FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Premijer liga BiH
15. kolo
Sloboda
Tuzla
28.11.2004
Modriča Maxima
Modriča
2 : 1
Ko se od vas sjeća ovog meča? Tad smo upalili 85 baklji za 85. rođendan, doduše 2 dana prije 30.11., ali to je bilo zadnje kolo jesenje polusezone.
15. kolo
Sloboda
Tuzla
28.11.2004
Modriča Maxima
Modriča
2 : 1
Ko se od vas sjeća ovog meča? Tad smo upalili 85 baklji za 85. rođendan, doduše 2 dana prije 30.11., ali to je bilo zadnje kolo jesenje polusezone.
Sjecam se ja,bila magla mislim da je Modrica povela a mi drugi gol dali iz penala pred sami kraj utakmice,Sica izveo penal
-
- Kontakt:
Tako je, magla pregusta bila. Pravu proslavu treba organizovati 30.11.2019.hondas je napisao/la:Sjecam se ja,bila magla mislim da je Modrica povela a mi drugi gol dali iz penala pred sami kraj utakmice,Sica izveo penal
Poklopilo se, simbolično!
-
- Kontakt:
Ima li živih?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Zar se ima jos sta recisviunapad1010 je napisao/la:Ima li živih?

"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
-
- Kontakt:
Biće ako se ne ugasimo 16. na skupštini.Sviuodbranu je napisao/la:Zar se ima jos sta recisviunapad1010 je napisao/la:Ima li živih?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Ako sica , cickovo ulje , senad i ostaala banda 16 -10 preuzma klub ode Sloboda u propastsviunapad1010 je napisao/la:Biće ako se ne ugasimo 16. na skupštini.Sviuodbranu je napisao/la:Zar se ima jos sta recisviunapad1010 je napisao/la:Ima li živih?

-
- Kontakt:
Mi smo u go vnima preko glave. Gore od ovog je samo gasenje...
Zato opusteno, bolje nece bit garant
Zato opusteno, bolje nece bit garant
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
Dosadan si s njima menadžeru!mirza24 je napisao/la: Ako sica , cickovo ulje , senad i ostaala banda 16 -10 preuzma klub ode Sloboda u propast![]()
![]()
![]()
![]()
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Šta god da bude 16., od ovog gore ne može
"Pričalo se i o Slobodi, naravno; o tome kako je Marijan sam platio 360 eura za certifikat da bi počeo raditi u Slobodi, čija je blagajna trenutno vrlo "žalosna".
"Pričalo se i o Slobodi, naravno; o tome kako je Marijan sam platio 360 eura za certifikat da bi počeo raditi u Slobodi, čija je blagajna trenutno vrlo "žalosna".
Niko, niko, samo Sloboda
cim nemas valjan odgovor odmah je azmirovac , jasminovac , menadzer ,uhljeb ....... hahahaha ako dodje u srijedu dodje do promjena u vodstvo kluba tek ces onda viditi wolby sta ce nam uraditi od SVETINJE . Drugarski pozdravwobly92 je napisao/la:Dosadan si s njima menadžeru!mirza24 je napisao/la: Ako sica , cickovo ulje , senad i ostaala banda 16 -10 preuzma klub ode Sloboda u propast![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Izgleda da su ovi novi likovi od faraona pribavili saglasnost da preuzmu Slobodu ako se šta ne promijeni za ova dva dana. Tražili da im grad da ovih 400 tisuća do kraja godine a oni će ko biva sljdeće godine naći jakog finansijera. Koliko im je vjerovat to je upitno. Čičkovo upravlja događajima i meni se odmah to ne dopada. Možda je po srijedi još jedna prevara. Opet ponavljam ako i ovi dolaze bez novca a dolaze bolje ostaviti Kozlića i Brandaleka - bar su čestiti. Teško je procijeniti kakvu će odluku donijeti Skupština jer su na snazi žešća lobiranja.
Znači kokošari su se aktivirali da "popasu" što ima, da se klub gurne u ambis bez dna. Slijedi ili gašenje ili ujedinjenje sa nekim od klubova /Olimpic, M. City-pardon Sloga i sl. Ili pravljenje još jednog okk/OFK i početak iz opštinske lige. Ovo su najcrnje insajderske.
Druga opcija je stanje kakvo jest, ali mislim da ono neće dugo potrajati, max poslije izbora, kada J. I. Će skontati što dalje. Postojeća situacija nije realna zbog novca koji grad uliva.
