ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

Virtu4l
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2010, 13:52

Sod je jučer pokazao kako se igra protiv publike, posebno kada je Llodra imao meč lopte.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 14 nov 2010, 14:46

Ako Soderling osvoji Dokovic pada na 5. mjesto....
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 14 nov 2010, 16:41

Soderling osvoji... 6:1 7:6 sasvim zasluzeno, Monfils nije imao priliku za brejk... Ovom pobjedom ide na 4. mjesto na ATP listi..

A nevjerovatno los turnir za Dokovica... sa 3. mjesta pao na 5. vako nesto se odavno nije desilo.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 14 nov 2010, 16:43

Bravo Sode. :mrgreen: Sasvim zaslužena titula u Parisu. Izgleda da on obožava igrati u tom gradu. :P
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2010, 18:59

Hare_BvB je napisao/la:Bravo Sode. :mrgreen: Sasvim zaslužena titula u Parisu. Izgleda da on obožava igrati u tom gradu. :P
Velika pobjeda, prije svega zahvaljujući sjajnom servisu. Monfils mu je nudio puno lopti na forhend, a ovaj to obožava. Jednostavno, ovaj meč nije mogao izgubiti.

“I was extremely nervous before this match,” confessed Soderling. “I didn't sleep much at all last night. I really wanted to do well today, and I'm really happy the way I started the match. I came out playing really well.

“Then after the first set it was a little bit easier for me, even though he started to play a little bit better. I was a bit more relaxed and I was going for my shots. At the end I think I played a really good tie-break. I'm really happy that I played my best tennis when it really matters.”
Voli te tvoje Sarajevo.

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 14 nov 2010, 19:36

kud ovaj tenis ide kad balvani ko soderling uzimaju turnire
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 nov 2010, 20:04

tik-tak je napisao/la:kud ovaj tenis ide kad balvani ko soderling uzimaju turnire
Ma dobar je Soderling igrač, davno je trebao eksplodirati, ali povrede su ga spriječile.
Voli te tvoje Sarajevo.

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 14 nov 2010, 21:31

Virtu4l je napisao/la:
tik-tak je napisao/la:kud ovaj tenis ide kad balvani ko soderling uzimaju turnire
Ma dobar je Soderling igrač, davno je trebao eksplodirati, ali povrede su ga spriječile.
limitiran samo ima forhend dobar
ostalo ocaj
ali ovaj cirkusant nije nista bolji napalio se ovaj turnir
cirkusatnt
nema tate nadala i federer djed vise
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 14 nov 2010, 22:15

Hah, ima dobar servis, odlican forhend, bekend nije los i dobar volley. Na rank listi je 4. ne mogu samo prva tri stalno osvajati turnire..

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 nov 2010, 00:11

Španjolski tenisač Carlos Moya (34) za srijedu je sazvao konferenciju za novinare u Madridu na kojoj će objaviti kraj svoje karijere.

Brojne ozljede u posljednje vrijeme udaljile su Moyu od natjecateljskog tenisa pa je tako posljednji meč odigrao još u svibnju u Madridu, kada ga je sa 6:0, 6:2 porazio Benjamin Becker.

Nekad najbolji svjetski tenisač (ožujak 1999.) danas je tek 511. na ATP ljestvici. Ukupno je osvojio 20 turnira.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 nov 2010, 01:37

Veliki igrač, jedan od učitelja Rafaela Nadala kojem je dugo vremena bio idol, a kasnije i sparing partner. Prirodno je ljevak, ali tenis je igrao desnom rukom, suprotno od Nadala, koji je dešnjak, ali su ga primorali da reket uzme u lijevu ruku.

Osvajač Roland Garrosa iz 1998. godine je također dugo bio u žiži javnosti zbog burne veze sa italijanskom teniserkom Flaviom Pennetom.
Voli te tvoje Sarajevo.

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 16 nov 2010, 13:05

Izvučene su grupe za ATP Tour Finals u Londonu.

