Ok za to na pocetku al da se na mene i na moje dijete neko dere u po tekme jer ne skacem i samim tim mrzim Bosnu je retardirano. Naravno vece koreografije treba ispostovat. Ali o njima nije bilo rijeci jer ih nikad i nema, najveca nam koreografija ko ne skace mrzi Bosnu.SamoTravnik je napisao/la:Vjerovatno si gledao koreografije vecih ekipa, gdje cijeli stadion dize papirice ili baca i sl. To je kultura rođak a takvo ramisljanje kao tvoje je sabansko. Ne trebas ti navijati na "obicnim" tribinama ali ako je nesto dio koreografije i obuhvata tribinu na kojoj si ti, trebas ispostovati.atomac123 je napisao/la: niko nek mi nista ne govori, ako mi se bacaju papirici bacit cu ih, ako ne onda necu i zdravo.![]()
btw. Grcka pada aBd!
BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
TŽV!
- SamoTravnik
- Kontakt:
Na navijackim tribinama moras ispostovati, na ostalim ne moras. Fino izaberes zapad ili istok i miran si, na kraju krajeva ko bi vodio dijete u kop kad znas da je velika mogucnost belaja, dal' medjusobnog, dal' sa policijom, baklje, topovski, dimne itd. Meni je to skakanje smijesno i ne vjerujem da ce se naci neki "vodja" na neutralnoj tribini da te galami jer ne skaces.atomac123 je napisao/la:Ok za to na pocetku al da se na mene i na moje dijete neko dere u po tekme jer ne skacem i samim tim mrzim Bosnu je retardirano. Naravno vece koreografije treba ispostovat. Ali o njima nije bilo rijeci jer ih nikad i nema, najveca nam koreografija ko ne skace mrzi Bosnu.SamoTravnik je napisao/la:Vjerovatno si gledao koreografije vecih ekipa, gdje cijeli stadion dize papirice ili baca i sl. To je kultura rođak a takvo ramisljanje kao tvoje je sabansko. Ne trebas ti navijati na "obicnim" tribinama ali ako je nesto dio koreografije i obuhvata tribinu na kojoj si ti, trebas ispostovati.atomac123 je napisao/la: niko nek mi nista ne govori, ako mi se bacaju papirici bacit cu ih, ako ne onda necu i zdravo.![]()
btw. Grcka pada aBd!
Prije smo se zalili da je losija atmosfera na tribina ko biva zbog politicara i estradni umjetnika koji dobiju kartu i kvare nam prosjek. Ostali budu zaludjenici koji visesatno u redu cekaju kartu, ili su vec neki navijaci pa preko razni stela dobiju karte. Sad je situacija da vise nema fanatika koji cekaju karte visesatno, pa su karte dostupne i penzionerima i turistima. Rezultat je da ce se malo pojacat prodaja grickalica na stadionu 
Definitivno nas najbolji stoper uz Sunjica. Kovacevic mi je sinoc isto bio odlican ali nije jedna utakmica dovoljna za konacnu odluku. Ako se onako pokaze imam 3 odlicna stoperahroni je napisao/la:Nisi sanjaosoccerfan je napisao/la:Jesam li ja sanjao il je Bico preuzeo i kapitensku sinoc kad je izasao Pjana?ElCartel11 je napisao/la:Niko da spomene maestralnu igru Bicakcica
Djelovao mi je sigurno, cvrsto i pravi vodja pozadi sto mi je drago, da je preuzeo tu ulogu, jer treba u odbrani vodja.
I Kovacevic je uz njega odmah bio sigurniji i pokazao da se na njega moze racunati. Dosta vise Sunjica i Zukanovic te njihove tromosti.
Celicni odigrao kapitenski
I ja sam deset minuta oci silovao da vidim gdje traka
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Juče kvalitetno povratio od pisanja forumskih pljuvača pred tekmu i onda Zmajevi rašire krila i pometu one hokejaše što su više sretno nego spretno došli do tih 12 bodova (penal protiv Grčke (1:0), Šunjićev loš dan protiv nas, Armenija i Lihtenštajn ok). Sad što mi sebi dozvolimo da se probudimo tek 5 do 12, to je druga strana medalje...
Ne znam je li ijedan medij pisao da je Tomislav Cvitanušić bio u našem taboru i govorom nabrijao Zmajeve i da je to jedan od razloga nekurcobolje juče i efikasne pobjede koja nam je u konačnici donijela bolji međusobni skor od hokejaša, pa na kraju možemo imati isto bodova kao oni i završiti ispred njih.
