Kasno je sad advokatu. Da si bar iskren u svojoj namjeri moglo bi se pricat. Ipak ugodno vece ti zelim, treba ostat ljudina ponekadDevilsAdvocate je napisao/la:@vucko i fanatice, oprostite za sve ...

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Kasno je sad advokatu. Da si bar iskren u svojoj namjeri moglo bi se pricat. Ipak ugodno vece ti zelim, treba ostat ljudina ponekadDevilsAdvocate je napisao/la:@vucko i fanatice, oprostite za sve ...
Gledaj ovog kloca što buncaWandelanoite je napisao/la:Nema zime dok je tu Željina skola (fabrika drva) Gojak, Bajic, Hodzic, Visca, Zukanovic, Sehic ko je veca prevara i fudbalski antitalenat tesko je reci, pokazat ce nam to tabela 5. mjesto na kraju kvala hahahahahahaha
Otjerat sve igrace koji su proveli dan u ovom jadnom bh.klubicu jer kako su poceli gurati antitalente sa Grbavice dosli smo u rang Armenije i Estonije.
ma dobro tacno je to,ali onda pogledam sastav Finske i Armenije ...sve je to u 5 deka realno mi smo za nijansu i bolji ...sa dobrim selektorom ..savedzom i svim zim sto ide ne bi bilo problema biti drugi u ovom omjeru snaga..darker10 je napisao/la:Al meni je uvijek fascinantno sto se ljudi cude na ovakve i slicne rezultate.Dovoljno je realno sagledat startnih 11 za ovu utakmicu da vidis da mi nemamo sta trazit na Euru.
Kad se sjetim Kolasinca, frajer se ne može sjetit da smo igrali na SP 2014. kao ni da je Dzeko bio najbolji strijelac Bundeslige. Evo i Pjanić gluposti priča i provaljuje se, cirkus smo mi fakat, ona izjava Lulića ne može preciznije opisat ovu repku i stanje u njoj. Kurcobolja, bezobrazluk, to je ono sto ove igrače krasi.Osim13 je napisao/la:Pjanića novinari trebaju zaobilaziti, bez zayebancije
Nije u tome ba stvar @darkeru. Pogledaj repku Finske i na sta oni liče, a ljudi odose na EP. Imamo mi po imenima sasvim ok ekipu da rutinski prolazimo na zavrsne smotre barem EP-a, al to sto se iz ciklusa u ciklus brukamo i sramotima je druga stvar koja zahtjeva dublju analizu.darker10 je napisao/la:Al meni je uvijek fascinantno sto se ljudi cude na ovakve i slicne rezultate.Dovoljno je realno sagledat startnih 11 za ovu utakmicu da vidis da mi nemamo sta trazit na Euru.
Trenutno korisnika/ca: jasmin10, ZmajOdBosne33 i 33 gosta.