Idealno bi bilo da se klub otvori za ulazak privatnog kapitala, da se da Tušanj na 99 godina na korištenje isključivo FK Sloboda, a za uzvrat da taj ulagač popravi/napravi stadion, te da sam koristi sve njegove resurse. Eh sada bi trebalo ubaciti klauzulu da se mali može poigrati kada ga ponese nostalgija.
Druga opcija je stanje kakvo jest, ali mislim da ono neće dugo potrajati, max poslije izbora, kada J. I. Će skontati što dalje. Postojeća situacija nije realna zbog novca koji grad uliva.
Idealno bi bilo da se klub otvori za ulazak privatnog kapitala, da se da Tušanj na 99 godina na korištenje isključivo FK Sloboda, a za uzvrat da taj ulagač popravi/napravi stadion, te da sam koristi sve njegove resurse. Eh sada bi trebalo ubaciti klauzulu da se mali može poigrati kada ga ponese nostalgija.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
TAKO JEmeecko je napisao/la:Znači kokošari su se aktivirali da "popasu" što ima, da se klub gurne u ambis bez dna. Slijedi ili gašenje ili ujedinjenje sa nekim od klubova /Olimpic, M. City-pardon Sloga i sl. Ili pravljenje još jednog okk/OFK i početak iz opštinske lige. Ovo su najcrnje insajderske.
Ccccc,kao da je juce bilo, a 15 godina prošlo. Sjećaš li se ko je svirnuo penal u dimu i magli ?hondas je napisao/la:Sjecam se ja,bila magla mislim da je Modrica povela a mi drugi gol dali iz penala pred sami kraj utakmice,Sica izveo penal
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Kao prvo ne navodiš šta si čuo uopste ? Ja sam čuo deset imena i sve su ok momci, mladja raja iz grada, pretežno vlasnici firmi. Velika vecina ih nije bila u rukovodstvu FK do sada , a da su bliski gradonačelniku je istina, jer u suprotnom potpora milionske nebi bilo. Dakle ko financira bira ljude. Napraviti statut da svako može biti dio upravljačke strukture ako je spreman latiti se vlastitog džepa bez pozajmice.meecko je napisao/la:Znači kokošari su se aktivirali da "popasu" što ima, da se klub gurne u ambis bez dna. Slijedi ili gašenje ili ujedinjenje sa nekim od klubova /Olimpic, M. City-pardon Sloga i sl. Ili pravljenje još jednog okk/OFK i početak iz opštinske lige. Ovo su najcrnje insajderske.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne valja to opet. Treba znati ko je vlasnik i dati stadion na koristenje FK Slobodi uz ugovor na recimo 99 godina. To svacije je gotov pa nicije.Hitman22 je napisao/la:Kao prvo ne navodiš šta si čuo uopste ? Ja sam čuo deset imena i sve su ok momci, mladja raja iz grada, pretežno vlasnici firmi. Velika vecina ih nije bila u rukovodstvu FK do sada , a da su bliski gradonačelniku je istina, jer u suprotnom potpora milionske nebi bilo. Dakle ko financira bira ljude. Napraviti statut da svako može biti dio upravljačke strukture ako je spreman latiti se vlastitog džepa bez pozajmice.meecko je napisao/la:Znači kokošari su se aktivirali da "popasu" što ima, da se klub gurne u ambis bez dna. Slijedi ili gašenje ili ujedinjenje sa nekim od klubova /Olimpic, M. City-pardon Sloga i sl. Ili pravljenje još jednog okk/OFK i početak iz opštinske lige. Ovo su najcrnje insajderske.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Čičkovo ulje otjerati od kluba, najveća štetočina, neradnik i **** koje je ikad imalo funkciju u klubu. A konkurencija je ogromna.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Hitman22 je napisao/la:Ccccc,kao da je juce bilo, a 15 godina prošlo. Sjećaš li se ko je svirnuo penal u dimu i magli ?hondas je napisao/la:Sjecam se ja,bila magla mislim da je Modrica povela a mi drugi gol dali iz penala pred sami kraj utakmice,Sica izveo penal
Nesjecam se ko je sudio al znam da je Mesa Bajric bio tad predsjednik i da su baklje zapaljene u 85 min. a ubrzo je sviran i penal.
Kozlic i drustvo noga.
Znaci sve sto se govorilo i upozoravalo je istina.
Imenovan je novi trener da bi uvazeni Kozlic nekome vratio uslugu. Alal vera.
Znaci sve sto se govorilo i upozoravalo je istina.
Imenovan je novi trener da bi uvazeni Kozlic nekome vratio uslugu. Alal vera.
Niko, niko, samo Sloboda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.