U utorak je ključ, ako nas sreća pogleda i Armenija ne izgubi u Finskoj, a i oni će zapeti jer im treba (x bi bio idealan), a mi dobijemo Grčku B ekipu, imamo drugo mjesto u rukama. Italija je već osigurala plasman i mislim da ih možemo riješiti u Zenici, a onda u Vaduz proslaviti plasman.
@Amarinho idemo zajedno u Vaduz da proslavimo? Naravno, bujrum meni protiv Žabara
Ne znam je li ijedan medij pisao da je Tomislav Cvitanušić bio u našem taboru i govorom nabrijao Zmajeve i da je to jedan od razloga nekurcobolje juče i efikasne pobjede koja nam je u konačnici donijela bolji međusobni skor od hokejaša, pa na kraju možemo imati isto bodova kao oni i završiti ispred njih.
U utorak je ključ, ako nas sreća pogleda i Armenija ne izgubi u Finskoj, a i oni će zapeti jer im treba (x bi bio idealan), a mi dobijemo Grčku B ekipu, imamo drugo mjesto u rukama. Italija je već osigurala plasman i mislim da ih možemo riješiti u Zenici, a onda u Vaduz proslaviti plasman.
@Amarinho idemo zajedno u Vaduz da proslavimo? Naravno, bujrum meni protiv Žabara
BHF
Fanatic javi se kuknjava
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vidim raja se opet ponadala,a za prolaz moramo dobit Italiju
A mi ako dobijemo Talijane u kompetetivnom mecu onda je fakat sve moguce.Mislim da je najjaca repka koju smo dobili u natjecateljskim utakmicama upravo Grcka
.Imali smo mi finih pobjeda al sve bgmi po prijateljskim utakmicama.
Što ne bi...? Tamo smo egal imali i nesretno izgubili (Insigneov gol ofsajd), kući možemo igrati s bilo kim i pobijediti naravnodarker10 je napisao/la:Vidim raja se opet ponadala,a za prolaz moramo dobit ItalijuA mi ako dobijemo Talijane u kompetetivnom mecu onda je fakat sve moguce.Mislim da je najjaca repka koju smo dobili u natjecateljskim utakmicama upravo Grcka
BHF
Nemoj si to radit,ocekuj najgore
Nas problem je u tome sto i kad odigramo fenomenalno protiv tih reprezentacija tokom recimo 70min,nadjemo nacina da to sve useremo za nekih 5.Primjer su ta utakmica skoro protiv Italije i Francuzi u gostima 2011. kad nisu mogli meda i onda kapiten napravi onu glupost.
- Goalgetter
- Kontakt:
Super utakmica jucer, bio sam na Bilinom, po meni trka i motivacija je ovdje bila presudna. Gorilo im je pod nogama, i sama cinjenica da nije bilo Dzeke i da su svi ostali morali preuzeti vecu odgovornost mislim da se pozitivno odradilo za ekipu.
Respekt za Zorana Kvrzica, odigrao je brutalnu utakmicu i zasluzio je da i dalje bude prvi izbor na desnom beku. Kovacevic je takodjer odigrao jako dobru utakmicu za ovo sto je imao posla, isto jako pozitivno.
Protiv Grcke nam nece biti lako, nova ekipa, i nesto slicna situacija kao i nama sinoc, nekoliko novih momaka koji gore od zelje da se dokazu. Smatram da smo mi bitku za EURO svakako velikom vjerovatnocom izgubili, ne ocekujem kiks Finaca protiv Armenije u utorak, ali naravno boriti se, pa sta bude.
Respekt za Zorana Kvrzica, odigrao je brutalnu utakmicu i zasluzio je da i dalje bude prvi izbor na desnom beku. Kovacevic je takodjer odigrao jako dobru utakmicu za ovo sto je imao posla, isto jako pozitivno.
Protiv Grcke nam nece biti lako, nova ekipa, i nesto slicna situacija kao i nama sinoc, nekoliko novih momaka koji gore od zelje da se dokazu. Smatram da smo mi bitku za EURO svakako velikom vjerovatnocom izgubili, ne ocekujem kiks Finaca protiv Armenije u utorak, ali naravno boriti se, pa sta bude.
