FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 15 okt 2019, 14:20

katarakta je napisao/la:Kozlic i drustvo noga.
Znaci sve sto se govorilo i upozoravalo je istina.
Imenovan je novi trener da bi uvazeni Kozlic nekome vratio uslugu. Alal vera.
Uslovljen da da ostravku pred skupstinu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 15 okt 2019, 14:37

Trebali su i ostaviti ljude sad kad su legle pare, lako je sad.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 15 okt 2019, 14:39

Osim od Secerbegovica tu ce biti i sin od Mujezinovica a prica se i od Hukica.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 15 okt 2019, 14:43

MMA075 je napisao/la:Trebali su i ostaviti ljude sad kad su legle pare, lako je sad.
Pa sam je dao neopozivu ostavku
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 15 okt 2019, 14:45

wobly92 je napisao/la:
MMA075 je napisao/la:Trebali su i ostaviti ljude sad kad su legle pare, lako je sad.
Pa sam je dao neopozivu ostavku
Jasta je :lol:

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 15 okt 2019, 14:57

16-10-2019 - r.i.p - fk sloboda nazalost svi nas koji volimo klub

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 15 okt 2019, 15:01

mirza24 je napisao/la:16-10-2019 - r.i.p - fk sloboda nazalost svi nas koji volimo klub
tako je

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 15 okt 2019, 15:04

hondas je napisao/la:Osim od Secerbegovica tu ce biti i sin od Mujezinovica a prica se i od Hukica.
Sve zvijezde čija je jedina refrenca u fudbalu da im je otac bio poznat Slobodin fudbaler...
& $ ?

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 15 okt 2019, 15:08

klma1 je napisao/la:
hondas je napisao/la:Osim od Secerbegovica tu ce biti i sin od Mujezinovica a prica se i od Hukica.
Sve zvijezde čija je jedina refrenca u fudbalu da im je otac bio poznat Slobodin fudbaler...
I svi bez marke ko i ovi prosli. :D

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 15 okt 2019, 15:10

MMA075 je napisao/la:
klma1 je napisao/la:
I svi bez marke ko i ovi prosli. :D
Tačno nažalost
& $ ?

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 15 okt 2019, 15:13

Jel ovo na snagu stupa NJUO2 ?
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 15 okt 2019, 15:46

hondas je napisao/la:
Hitman22 je napisao/la:
hondas je napisao/la:Sjecam se ja,bila magla mislim da je Modrica povela a mi drugi gol dali iz penala pred sami kraj utakmice,Sica izveo penal
Ccccc,kao da je juce bilo, a 15 godina prošlo. Sjećaš li se ko je svirnuo penal u dimu i magli ?

Nesjecam se ko je sudio al znam da je Mesa Bajric bio tad predsjednik i da su baklje zapaljene u 85 min. a ubrzo je sviran i penal.
Dominkovic sudac. Dok se razbistrilo penal izveden i pobjeda taman. Mesanovic poslije toga potpisao za Sarajevo
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 15 okt 2019, 16:31

Mozda nam Huka jr. zavrsi sponzorstvo sa coca colom
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Sviuodbranu
Kontakt:

Post Postao/la Sviuodbranu » 15 okt 2019, 16:38

Ode koza sarme probo nije.
Cirkus kolorado u novom levelu pocinje sutra. Yebo lud zbunjenog, vidicete
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".

sloboda1921
Kontakt:

Post Postao/la sloboda1921 » 15 okt 2019, 16:54

Slažem se da ih je trebalo ostaviti sad kad liježe novac. Ovi novi su tu samo zbog priliva sredstava. Volio bih da griješim ali bit će svašta. Puno sinova dolazi sa planovima. Dok se svi rastale teško da će ovo funkcionisat - još čičkovo sportski.

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 15 okt 2019, 17:19

Sviuodbranu je napisao/la:Ode koza sarme probo nije.
Cirkus kolorado u novom levelu pocinje sutra. Yebo lud zbunjenog, vidicete
Da, ovo je novi level...Nemaju para, nemaju poslovnih veza, nemaju doduse ni crnih veza a to u našem fudbalu i nije preporuka ali imaju volju krčmiti budžetske pare. Kada padnu za par mjeseci udarit će na kuknjavu aj spasi pomagaj, treba hitno pare ispast ćemo, sramota, hajmo proteste, malo pritiska napraviti, pa ispast ćemo. Ne mora keš, može mig kod nekog gazde da nam posudi šta para ispod stola...Posudit ćemo 200 k. Potpisati 300 k. Ko ga je.e nek se Jasmin posle pravda.Bilo je bitno da ne ispadnemo, tako je moralo, vidjeli ste da su dušmani htjeli da mi ispadnemo. I tako...
& $ ?

