Ma oni su nafakaši, jel to Fabianski opet oduševljavao šire narodne mase ?GunnerS je napisao/la:Samo da tako ostaneFaraon iz Visokog je napisao/la:Eno cska gubi,sta sam vam reko
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
0-2Bosco je napisao/la:Ma oni su nafakaši, jel to Fabianski opet oduševljavao šire narodne mase ?GunnerS je napisao/la:Samo da tako ostaneFaraon iz Visokog je napisao/la:Eno cska gubi,sta sam vam reko
Fabianski ko Khan u vakat
Rođen s tobom da budem
Biće nešto,evo 2 boda iza Chelsea to se traži.GunnerS je napisao/la:Mi smo svakako napredni, a Arsenal ima još mjesta za napredakreds je napisao/la:Čestitam kolege napredujete samo tako.
FK Pjetlovi
Da nije neko sihire bacio na Fabianskog. 
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
moze bitBosco je napisao/la:Da nije neko sihire bacio na Fabianskog.
Rođen s tobom da budem
Pogledaj man of the match na arsenal.com pa ćeš vidjetBosco je napisao/la:Ma oni su nafakaši, jel to Fabianski opet oduševljavao šire narodne mase ?GunnerS je napisao/la:Samo da tako ostaneFaraon iz Visokog je napisao/la:Eno cska gubi,sta sam vam reko
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Blue_He4rt
- Kontakt:
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
ee nasoj sreci nema krajaBlue_He4rt je napisao/la:Jel`vam drago??
Rođen s tobom da budem
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Cestitam na pobjedi.Eh da ste dobili WBA,Newcastle KOD KUĆE,i izvukli kod Sunderlanda onu pobjedu u 95.MINUTI.
Nego,sorry na offtopicu,@Bosco,sta bi sa temom o Survivoru?
Nego,sorry na offtopicu,@Bosco,sta bi sa temom o Survivoru?
You'll never walk alone.
namaovo kolo predobro leglo, manu remizirao sa villom a chelsea izgubio, ljepota
slijedece ce biti opasno, jer ako slucajno izgubimo opet ce tottenham izdati dvd, a ko jos to moze gledati XD ... ozbiljno moraju uci u ovu tekmu, nadam se sa prijateljskih nece niko doci povrijedjen ostalo sve super
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Uhh slijedece kolo valja ginut
sad cemo vidjet ko je brzi
bale il walcott 
samo bez poraza i bod je dobar
sad cemo vidjet ko je brzi
Rođen s tobom da budem
bod protiv tottenhama nikad nije dobar, nema veze koji smo na tabeli, koji su oni, ova se mora dobiti, msm realno ovo je utakmica za prestiz, oni nas mrze zato sto smo bolji, zato sto smo im uzeli mjesto u ligi 1919. xD a mi njih zato sto su kokoske XDFaraon iz Visokog je napisao/la:Uhh slijedece kolo valja ginut
sad cemo vidjet ko je brzibale il walcott
Gledao sam danas utakmicu i mogu vam reci da bi denilson bio za sada bolje rješenje od đeka u veznom redu,jer zaista denilson igra trenutno bolje od đeka.Ne mogu reci da đek nije dobar,ali mislim da nekad bezpotrebno petlja na sredini držeći loptu u nogama i vrlo često mu je protivnički igraci oduzmi i sjevne kontra protivnika.
- Arsenalisation
- Kontakt:
msm.da je @bosco ovo jednom naglasio da mu je najdrazhe...
On Cesc Fabregas’ booking…?
"Every time Cesc goes for the ball everybody studies with a microscope what he has done. From the bench I could not see it. When you are on the right you have the linesman in front of you." by A.Wenger...
ja levata majko mila...
On Cesc Fabregas’ booking…?
"Every time Cesc goes for the ball everybody studies with a microscope what he has done. From the bench I could not see it. When you are on the right you have the linesman in front of you." by A.Wenger...
ja levata majko mila...
“I hated every minute of training, but I said, ''Don't quit. Suffer now and live the rest of your life as a champion.''”-Muhammad Ali
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
O Fortuna
velut luna
statu variabilis...
♥ VICTORIA CONCORDIA CRESCIT ♥
Pogledajte od 0:05 do 0:20. Wenger kralj !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Svaka mu čast !Bosco je napisao/la:Pogledajte od 0:05 do 0:20. Wenger kralj !
[youtube][/youtube]
Eh, sada prijateljske slijede, samo da se ne povrijede igrači i mislim da Arsenal može nastavit sa pobjedama.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
http://www.sportsport.ba/ino_fudbalp-46707.htm
Normalno da ne ide nigdje. Klubovi koji bi bili zainteresovani za njegove usluge su u rangu Wigana, WBA, Wolverhamptona, a to svakako nije dobar zalogaj za danskog bombardera. Uostalom, igra u Arsenalu samo zbog povreda koje pokose ovu ekipu; da su svi zdravi, Bendtner bi igrao samo za rezerve ovog kluba.
Normalno da ne ide nigdje. Klubovi koji bi bili zainteresovani za njegove usluge su u rangu Wigana, WBA, Wolverhamptona, a to svakako nije dobar zalogaj za danskog bombardera. Uostalom, igra u Arsenalu samo zbog povreda koje pokose ovu ekipu; da su svi zdravi, Bendtner bi igrao samo za rezerve ovog kluba.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
A dobro,ni ja nisam nesto previse impresioniran Bendterom,ali mislim da smo ipak previse strogi prema njemu,evo npr. njemu je uspjelo ono sto Dzeki i co. bas i nije..
[youtube][/youtube]
Na 1:45
[youtube][/youtube]
Bilo bi super da je nas "jedan od najboljih napadaca svijeta" igrao ovako kao ovaj "prosjecni" fudbaler protiv Portugala.
I ja sam cesto znao reci da Bendter nije klasa za Arsenal,ali promjenio sam malo misljenje o njemu
[youtube][/youtube]
Na 1:45
[youtube][/youtube]
Bilo bi super da je nas "jedan od najboljih napadaca svijeta" igrao ovako kao ovaj "prosjecni" fudbaler protiv Portugala.
I ja sam cesto znao reci da Bendter nije klasa za Arsenal,ali promjenio sam malo misljenje o njemu
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.