BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Koliko ćemo bodova osvojiti u ove 2 utakmice?

0
52
19%
1
41
15%
2
19
7%
3
15
6%
4
30
11%
6
112
42%

Ukupno glasova: 269

Drape
Kontakt:

Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)

Post Postao/la Drape » 16 okt 2019, 11:51

SafetSajo je napisao/la:slika

;) profesionalizam
Zuka uhvaćen sa produženom sa mlijekom i čašom vode!
Zadnja izmjena: Drape, dana/u 16 okt 2019, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 16 okt 2019, 11:53

Dovoljno je reći da smo od četiri bitne gostujuće utakmice uspjeli da izgubimo sve četiri.

Drugo poluvrijeme sinoć je neuporedivo sa bilo čim ikad, a gledao sam i poraz od Malte, i brukanje sa Farskim Ostrvima u Sarajevu i na strani, i poraz od Moldavije kod kuće. Prosinečki, ako ima obraza, treba da se sam otkotrlja sa klupe.

Ako ništa, vidjeli smo sinoć na šta će ličiti reprezentacija kad se Džeko povuče.

Salih1984
Kontakt:

Post Postao/la Salih1984 » 16 okt 2019, 11:56

Artetitis je napisao/la:Dovoljno je reći da smo od četiri bitne gostujuće utakmice uspjeli da izgubimo sve četiri.

Drugo poluvrijeme sinoć je neuporedivo sa bilo čim ikad, a gledao sam i poraz od Malte, i brukanje sa Farskim Ostrvima u Sarajevu i na strani, i poraz od Moldavije kod kuće. Prosinečki, ako ima obraza, treba da se sam otkotrlja sa klupe.

Ako ništa, vidjeli smo sinoć na šta će ličiti reprezentacija kad se Džeko povuče.
A kad smo pobjedili finsku ljudi pisali da smo jaci bez dzeke hahah
Ma da i ja mislim da sinocnji debakl nije posljedice ne igranja dzeke vec jednostavno kurcobolja kod igraca i ne znanje trenera
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 16 okt 2019, 12:00

Drape je napisao/la:
SafetSajo je napisao/la:slika

;) profesionalizam
Zuka uhvaćen sa produženom sa mlijekom i čašom vode!

ovo ti nije samo kod zukanovica fenomen
nego kod svih reprezentativaca znaci ja kao navijac mogu otic u hotel gdje borave igraci sjest sa njima kafu popit popricat
pitat kako familija trte vrte a gdje su rodjaci tetke amidze prijatelji koji svakako na njihov poziv borave u istim hotelu itd.

znaci sve dok je tog "profesionalizma" nece bit od nas nista
a i tu je kriv savez jer nije sposoban da zastiti i igrace na okupljanjima stavi u karantin i zabrani nocne provode po sarajevu i ilidzi itd.
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 16 okt 2019, 12:03

Salih1984 je napisao/la:
Artetitis je napisao/la:Dovoljno je reći da smo od četiri bitne gostujuće utakmice uspjeli da izgubimo sve četiri.

Ma da i ja mislim da sinocnji debakl nije posljedice ne igranja dzeke vec jednostavno kurcobolja kod igraca i ne znanje trenera
Realnost je izmedju. Isti smo i sa Dzekom i bez Dzeke. Odnosno, zadesilo bi nas isto. Igro je Dzeko i u Finskoj i Armeniji.