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 15 okt 2019, 19:26

Za sutra je zakazana sjednica Skupštine kluba na kojoj, kako se očekuje, dužnost šefa budućeg rukovodećeg organa treba preuzeti Elmir Šećerbegović, sin poznatog nogometaša Dževada Šećerbegovića, aktuelnog direktora JU „Gradski stadion Tuzla“.

Mlađi Šećerbegović je u novu upravu predložio niz uspješnih biznismena, među kojima će, kako *** doznaje, biti i predstavnici grupacije Bingo, te kompanija Cestotehnik, Širbegović, Deling, As i drugih.

Prema informacijama ****, nova ekipa prezentirala je svoj projekt „spašavanja“ Slobode Gradskoj upravi. Dobili su obećanje da će godišnjim budžetom biti osigurana sredstva za servisiranje reprograma dugovanja Poreznoj upravi, te za zdravstveno i penziono osiguranje uposlenika, kao i dio dugova koji trenutno iznose više od 6 miliona maraka.

Nova uprava će svoje viđenje prezentirati na sutrašnjoj sjednici Skupštine, s težištem na osiguranje sredstava za redovno takmičenje, plaće i druge naknade igračima i trenerima, te reorganizovanje omladinskog pogona kao mjesta stvaranja novih generacija nogometaša, odnosno, budućeg izvora igračkog i finansijskog jačanja Slobode.

U iščekivanju sjednice Skupštine, novi šef stručnog štaba Slobode, Marijan Bloudek, trenutno radi sa smanjenim brojem pomoćnika i očekuje se da će voditi ekipu naredne subote protiv Širokog Brijega. Igrači su zadovoljni režimom i njegovim radom na treninzima, što ne iznenađuje ako se zna da je Bloudek veoma cijenjen trener i jedan je od sedmorice članova Stručne komisije NS Slovenije, te prvi stranac koji je u Deželi dobio zlatnu plaketu za dosadašnji rad u Mariboru, gdje je četiri godine vodio nogometnu akademiju.

– Ugovor sa Slobodom potpisao sam do kraja sezone. Nadam se da ću imati prilike novoj upravi prezentirati svoj program rada, koji već primjenjujem. Ne zanima me politika nego samo svlačionica, treninzi i utakmice, a tu imam veliko iskustvo, pogotovo kada su u pitanju krizne situacije kakva je ova u Slobodi. Vjerujem da su se igrači već navikli na moj način rada i da su zadovoljni – izjavio je Bloudek za ****.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 15 okt 2019, 19:49

[quote="WestSideTz"]Za sutra je zakazana sjednica Skupštine kluba na kojoj, kako se očekuje, dužnost šefa budućeg rukovodećeg organa treba preuzeti Elmir Šećerbegović, sin poznatog nogometaša Dževada Šećerbegovića, aktuelnog direktora JU „Gradski stadion Tuzla“.

Mlađi Šećerbegović je u novu upravu predložio niz uspješnih biznismena, među kojima će, kako *** doznaje, biti i predstavnici grupacije Bingo, te kompanija Cestotehnik, Širbegović, Deling, As i drugih.

Bingo pomaze samo repke BH . ovaj Deling nije mogao pomoci proleteru slavinovici da ispadnu u 2 kantonalnu . Sirbegovic ima koga da pomaze , Ovo sve je cista farsa da se opuse 400 000 maraka i jos vise klub zaduzi :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 15 okt 2019, 21:35

Bingo pomaze samo repke BH . ovaj Deling nije mogao pomoci proleteru slavinovici da ispadnu u 2 kantonalnu . Sirbegovic ima koga da pomaze , Ovo sve je cista farsa da se opuse 400 000 maraka i jos vise klub zaduzi :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:[/quote]
Ja sto ne volim pesimiste majko moja. Kad smo mogli ove do sad trpit, mozemo i ove sto dolaze.
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 15 okt 2019, 23:31

klasik je napisao/la:
Mozda nam Huka jr. zavrsi sponzorstvo sa coca colom
Kake smo srece prije ce zeta dovest u slobodu, kamo srece da hoce od zeta brat :)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.