Čestitam mu od sveg srca, još jedan moj ljubimac Njemac u F1

Moderator/ica: rio_Ferdy88
Cuj velika budalamajestic24 je napisao/la:Ko god kaze da je Vettel najbolji vozac danasnjice ili kad jos neko ode dalje i kaze da je najbolji vozac ikada uu f1 je velika BUDALA. Kad je Vettel napravio neki spektakularan potez?? Zbog kakve voznje ga hvalite?? Pa i moron Button je s dominantim bolidom osvojio prvenstvo. Jel to pokazatelj da je najbolji?? Jes qrac.
Nisam gledao utrku,mozda je i dobro jer bi se iznervirao mnogo vise nego sada. Red bull je citavu sezonu bio dominantan,al je naslov osvojio tek u posljednjoj utrci (mislim na vozaca). Pa Ferrari pola sezone se mucio i s takvim bolidom je Alonso bio u borbi i nije se predavao. I da,neka mi objasne ovo sto pojedini kazu da je ferrari pogrijesio s dovodjenjem Alonsa. Zbog cega??
Sezona je bila ok. Da nebi losa spasila je kisa koja je cesto padala i to je to. Ferrari sljedece sezone mora vratiti titulu. Sve u svemu,biti ce zanimljivo.
Ima i ovdje istine. Alonso je neuporedivo iskusniji od Petrova, ima jaci bolid, ali je opet vozio 40 krugova iza njegaZnam jedino da je bolji od Alonsa
Eto Alonso je odlican vozac a ne moze Petrova obici u situaciji kada mu titula ovisi o tome...Vettel bi bar pokusao nesto tu napraviti ali Alonso se navikao da vozaci koji su ispred njega u odlucujucim utrkama odustaju sami pa kont'o i sad ce...Nandoooo moze samo zahvaliti ovom novom sistemu bodovanja pa je uopste bio u treci za titulom
Tooooooooo Hamilton + Kubica = svjetsko prvenstvoValencia je napisao/la: Hocemo Kubicu u Meklaren.
Tako je. Da su otvoreno favorizovali Fetela, siguran sam da bi momak utrku prije kraja obezbjedio titulu. Fetel i Veber su radi sudara ispali iz jedne utrke, iako su bili na prve dvi pozicije. Za razliku od njih, Masa se nakon 'plakanja' Alonsa sklonio da mu 'dragi kolega' moze doci do pobjede. Red Bul je pobjednik i moralni pobjednik. Ferari je zavrsio onako zabarski. Nisu cestitali Fetelu na pobjedi i bunili su se sto ih Reno nije pustio da pobjedeThe Game je napisao/la:Jbg, simpatizer sam Ferrarija ali je mali Svabo potpuno zasluzeno uezo titulu. Tokom citave sezone je dominirao kvalifikacijama, u utrkama dosta puta nije imao srece, njegova ekipa nije imala momcadskih naredbi, tako da se ovoj tituli nema sta prigovoriti. Ako nije najbolji, onda najtalentovaniji vozac ove godine ju je osvojio
haha, moj prvi idol je bio Jos VerstapenValencia je napisao/la:Cuj velika budalamajestic24 je napisao/la:Ko god kaze da je Vettel najbolji vozac danasnjice ili kad jos neko ode dalje i kaze da je najbolji vozac ikada uu f1 je velika BUDALA. Kad je Vettel napravio neki spektakularan potez?? Zbog kakve voznje ga hvalite?? Pa i moron Button je s dominantim bolidom osvojio prvenstvo. Jel to pokazatelj da je najbolji?? Jes qrac.
Nisam gledao utrku,mozda je i dobro jer bi se iznervirao mnogo vise nego sada. Red bull je citavu sezonu bio dominantan,al je naslov osvojio tek u posljednjoj utrci (mislim na vozaca). Pa Ferrari pola sezone se mucio i s takvim bolidom je Alonso bio u borbi i nije se predavao. I da,neka mi objasne ovo sto pojedini kazu da je ferrari pogrijesio s dovodjenjem Alonsa. Zbog cega??
Sezona je bila ok. Da nebi losa spasila je kisa koja je cesto padala i to je to. Ferrari sljedece sezone mora vratiti titulu. Sve u svemu,biti ce zanimljivo.!??