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 16 okt 2019, 12:04

JonSnow je napisao/la:
Jusko00 je napisao/la:Hrvati prosle kvalifikacije igrali jadno ova ista Finaka im uzela bod u gostima i ljudi smjenili onu spodobu od trenera Cacica doveli Dalica i kroz baraz dosli do finala svjetskog prvenstva..mi nemamo igrace da se borimo za visok plasman na svjetskim i evropskim prvenstvima ali brate mili da se ne moze izborit drugo mjesto u ovakvoj grupi je dno dna..odlazi zuti alkosu
Čačić je za Dalića strateški mag.
Osim par utakmica gdje su rasuli protivnike, igra Hrvatske se može svest na dva slučaja.
1. Zabij gol, povuci se i primi gol.
2. Povlači se po terenu, primi gol i tek onda kreni napadat.
Za ono što se dogodilo na SP zaslužni su isključivo igrači i jednim manjim dijelom sreća da su se našli na mekanoj strani žrijeba.
I kod njih, kao i kod nas vrijedi pravilo da kad se igračima ne igra, ne možeš ih puškom natjerat da igraju.
:bow:
Koliko gluposti u jednom postu. Svaka cast. Nije sreca da su se nasli u "mekanoj strani zrijeba" nego su u zadnjem kolu igrali za prvo mjesto i dobili tu laksu stranu. Sto nisu iskljucivo igraci dobijali u kvalifikacijama pod strareskim magom Cacicem?
Cuva Bog Zelju svog!

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 16 okt 2019, 12:12

HongKong je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:
Jusko00 je napisao/la:Hrvati prosle kvalifikacije igrali jadno ova ista Finaka im uzela bod u gostima i ljudi smjenili onu spodobu od trenera Cacica doveli Dalica i kroz baraz dosli do finala svjetskog prvenstva..mi nemamo igrace da se borimo za visok plasman na svjetskim i evropskim prvenstvima ali brate mili da se ne moze izborit drugo mjesto u ovakvoj grupi je dno dna..odlazi zuti alkosu
Čačić je za Dalića strateški mag.
Osim par utakmica gdje su rasuli protivnike, igra Hrvatske se može svest na dva slučaja.
1. Zabij gol, povuci se i primi gol.
2. Povlači se po terenu, primi gol i tek onda kreni napadat.
Za ono što se dogodilo na SP zaslužni su isključivo igrači i jednim manjim dijelom sreća da su se našli na mekanoj strani žrijeba.
I kod njih, kao i kod nas vrijedi pravilo da kad se igračima ne igra, ne možeš ih puškom natjerat da igraju.
:bow:
Koliko gluposti u jednom postu. Svaka cast. Nije sreca da su se nasli u "mekanoj strani zrijeba" nego su u zadnjem kolu igrali za prvo mjesto i dobili tu laksu stranu. Sto nisu iskljucivo igraci dobijali u kvalifikacijama pod strareskim magom Cacicem?
Dobili su Šaniju na EP sa B timom i bili su do kraja ravnopravni s Portugalom kad je Portugal postao prvak Europe. Portugal je ipak malo ozbiljnija ekipa od Danske, Rusije i Engleske.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 16 okt 2019, 12:19

Šta mislite, tuku li se ovi naši kokom? Jedino logično objašnjenje ovakvog psihičkog i moralnog pada je puštanje kokaina i depresija nakon konzumiranja.

Ozbiljan sam :D

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 16 okt 2019, 12:21

BenjooJutub je napisao/la:Šta mislite, tuku li se ovi naši kokom? Jedino logično objašnjenje ovakvog psihičkog i moralnog pada je puštanje kokaina i depresija nakon konzumiranja.

Pa imali su neki doping test u petak. :D
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 16 okt 2019, 12:25

JonSnow je napisao/la:
BenjooJutub je napisao/la:Šta mislite, tuku li se ovi naši kokom? Jedino logično objašnjenje ovakvog psihičkog i moralnog pada je puštanje kokaina i depresija nakon konzumiranja.

Pa imali su neki doping test u petak. :D
Poslije meča a ne poslije izlaska :rol:

Uglavnom, čuo sam da doktori imaju neke sedative koji mogu vrlo brzo i efikasno prekriti konzumaciju stimulativnih droga.. :) Tako da, ne bi me čudilo da nam se pola reprezentacije roka :rol:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 16 okt 2019, 12:26

Ovo je selektor rekao prije mjesec dana. Ne znam sta su ovi **** iz saveza ocekivali?
BiH na žalost više nema šansi za EURO
Ne može se ništa promijeniti
Nisam uspio motivirati reprezentaciju
Prosinečki podvukao crtu: Nemamo više šansi u kvalifikacijama