Grupa A : Nadal, Djokovic, Berdych, Roddick
Grupa B : Federer, Soderling, Murray, Ferrer

Turnir počinje u ponedjeljak.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 16 nov 2010, 23:55

- Ukupno gledajući, svojom teniskom godinom ne mogu biti zadovoljan. Pamtit ću je po odličnom početku, dva naslova i prvom polufinalu na Grand Slam turnirima u Melbourneu. Ostalo, uz nekoliko povremenih bljeskova, brzo će pasti u zaborav – priznao je nakon završetka teniske sezone prvi hrvatski tenisač Marin Čilić.

Brett ostaje moj trener

Godinu će okončati na 14. mjestu ATP liste. Na istoj poziciji koju je imao i na kraju 2009. godine. Stagnacija ili ipak određeni napredak.

– Ne bih rekao da sam stagnirao. Istina je da od ožujka nisam dobio previše mečeva, no sustavno sam radio na nekim stvarima u svojoj igri. Tako sam, smatram, poboljšao servis – kaže Marin koji najavljuje nastavak višegodišnje suradnje s trenerom, Australcem Bobom Brettom.

– Zadovoljan sam s Bobom. Naravno da s lošim rezultatima posumnjate u neke stvari, preispitate svoje odluke vezane uz trenera, no dosta krivnje leži i na meni. Uvjeren sam da još mogu dosta naučiti od njega.

Marin je početkom sezone bio prava medijska zvijezda, da nisu možda nagla slava i medijski pritisak utjecali na njegova izdanja u nastavku sezone?

– I ja sam razmišljao o tome, no nisu krivi mediji i očekivanja javnosti koliko sam ja sam sebi nametnuo taj pritisak. Zamislio sam si da mogu igrati svemirski, što nije dobar način razmišljanja i stigla je kazna – zaključuje Marin i ujedno baca pogled prema sljedećoj sezoni.

– S obzirom na to da mi nastup u Melbourneu drži najveći dio bodova, bio bih iznimno zadovoljan kad bih nakon Australian Opena ostao među 20 najboljih na ATP listi. Bila bi to odlična podloga za nastavak godine. Što se tiče nastupa u Hrvatskoj, uz onaj u Davisovu kupu protiv Njemačke, sigurno ću igrati i na ATP turniru u Zagrebu. O Umagu je trenutačno rano govoriti, problem je što je termin turnira preblizu sezoni u Americi. No, vidjet ćemo što nosi sezona – kaže naš tenisač koji se trenutačno odmara u Zagrebu.

– Idem na kraći odmor, prvo na nekoliko dana kući u Međugorje na domaću hranu i u obiteljsko okruženje, a zatim ću se vratiti u Zagreb i početi pripremati za novu sezonu – objašnjava Marin koji u slobodno vrijeme izvan tenisa nije baš aktivan.

Bio i na Oliveru u Areni

– Nisam neka umjetnička duša, nemam nikakav poseban hobi ili nešto slično, uvijek pustim da me nose događaji, bilo da se radi o fešti s prijateljima ili odlasku na neki koncert. Uglavnom slušam domaću glazbu, Olivera i Gibonnija. Bio sam nedavno na Oliverovu koncertu u Areni, poseban doživljaj. Sport baš i ne gledam uživo, no volio bih u Zagrebu gledati neku utakmicu hokejaša Medveščaka. Prijatelji me uvjeravaju da je ozračje na njihovim utakmicama odlično.

O Ivanu Ljubičiću:

Ove je godine potvrdio klasu, fantastičan u Indian Wellsu, odličan u završnici sezone

O Davisovu kupu:

Dvoboj s Njemačkom je iznimno važan, moramo zadržati status nositelja
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 17 nov 2010, 09:03

Willy je napisao/la:Izvučene su grupe za ATP Tour Finals u Londonu.