U fudbalu je sve moguce pogotovo jer Italijanima nece nista znaciti taj mec ali cinjenica jeste da mi u takmciarskom mecu nismo nikada pobjedili elitnu reprezentaciju (da pobjedili smo Belgiju ali oni tada nisu bili elitni), upravu je darker, Grcka je najjaci i najveci protivnik kojeg smo pobjedili u takmicarskom mecu, sto je prilicno bolno saznanje sa ozbirom da sebi umisljamo da smo tu odma ispod ovih najjacih a jedna Albanija ili Island imaju jace skinute skalpove nego mi.Miske01 je napisao/la:Što ne bi...? Tamo smo egal imali i nesretno izgubili (Insigneov gol ofsajd), kući možemo igrati s bilo kim i pobijediti naravnodarker10 je napisao/la:Vidim raja se opet ponadala,a za prolaz moramo dobit ItalijuA mi ako dobijemo Talijane u kompetetivnom mecu onda je fakat sve moguce.Mislim da je najjaca repka koju smo dobili u natjecateljskim utakmicama upravo Grcka
Ma Talijani sve i da imaju osiguran plasman dotad sigurno nece doc ovdje i skinut gace.Ljudi su profesionalci.Al polako,tesko cemo i protiv Grka.
Bas me zanima kako ce Finska odigrati ovu utakmicu protiv Armenije. Valja se psiholoski oporaviti nakon takvog udarca. Mislim da su bili svjesni da ce ih Italija uzeti, ali da im je ovo samaranje od strane BiH doslo kao pravi sok. Bice interesantno. Nisu oni ekipa koja se nalazi cesto u ovakvim situacijama. Nadam se da su ih nasi poremetili za barem jos jednu tekmu.
Ja gledam to drugacije. Oni su meni se predali sinoc poslije prvih 45 minuta. Igrali su nekako non salantno do kraja s ciljem da se niko ne povrijedi jer su svjesni da imaju dvije iduce utakmice kod kuce koje im garantuju pobjedu.
Ocekujem da se naloze protiv Armenije kao sto su nasi se nalozili sinoc.
Ocekujem da se naloze protiv Armenije kao sto su nasi se nalozili sinoc.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 13 okt 2019, 19:48, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Pa mozda ce im bit sok,a mozda su ljudi svjesni svojih kvaliteta pa su i ocekivali ovako nesto i maksimalno ce se nabrijat pred Armene kuci jer tu vide svoju priliku za prolaz na Euro,a kad oni odu na Euro mi cemo se tjesit ovom 4-1 pobjedomShogun je napisao/la:Bas me zanima kako ce Finska odigrati ovu utakmicu protiv Armenije. Valja se psiholoski oporaviti nakon takvog udarca. Mislim da su bili svjesni da ce ih Italija uzeti, ali da im je ovo samaranje od strane BiH doslo kao pravi sok. Bice interesantno. Nisu oni ekipa koja se nalazi cesto u ovakvim situacijama. Nadam se da su ih nasi poremetili za barem jos jednu tekmu.
E ako su ovo očekivali i ako su se predali onda su glupi ko ****.
Dakle nisu.
Dakle nisu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nisu ni ocekivali ni se predali ali znaju da im poraz nista ne znaci jer dolazi Armenija i Lihtenstajn na noge. Dvije pobjede, a realno trebaju biti rutinske, ih vode na euro. Mislis da ce roniti suze sto su izgubili ovaj mec?JonSnow je napisao/la:E ako su ovo očekivali i ako su se predali onda su glupi ko ****.
Dakle nisu.
Zadnja izmjena: ReX, dana/u 13 okt 2019, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Pa isli su sigurno da probaju uzet nesto ovdje,al sigurno vecu sansu vide u utakmici kuci sa Armenijom.JonSnow je napisao/la:E ako su ovo očekivali i ako su se predali onda su glupi ko ****.
Dakle nisu.
Nas realno treba da bude sramota sto smo dobili 4 komada od Armenije.Pa ljudi jednom Lihtenstajnu nisu mogli uvalit vise od jednog.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nece Finci kiksati kod kuce protiv Armenije, u to sam 100% siguran.
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Bit će priča: " Gledaj ko ode na Euro a mi ih nabili 4-1"darker10 je napisao/la:Pa mozda ce im bit sok,a mozda su ljudi svjesni svojih kvaliteta pa su i ocekivali ovako nesto i maksimalno ce se nabrijat pred Armene kuci jer tu vide svoju priliku za prolaz na Euro,a kad oni odu na Euro mi cemo se tjesit ovom 4-1 pobjedomShogun je napisao/la:Bas me zanima kako ce Finska odigrati ovu utakmicu protiv Armenije. Valja se psiholoski oporaviti nakon takvog udarca. Mislim da su bili svjesni da ce ih Italija uzeti, ali da im je ovo samaranje od strane BiH doslo kao pravi sok. Bice interesantno. Nisu oni ekipa koja se nalazi cesto u ovakvim situacijama. Nadam se da su ih nasi poremetili za barem jos jednu tekmu.
Support your local club !