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 16 okt 2019, 12:31

Salih1984 je napisao/la:

A znanje ili neznanje trenera je nebitno u slučaju kurcobolje igraca na terenu, jel tako?
Pristup igraca i njihova volja je preduslov za sve ostalo.
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 16 okt 2019, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 okt 2019, 12:32

-Hrvatska je indvidualno veoma jaka ekipa sa velikom motivacijom
-Dalic nije uopste neki strucnjak i veliko je pitanje koliko je njegov udio u svemu ovom. Ustvari ima udio kao i pape sto je imo "nahrani kerove i ne barkaj nista"...
-Sto se tice SP svaka im cast na uspjehu, ali prvo dobili su zrijeb kakav ce tesko iko vise ikad dobit, a kao drugo i u tom zrijebu su dvije utakmice prosli na penale i jednu na prodruzetke znaci mogli su vrlo lahko uz malo nesrece da ispadnu i od danske
-Po meni je najjaca hrvatska bila ona pod Bilicem koji se i pokazao kao dobar trener, a i ekipa je igrala odlicno. Ovo sad je po meni vise malo im se vratilo za godine nesreca koje su imali, pocevsi od Senturka preko toga da su u grupi dobili dva finalista EP

Uglavno mi i hrvatska neuporedivo zaista...nez sto spominjemo njih ikako mozemo komotno i o spaniji pisat onda.
=\_1921_/=

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 16 okt 2019, 12:41

istina je da nama treba trener ala Bjelica il Milojević, pa il Milošević (Savo), eto vidite šta su uradili u klubovima koji do trenutka kad su došli nisu imali rezultate u kontinuitetu, eto vidite di su sad, nama treba sličan tip trenera ko i ova trojica, možda bi i Oreščanin bio neko rješenje, al protiv Maltežana se zaj**o

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 16 okt 2019, 12:42

Dernečili na Ilidži u restoranu Bosna u petak. Vjerovatno se olešili, pa zatim let u Atinu.. Nakon svega toga treba ti dva dana minimum da nadođeš. Treba ukinuti reprezentaciju, trukne profesinalizma nema.

Isto je bilo i u kvalifikacijama kad smo se plasirali na SP samo što se tada progledalo kroz prste, što dovoljno govori i o nama kao navijačima i narodu općenito.
Zadnja izmjena: BenjooJutub, dana/u 16 okt 2019, 12:44, ukupno mijenjano 1 put.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 16 okt 2019, 12:43

Ma ja bi Vinka sutra stavio bolji je od ovog da je sljep i ozbiljnjiji i ostace spodoba i nakon ovog , ima golem obraz
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 16 okt 2019, 12:44

Jel se to Amaw opet zagowawa hahaahaahh
27.10.2020

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 16 okt 2019, 12:45

Nema smisla da se poredimo sa Hrvatskom, ali u najkraćem:

-Hrvatska ima Dinamo, klub koji proizvodi igrače za najjače svjetske klubove i igra Ligu prvaka,
-nogometnu infrastrukturu koja nije satrana ratom i poraćem kao kod nas,
-njima se ne mogu zapatiti piljari na čelu Saveza, a kontinuitet nastupa na najvećim reprezentativnim takmičenjima i pobjednički mentalitet je nedostižan za nas (mi smo sve baraže izgubili, oni sve dobili),
-Hrvatska je u poređenju sa nama sportska velesila dok smo mi država bez olimpijske medalje.

Nama je logičnije usporediti se sa Kosovom koje sad djeluje 10 puta organizovanije nego naša reprezentacija.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 okt 2019, 12:46

leorey je napisao/la:Jel se to Amaw opet zagowawa hahaahaahh
Ma jok bolji su Barbarez, Kodro, Baljic , Bjaramovic... :kafa:
=\_1921_/=

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 16 okt 2019, 12:47

Kosovo je je već uveliko ispred nas što se sporta tiče da se ne lažemo.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”