Dečki, ima mjesta za sve.Virtu4l je napisao/la:Ma da, eto sad je svačija, yeb'te se obojica, i ti i mohikanacRokoko87 je napisao/la:Moja kuja je to
Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- mohikanac12
- Kontakt:
Re: Robert Prosinečki - selektor fudbalske reprezentacije BiH
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
mohikanac12 je napisao/la:Dečki, ima mjesta za sve.Virtu4l je napisao/la:Ma da, eto sad je svačija, yeb'te se obojica, i ti i mohikanacRokoko87 je napisao/la:Moja kuja je to
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
samoposmatram
- Kontakt:
Lik se uclanio ovdje, sto mrzi Zelju. Fudbal i neprati.Virtu4l je napisao/la:Treba ga urinirati dan i noć, mjesecima je orgijao po forumu, od Prosinečkog pravio Heynckesa i Mourinha, prozivao, omalovažavao, e sad mu treba svaki dan svršiti u usta, njegovo je samo da zine.samoposmatram je napisao/la:Nemoj te ga previse mogao bi postati opasan za sve u plavoj boji od murije do neba.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Robert me razočarao samo tako. Izgleda da sam previše očekivao od njega. Da nas ispodprosjecne reprezentacije ovako nadigravaju... Mislim da nas ni premijerligaski treneri ne bi ovako loše vodili.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Safeteeee vrati se sve ti je oprosteno
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
- kontrasviju
- Kontakt:
Doveli lika kojem su kao uspjeh upisali to što je njegov Azerbejdžan umjesto 6 bodova, osvojio 10 i bio peti u grupi.

1921
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Ko mrzi Amara i Zelju tramalima ga pitali po vas dan!
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
-
samoposmatram
- Kontakt:
Doveli ga neprijatelji BiH na radost mnogih papucara.kontrasviju je napisao/la:Doveli lika kojem su kao uspjeh upisali to što je njegov Azerbejdžan umjesto 6 bodova, osvojio 10 i bio peti u grupi.![]()
Skupljaju se lesinari da nam uvale svog propaliteta. Debelo krme treba zamijeniti debelim morzom 
Sto li se sad ne vrte slike Begica i co. Vrtile su se na svim portalima poslije utakmice sa Finskom. Gdje su sad te slike? Prosinecki svakako treba da ide, jer nije uspio zacrtani cilj, a to je drugo mjesto u skupini.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čekaj, polako. Mora i baraž sjebati.Tristan10 je napisao/la:Sto li se sad ne vrte slike Begica i co. Vrtile su se na svim portalima poslije utakmice sa Finskom. Gdje su sad te slike? Prosinecki svakako treba da ide, jer nije uspio zacrtani cilj, a to je drugo mjesto u skupini.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
-
samoposmatram
- Kontakt:
Evo ti racqu. Repka je valjala dok je bio na birou. Sad ga mozes sanjati na klupi.DrFilgud je napisao/la:Skupljaju se lesinari da nam uvale svog propaliteta. Debelo krme treba zamijeniti debelim morzom
Amav 'geneticka inferiornost' OsimDrFilgud je napisao/la:Skupljaju se lesinari da nam uvale svog propaliteta. Debelo krme treba zamijeniti debelim morzom
- mohikanac12
- Kontakt:
Vucevich je napisao/la:Amav 'geneticka inferiornost' OsimDrFilgud je napisao/la:Skupljaju se lesinari da nam uvale svog propaliteta. Debelo krme treba zamijeniti debelim morzom

Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Ljudi su navijali protiv reprezentacije zato sto njihov morz nije izabran za selektora
Dno dna, onog najgoreg
Za vas je debeli propalitet gospodin
Dno dna, onog najgoreg
Za vas je debeli propalitet gospodin
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 15 okt 2019, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Tako organe povraco, insallah!DrFilgud je napisao/la:Ljudi su navijali protiv reprezentacije zato sto njihov morz nije izabran za selektora![]()
Dno dna, onog najgoreg
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Prvaci u pljuvanju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.