A ko je to osvojio titulu u inferiornom bolidu? Hil je slavio u dominatnom bolidu, Vilnev, Sumaher, Hakinen, Alonso, Hamilton, Baton,... svi su oni imali itekako dominante bolide u sezonama koje su im donjele titulu. Hamilton je u svojoj DEBITANTSKOJ SEZONI bio ravnopravan sa Alonsom koji ima dvi titule sampiona F1. Da li to znaci da je Hamilton bolji vozac? Po meni, tesko je reci. Svi su oni dobri vozaci, a ko je bolji je jako tesko procjeniti. Ja mislim da je Kubica, ali se ne bih kladio. Sjetite se Verstapena, kako je taj preticao, a im'o je 'krs' od bolida. Fetel, Alonso, Hamilton i Kubica. Njih cetvorica su trenutno najbolji vozaci, a ko je No1, niko sa sigurnoscu ne moze tvrditi, u pitanju su minimalne 'mikroskopske' razlike.
Pa koliko je Vettel puta odustao ? Nije imao sreće,iako navijam za Alonsa i Webber je više zaslužio titulu od njega.enobarca je napisao/la:Vettel nije zasluzeno osvojio titulu...Alonso se je trudio tri puta vise od njega u cijeloj sezoni...ali su ga zajebali ovi njegovi u zadnjoj utrci..prerano su ga poslali u boks...ali drago mi je i zbog Vettela jer je mlad i ovo je tek pocetak njegove karijere...
...ma alonso je najbolji...reds je napisao/la:Pa koliko je Vettel puta odustao ? Nije imao sreće,iako navijam za Alonsa i Webber je više zaslužio titulu od njega.enobarca je napisao/la:Vettel nije zasluzeno osvojio titulu...Alonso se je trudio tri puta vise od njega u cijeloj sezoni...ali su ga zajebali ovi njegovi u zadnjoj utrci..prerano su ga poslali u boks...ali drago mi je i zbog Vettela jer je mlad i ovo je tek pocetak njegove karijere...
Taj mali Rus je sam sebi urucio otkaz u Renaultu nakon ove trke....Za njegov ne nastavak karijere u bolidu renaulta se pobrinuo ni manje ni vise vec Flavio BriatoreDevil je napisao/la:Veoma mi je drago sto je Vettel uzeo titulu uvek sam ga nesta gotivio.Vettel je zasluzeno uzeo titulu,dominirao je vecinu kvalifikacija ali to nije uspeo da materializuje u trkama do pred sam kraj prvenstva,sto zbog svojih gresaka sto sticajem okolnosti.
Nisam stigao pogledati trku ali cujem da je Petrov odvezao odlicnu trku ispred Alonsa,i voleo bi da on ostane u F1,u prvih nekoliko trka pobrao je moje simpatije bas kao i Kobayashi za kojeg opet kazem da sam siguran da kada bi imao bolji bolid da bi bio u samom vrhu.
stil voznje? Button je i poznat po tome da ne trosi gume i da uvijek ima najbolju taktiku..Nail for Real je napisao/la:I ja sam navijao za Alonsa, ali on je odvozao slabo iako je vozio za tituluPa jbte, ne moze Petrova mrtvog da predje
A i onaj rani ulazak u Pit Stop je po meni greska Ferrarija, jer su izgubili neke sekunde, dok je npr. Button vozao dosta dugo na mekim gumama, znaci moglo se vozit...Vettel zasluzeno osvojio, sve cestitke njemu...
Ovo je Alonsu treca utrka sa ovim motorom, o tome se vec pricalo ranije ove sedmice (Monza, Brazil i Abu Dhabi) tako da je imao sasvim "pristojan" motor ako cemo tako gledati.Italia je napisao/la:stil voznje? Button je i poznat po tome da ne trosi gume i da uvijek ima najbolju taktiku..Nail for Real je napisao/la:I ja sam navijao za Alonsa, ali on je odvozao slabo iako je vozio za tituluPa jbte, ne moze Petrova mrtvog da predje
A i onaj rani ulazak u Pit Stop je po meni greska Ferrarija, jer su izgubili neke sekunde, dok je npr. Button vozao dosta dugo na mekim gumama, znaci moglo se vozit...Vettel zasluzeno osvojio, sve cestitke njemu...
a za to da je Alonso imao bolji motor od Rusa..pa Alonso je sa istim motorom vozio vec 4-5 utrka i da sad bude bolji..
ne kazem da ga nije mogao preci, mogao je i trebao je.. ali opet nije imao "jaci" motor..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.