Grupa A : Nadal, Djokovic, Berdych, Roddick
Grupa B : Federer, Soderling, Murray, Ferrer

Turnir počinje u ponedjeljak.
Ako dva idu dalje,dakle,u polufinale,jel tako?1.mjesto iz 1.grupe sa drugim iz druge grupe,i prvo iz druge sa drugim iz prve.Ako je tako,Fedex ce proci bez problema,samo je pitanje da li ce moci biti 1.,ipak je tu Murray,za njega uvijek nezgodan i pretezak protivnik.
You'll never walk alone.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 25 nov 2010, 17:27

Ne mogu da vjerujem, najvaznija stvar za ovu temu, London Final Masters i ovde niko nista ne pise nakon 2 kola.. :shock: :oops:

Federer je danasnjom pobjedom protiv Robina osigurao 1. mjesto, a Robin sada nema teoretske sanse da prodje u polufinale.... Veceras igraju Ferrer i Murray, Ferrer idalje ima sve u svojim rukama i potrebna mu je pobjeda od 6 gemova razlike u 2 seta, npr: 6:3 6:3, 6:4 6:2, 7:5 6:2 i 7:6 6:1.. Naravno moze pobjediti i vecom razlikom, ali to je minimum za prolazak dalje !

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 nov 2010, 17:37

EdinTM87 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, najvaznija stvar za ovu temu, London Final Masters i ovde niko nista ne pise nakon 2 kola..
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... 5&start=60
Voli te tvoje Sarajevo.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 25 nov 2010, 17:38

Virtu4l je napisao/la:
EdinTM87 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, najvaznija stvar za ovu temu, London Final Masters i ovde niko nista ne pise nakon 2 kola..
http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... 5&start=60
:mrgreen:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 dec 2010, 18:51

Dva najveća prošlosezonska iznenađenja prema ATP-u.

1. Yen-Hsun Lu d. Andy Roddick, 4-6, 7-6(3), 7-6(4), 6-7(5), 9-7, Wimbledon 4th Rd.

2. Lleyton Hewitt d. Roger Federer, 3-6, 7-6(4), 6-4, Halle Final
Voli te tvoje Sarajevo.

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 13 dec 2010, 21:41

Apetiti su porasli nakon Australian Opena. Igrao sam fenomenalno u Melbourneu i naravno da mi je tad cilj bio izboriti Masters u Londonu. No igrao sam loše u nastavku sezone i nisam niti zaslužio biti ondje, osvrnuo se Marin Čilić, naš najbolji tenisač, na proteklu sezonu i u nastavku dodao:

- Čini se da sam zapostavio fizičku snagu!

Zagreb, Međugorje i San Remo posljednjih tjedana intenzivno obilazi 14. tenisač svijeta. Nema odmora, sprema se za 2011. godinu. Sezona počinje za 20 dana...

- Bitno je samopouzdanje. Ma to je najvažnije u svemu - rekao je 22-godišnjak.

Bob Brett, Australac koji se proslavio uz Borisa Beckera i Gorana Ivaniševića, i dalje ostaje trener našem tenisaču. I to unatoč tome što je sve rjeđe na tribinama...

- Ostajemo zajedno. A i dalje ću surađivati i s Goranom Ivaniševićem. Mnogo sam naučio od njega. Uvijek treniramo kad sam u Zagrebu - izjavio je Čilić, koji će s “učiteljem” igrati u paru i na Zagreb Indoorsu:

- Jedva čekam. Bit će to spektakl.

U sljedećoj sezoni Čilić se želi vratiti tamo gdje je boravio nekoliko tjedana.

- Želim opet u Top 10. Ali možda mi je i najveći cilj igrati dobro na najvećim turnirima. To mi baš nije polazilo za rukom u protekloj sezoni. A posebno razočaranje bio mi je Wimbledon. Ondje imam najveća očekivanja - rekao je Međugorac, koji će Božić tradicionalno proslaviti u rodnom kraju.
‘Obavezno u svakom gradu idem na misu’

Marin i ja smo drugo i treće međugorsko čudo, našalio se Ivan Dodig, još jedan hrvatski tenisač iz Međugorja koji je završio u Top 100.

- Vjernik sam i rijetko propuštam obići crkve u gradovima u kojima nastupam - rekao je naš Davis Cup reprezentativac.
Pozicije kroz godinu

4. siječnja - 14, 1. veljače - 10, 12. travnja - 9, 17. svibnja - 12, 8. studenog - 15, 6. prosinca - 14
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 dec 2010, 00:04

slika

slika

slika
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.