Ako imate zelenih stolica, možda se i može dogovoritfukara87 je napisao/la:ooo red dragonsssjestel spremni za kantonalni okrsaj ...ajd nadam se da cemo se dogovorit s vama pa da nam date 3 boda
![]()
mogu mislit Smajlovica ima da uzore Banja Ilidju
![]()
![]()
Cetiri utakmice nismo nikoga pobjedli kod kuce... tako da vam se CRNO pisefukara87 je napisao/la:zelenih stolica nema
![]()
ma lako cemo se mi svama dogovorit ne brinem se ja za gradacac
![]()
![]()
necko_gradacac je napisao/la:Cetiri utakmice nismo nikoga pobjedli kod kuce... tako da vam se CRNO pisefukara87 je napisao/la:zelenih stolica nema
![]()
ma lako cemo se mi svama dogovorit ne brinem se ja za gradacac
![]()
![]()
e moj huseinee stvarno si me nasmijao sadhusein veličanstveni je napisao/la:Bolje je da budete dobri sa nama, da vas ne bi mi izbacili iz lige. Izbacili smo u zadnjem kolu, Gradinu, izbacili Orašje pa nam neće biti problem da izbacimo i vas.
Ma bit ćemo i mi dobri sa vama, nećemo vam puno natrpat, samo koliko vam može statfukara87 je napisao/la:e moj huseinee stvarno si me nasmijao sadhusein veličanstveni je napisao/la:Bolje je da budete dobri sa nama, da vas ne bi mi izbacili iz lige. Izbacili smo u zadnjem kolu, Gradinu, izbacili Orašje pa nam neće biti problem da izbacimo i vas.![]()
![]()
pa gdje ces poredit Orasje i Gradinu sa Slobodom nidje veze
![]()
pa vi kad bi nas izbacili ja vise nebi pratio nogomet do kraja zivota
![]()
zar nisi malo razmislio da ce te vi prije nas ispasti nego mi ...ma mi smo uvjek s vama dobri zato se ne brinem nista
![]()
može nam stat isto onoliko koliko ste utrpali Rudaruzmaj_Bosne je napisao/la:Ma bit ćemo i mi dobri sa vama, nećemo vam puno natrpat, samo koliko vam može statfukara87 je napisao/la:e moj huseinee stvarno si me nasmijao sadhusein veličanstveni je napisao/la:Bolje je da budete dobri sa nama, da vas ne bi mi izbacili iz lige. Izbacili smo u zadnjem kolu, Gradinu, izbacili Orašje pa nam neće biti problem da izbacimo i vas.![]()
![]()
![]()
![]()
zar nisi malo razmislio da ce te vi prije nas ispasti nego mi ...ma mi smo uvjek s vama dobri zato se ne brinem nista
![]()
SVE SI REKAO,SLAŽEM SE U POTPUNOSTI !zvjezdas je napisao/la:Dragi moji zvjezdasi.Jedva cekam da se ovo sve zavrsi.Ne znam kome je gore,nama ili igracima.Ustvari,uopste ne znam koliko je pojedinim igracima lose kada primaju plate za ono sto ne odrade kako treba.Cast pojedincima,al vecina kako ima obraza i setat po gradu i glumit neke zvijezde.Igraci Slavije po nekoliko mjeseci ne prime platu,pa ekipa Sarajeva u kakvim uslovima zive,bez struje,plata,premija...i u mnogim drugim koji bolje na tabeli stoje od Zvijezde.Vec mi je patnja otici i gledati hoce li nas ili ne obradovati.Dobili smo Drinu,Leotar i Travnik kuci i to jedva,rastelovani Velez i Zrinjski u gostima uz puno srece.Nismo u stanju dovest par spacnih igraca,al zato bataljon neprovjerenih koji nisu ni za prve lige.Mi smo mali klub koji uz nekoliko pravih pojacanja i nasu djecu moze puno vise.Mislim da dokle god nemadnemo pravog covjeka za dovodjenje provjerenih igraca,kvalitetnog trenera i drugacije organizacije u klubu bicemo u borbi za opstanak.Iskreno uz izvinjenje onim koji su uz Zvijezdu i za Zvijezdu svim srcem.Ako se neko ne slaze neka kaze drugacije,ima svako pravo na svoje misljenje.Nadam se da cemo se radovat u subotu.
Gdje ces ih poredit, Sloboda ti je bila u Europi kad su Gradina i Orasje bili ako ne i u Azijifukara87 je napisao/la:e moj huseinee stvarno si me nasmijao sadhusein veličanstveni je napisao/la:Bolje je da budete dobri sa nama, da vas ne bi mi izbacili iz lige. Izbacili smo u zadnjem kolu, Gradinu, izbacili Orašje pa nam neće biti problem da izbacimo i vas.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
haha o djesi zeljovacAmar_TM87 je napisao/la:Gdje ces ih poredit, Sloboda ti je bila u Europi kad su Gradina i Orasje bili ako ne i u Azijifukara87 je napisao/la:e moj huseinee stvarno si me nasmijao sadhusein veličanstveni je napisao/la:Bolje je da budete dobri sa nama, da vas ne bi mi izbacili iz lige. Izbacili smo u zadnjem kolu, Gradinu, izbacili Orašje pa nam neće biti problem da izbacimo i vas.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.. Zezam se, moram vam odma reci da me ne napadate odma. Sretno i Slobodi i Zvijezdi
A, kad to nije bio?zmaj_Bosne je napisao/la:Hoćel biti tekstualni prenos na SS?MinistaR je napisao/la:Hoće li biti navijača Zvijezde sutra na Koševu? Volio bih da zajedno bodrimo Zvijezdu. Svejedno, konačno ću pogledati neku Zvijezdinu utakmicu uživo. Mislim da se Olimpic može iznenaditi, jer su ekipa koja igru ne kroji na napadanju sudija.
Gledao sam dva puta Olimpic - Sloboda i Tuzlaci su ih dva puta nadigrali. Zašto ne bi i Zvijezda?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.