Ali vi ste i dobri, ofirate se samo na ovom forumu. Zamislite kako je Kolindi kada dadne izjavu i obruka se pred citavom kuglom zemaljskom

Nije Vasa ordinirao po Rondou, nego po Carini, jer nije odmicao od kuće više od 100m.DembaBa21 je napisao/la:Vidi oni pricaju o Mostaru oni koji su silazili u Mostar sa bronzinima i prodavali mlacenicu boze dragi, dođu na rondo pa ih Vasa Kisa pocne zajebavat
Vecina vas ne znam ko je Vasa Kisa i vi pricate o Mostaru haj sad trk po oca i dedu pa ga upitajte ko je Vasa Kisa
Drž se ti Luje i metropole Gabele CityGoskGabela je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Dobro jutro Bosno i Hercegovino
vidi glava, sve same cigojine.
E sta se nakoti u mostaru nekad prelijepom gradu.
Znas li za pricu kad je Vasa zaustavio kamion pun Kuma u Bjelom Polju?MMM je napisao/la:Nije Vasa ordinirao po Rondou, nego po Carini, jer nije odmicao od kuće više od 100m.DembaBa21 je napisao/la:Vidi oni pricaju o Mostaru oni koji su silazili u Mostar sa bronzinima i prodavali mlacenicu boze dragi, dođu na rondo pa ih Vasa Kisa pocne zajebavat
Vecina vas ne znam ko je Vasa Kisa i vi pricate o Mostaru haj sad trk po oca i dedu pa ga upitajte ko je Vasa Kisa
Mazlo jedna kakve te paranoje pucaju. Ovdje su begovine vijekovima i autoktono stanovnistvo. Ti si seljober kojeg je sistem na osnovu izgleda procjenio i bacio u tu vukoyebinu da trgas voce i povlacis brazdeGoskGabela je napisao/la:cuj kakve, pa svi ste sljegli iz podvelezja brnjo i sad se nazivate mostarcima![]()
j.ebo vas salem maric (podvelezac) i sda, na racun njih i zivite![]()
nego jesi bio u kolu na podvelezju ili?
Koji glupanGoskGabela je napisao/la:Pa nego kakve nego romske, imate više očiju nego zuba.
Jašta prava mostarska raja iz vrapčića,opina,gornjih mazoljica![]()
ajde zaplesite kako znate u podvelezju, vidi se da vam ide
podveleska lambada![]()
![]()
"autoktono" hahahah, pored manjka zubi, ocit i manjak pravopisaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Mazlo jedna kakve te paranoje pucaju. Ovdje su begovine vijekovima i autoktono stanovnistvo. Ti si seljober kojeg je sistem na osnovu izgleda procjenio i bacio u tu vukoyebinu da trgas voce i povlacis brazdeGoskGabela je napisao/la:cuj kakve, pa svi ste sljegli iz podvelezja brnjo i sad se nazivate mostarcima![]()
j.ebo vas salem maric (podvelezac) i sda, na racun njih i zivite![]()
nego jesi bio u kolu na podvelezju ili?![]()
Kako vas necu znat, bola ima vas ko rokicaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj romske face![]()
sve prava mostarska raja iz mahale,sa carine,cernice. Vas problem sto ste seljoberi pa ne znate ove momke koji su i prije rata dolazili na utakmice Veleza pod bb
ovo je derbi kad je bila zabrana pa se raja u grupama nekako probila na stadion
![]()
Ali kamen krs i maslina vino ganga neretva![]()
poveznica sa Mostarom ko sa Skopljem
![]()
odgovor sa valcerom i smijehom sta se u Mostaru nakotilo. Cuj ganga
![]()
je.bo ja majku prvi je put cuo sedamdesetih ko dijete u skutoriji kad sam sa starim isao po neki ljek. Pitam rahmetli starog sta je ovo stari kaze on ma nista sine bole ih zubi pa mjaucu
![]()
ko da je juce bilo rahmet mu dusi
Znamo i mi vas nije vas tesko provalitUZM je napisao/la:
Ma mozete se vi Boti samo saget. A i nismo mi krivi kaj nas podrzava Boto, Modric, hrvatski ministri itd. Mogo li im ja zabranit, ne mogu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Znamo i mi vas nije vas tesko provaliUZM je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ne treba obraćati pažnju na žitelje Gabele, to je dole još ostalo u 19. vijeku.Giljotina je napisao/la:Vrh imbecilizma je kad postavljaju neko kolo (kao folkorni običaj) kako bi nekog ismijali, a ne smiju se i ne plaču nad svojom tužnom sudbinom, kukastim križevima i klerikalnim balegama.
KvaziHrvati.
Imao si priliku upoznat nas na mostu u Dreznici,jedino ako nisi jedan od onih sto su pobjegli na obliznje ribnjake da nebi dobili degenekUZM je napisao/la:Kako vas necu znat, bola ima vas ko rokicaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Cuj romske face![]()
sve prava mostarska raja iz mahale,sa carine,cernice. Vas problem sto ste seljoberi pa ne znate ove momke koji su i prije rata dolazili na utakmice Veleza pod bb
ovo je derbi kad je bila zabrana pa se raja u grupama nekako probila na stadion
![]()
Ali kamen krs i maslina vino ganga neretva![]()
poveznica sa Mostarom ko sa Skopljem
![]()
odgovor sa valcerom i smijehom sta se u Mostaru nakotilo. Cuj ganga
![]()
je.bo ja majku prvi je put cuo sedamdesetih ko dijete u skutoriji kad sam sa starim isao po neki ljek. Pitam rahmetli starog sta je ovo stari kaze on ma nista sine bole ih zubi pa mjaucu
![]()
ko da je juce bilo rahmet mu dusi
![]()
Trenutno korisnika/ca: Grk1234, Orvel, successminator, Zaboljesutra i 39 gostiju.