2019-20 NBA Preseason
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: 2019-20 NBA Preseason
https://www.espn.com/nba/story/_/id/278 ... kings-pt-1
https://www.espn.com/nba/story/_/id/278 ... s-rankings
https://www.espn.com/nba/story/_/id/278 ... s-rankings
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Bucks to start season without Eric Bledsoe due to rib fracture
Nemas ti garanciju ni za LA, ni za HOU, ni za LAC, pasha moj...alemsa je napisao/la:Sjecas se hype za Dwighta i Nasha kad si spominjo titule, mislis neko zaboravio (k'o sto rekao nas drug Sanel) a ono krompir. Moguce je opetBalon je napisao/la:Sve je moguce
ali je zato u Houstonu cak zagarantovan smijeh cim krene PO i divljanje WBa
U zivotu je garantovana samo smrt, ostalo je sve izmjenivo. Tako da si upravu 

Ziva istina! Bit ce ovo dugacka sezona za sve favorite...alemsa je napisao/la:U zivotu je garantovana samo smrt, ostalo je sve izmjenivo. Tako da si upravu
normalno da ce biti krompir kad te povrede pogode kao Lakerse te sezone, ko to nebi najavljivao titulu s takvom ekipomalemsa je napisao/la:Sjecas se hype za Dwighta i Nasha kad si spominjo titule, mislis neko zaboravio (k'o sto rekao nas drug Sanel) a ono krompir. Moguce je opetBalon je napisao/la:Sve je moguce
vi stvarate neki hype a dosao vam frajer koji dvije godine zaredom leti iz 1. runde, jos imao Georgea
- invincible1921
- Kontakt:
Krompir i mimo povredaBalon je napisao/la:normalno da ce biti krompir kad te povrede pogode kao Lakerse te sezone, ko to nebi najavljivao titulu s takvom ekipomalemsa je napisao/la:Sjecas se hype za Dwighta i Nasha kad si spominjo titule, mislis neko zaboravio (k'o sto rekao nas drug Sanel) a ono krompir. Moguce je opetBalon je napisao/la:Sve je moguce
vi stvarate neki hype a dosao vam frajer koji dvije godine zaredom leti iz 1. runde, jos imao Georgea
Vidim AD vec poceo sa povredama

WB nikad nije igrao sa boljim igracem, PG nijd taj kalibar

- BosniaBoston
- Kontakt:
Popravit ce se i efikasnost Wesa drasticno.Morey i D’Antoni ce ga uciniti efikasnim igracem u svom sistemu 100%
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
FactsBosniaBoston je napisao/la:Popravit ce se i efikasnost Wesa drasticno.Morey i D’Antoni ce ga uciniti efikasnim igracem u svom sistemu 100%
Poceo i ti sa faktima, druzis se samnom, to je prelazno

- Nail for Real
- Kontakt:
Uh jedva cekam da ih Curry poprska ponovo
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Sanse za titulu po meni. Rockets 70%, Clippers 10%, Sixers 10%, Lakers 5%, ostali 5%.alemsa je napisao/la:FactsBosniaBoston je napisao/la:Popravit ce se i efikasnost Wesa drasticno.Morey i D’Antoni ce ga uciniti efikasnim igracem u svom sistemu 100%

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nek uzme ko hoce samo da to ne urade gurbeti
#Punoljetstvo
- Nail for Real
- Kontakt:
Sta veli mastermind, ima li tih pikovaBosniaBoston je napisao/la:Nek uzme ko hoce samo da to ne urade gurbeti

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobro su iskorisceni,Tatum buduci all-star,mozda i Brown,Langford bi trebao postati vrlo dobar igrac,Waters isto tako...ljepota,jos novi Popovich na celu,Kemba mentorNail for Real je napisao/la:Sta veli mastermind, ima li tih pikovaBosniaBoston je napisao/la:Nek uzme ko hoce samo da to ne urade gurbeti?

#Punoljetstvo
Ma kladionice ipak znaju znanje, idu Lakers/Clippers, Milwaukee pa Sixersi pa tek onda ove ostale ekipe
Znaju kad ti odgovara, stipu to, zna svako da je sezona krompiraBalon je napisao/la:Ma kladionice ipak znaju znanje, idu Lakers/Clippers, Milwaukee pa Sixersi pa tek onda ove ostale ekipe

A dobro majstore nisu puno promasioJustin je napisao/la:Sanse za titulu po meni. Rockets 70%, Clippers 10%, Sixers 10%, Lakers 5%, ostali 5%.alemsa je napisao/la:FactsBosniaBoston je napisao/la:Popravit ce se i efikasnost Wesa drasticno.Morey i D’Antoni ce ga uciniti efikasnim igracem u svom sistemu 100%

Being second is to be the first of the ones who lose.
pa nisam ih ja tako poredao, to ipak rade neutralni ljudialemsa je napisao/la:Znaju kad ti odgovara, stipu to, zna svako da je sezona krompiraBalon je napisao/la:Ma kladionice ipak znaju znanje, idu Lakers/Clippers, Milwaukee pa Sixersi pa tek onda ove ostale ekipe
kad su svi kompletni realan poredak, meni licno su jedino Sixersi veca prijetnja od Bucksa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.