govore te budalastine covjeku koji haman uz Dzeku jedino nesto vrijedi u reprezentaciji. Kad se njih dvojica povuku, vidjet cete ko su i sta su bili za ovu reprezentaciju isto ko sto sad fino mozete vidjet sta su za reprezentaciju znacili Lulic, Ibisevic, Spahic i slicni a i po njima ste ovako pljuvali. No ajde, Pjanic je kriv sto sam ne moze uzet loptu, predriblat 10 igraca i dat gol. Nije ovo PES i skolski izlet.
Ne , ako procitas moje postove o Pjanicu, vidjeces da ga kontinuirano branim. Kritika je vezana za ove defetisticke , luzerske i nekapitenske izjave. Sada vec dolazi na teren onih koji ga godinama prozivaju da je djevojcica.. Uz to ga sada treba prozvati o da je kafanski reprezentativac, skupa sa idolom i najboljim bh igracem svih vremena, Dzekom.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 16 okt 2019, 17:51

Svaka Dzeki cast onda. Kafanski reprezentativac uz 60golova u repki. Sta bi bilo da ne obilazi kafane. Pjanic je rekao i neka je rekao. Ovo je njima neko i trebao rec. Zalosno je to sto je to doslo od njega.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 16 okt 2019, 18:04

@DrFilgud potkrjepi slikama iz kafane, da izginemo svi kolektivno. :D

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 16 okt 2019, 18:18

darker10 je napisao/la:Svaka Dzeki cast onda. Kafanski reprezentativac uz 60golova u repki. Sta bi bilo da ne obilazi kafane. Pjanic je rekao i neka je rekao. Ovo je njima neko i trebao rec. Zalosno je to sto je to doslo od njega.
Ma rekao je sebi! To su stvari koje se zavrsavaju interno, a ne traziti alibi kroz prozivanje saigraca Je li u redu da on svojim saigracima kaze da su prosjecni, nesposonii da budu bolji od Armenije? A kapiten im je,. On od njih treba da napravi boljee igrace, a ne da nekom Kovacevicu , koji sa 26-7 gidina igra u Koroni Kielce(!) kaze da je prosjecan. Ko da to ovaj ne zna? Ma ovo je pozicija na kojoj ce itekako proklizavati
Sto se Edina tice, niko ne dovodi u pitanje njegov golgeterski doprinos, nego liderske sposobnosti i ulogu uzora. Kad on ne ide u kafanu, niko ne ide u kafanu. Kad je on party master, sve ode u k....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], zastitaIdentiteta i 24 gosta.