Kakav ba baraž uzimamo Italijupravnik1981 je napisao/la:Nego ko su moguci protivnici u barazu ?
BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Vels,s.irska,republika irska/neko iz 3 sesirapravnik1981 je napisao/la:Nego ko su moguci protivnici u barazu ?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Rokoko87 je napisao/la:Kakav ba baraž uzimamo Italijupravnik1981 je napisao/la:Nego ko su moguci protivnici u barazu ?
Majke mi prvo sto mi ja naum palo kad sam Kovu vidio u tunelu prije pocetka utakmiceKonzerva je napisao/la:Je li vama Kovacevic lici na Lovrena?![]()
![]()
![]()
Inace sjajna partija nase repke. Momci su pokidali. Srao sam na Sarica prije tekme ali i on je i vise nego odgovorio zadatku. Kvrzic definitivno treba biti prvi izbor na desnom boku dok ovako igra. Izet je pokazao da je 10 puta korisniji igrac od Visce.
Treba nam se dosta stvari poklopiti za direktan plasman. Ako vec bude taj baraz koji je izvjestan nadam se da cemo ponoviti ovakvu igru i napokon se plasirati na taj EURO. Vidim da je velika vjerovatnoca da ce protivnik biti neka otocka ekipa. Nadam se da su momci izvukli pouku iz prijasnjih susreta. Ipak mi imamo sad dosta iskustva igranjem s takvim ekipama.
- ArtVandelay
- Kontakt:
Pred utakmicu s Grckom, Besica obavezno u karantin. Ovi helenski CIGANI se uvijek uzdignu protiv nas, a mi se saseremo i igramo kao picke. Bez sumnje ce biti naspanovani kao Spartanci u utorak. MORAMO ostati mirni na njihove provokacije i ciganluk, biti ce toga u izobilju. Maksimalno ozbiljno moramo pristupiti utakmici, do zadnjeg detalja, sve mora biti perfektno isplanirano i izvedeno.
Nabili su nam teske komplekse kao niko drugi, ovi helenski cigani.
Na kraju krajeva, yebo ti nas s ovakvim pristupom (dobro je rekao Lulic) i kada o drugima UVIJEK ovisimo, sve je sbbkbb i UVIJEK nas sjebe neka frljoka ili neka nasa nespretnost.
Muka mi je kada se sjetim cinjenice da bi sada vec bili na EURU, da nismo onako glupo prosuli bodove prije svega u Finskoj i Armeniji, a vala i protiv Grka i Talijana. Talijane mogu halaliti, sila su jbg i nije sramota protiv njih izgubiti, iako smo i tu trebali izvuci makar bod.
Taktika protiv Grka: pustiti njima da diktiraju tempo, u tom segmentu su za qrac.
Eto, toliko od mene. Neka je Bog s nama.
Nabili su nam teske komplekse kao niko drugi, ovi helenski cigani.
Na kraju krajeva, yebo ti nas s ovakvim pristupom (dobro je rekao Lulic) i kada o drugima UVIJEK ovisimo, sve je sbbkbb i UVIJEK nas sjebe neka frljoka ili neka nasa nespretnost.
Muka mi je kada se sjetim cinjenice da bi sada vec bili na EURU, da nismo onako glupo prosuli bodove prije svega u Finskoj i Armeniji, a vala i protiv Grka i Talijana. Talijane mogu halaliti, sila su jbg i nije sramota protiv njih izgubiti, iako smo i tu trebali izvuci makar bod.
Taktika protiv Grka: pustiti njima da diktiraju tempo, u tom segmentu su za qrac.
Eto, toliko od mene. Neka je Bog s nama.
Zadnja izmjena: ArtVandelay, dana/u 13 okt 2019, 01:42, ukupno mijenjano 1 put.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
- pravnik1981
- Kontakt:
A daj nesto blize da se to odradi u vrhunskom brojuSalih1984 je napisao/la:Vels,s.irska,republika irska/neko iz 3 sesirapravnik1981 je napisao/la:Nego ko su moguci protivnici u barazu ?
To je zato što nas vide ko europsku El-Kaidu,zahvaljujuci propagandi naših komšija kako istočnih tako i zapadnih,pa se nalože ko da je bitka za Jerusalem ili Konstantinopolj...ArtVandelay je napisao/la:Pred utakmicu s Grckom, Besica obavezno u karantin. Ovi helenski CIGANI se uvijek uzdignu protiv nas, a mi se saseremo i igramo kao picke.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Slovačka (po meni vjerovatan učesnik baraža, osim ako ne iznenade Hrvate), a može i Austrija iako su trenutno u naletu. To je najbliže što može.pravnik1981 je napisao/la:A daj nesto blize da se to odradi u vrhunskom brojuSalih1984 je napisao/la:Vels,s.irska,republika irska/neko iz 3 sesirapravnik1981 je napisao/la:Nego ko su moguci protivnici u barazu ?
Ukrajina, Rusija i Turska 95% su na euru.
Danska i Irska imaju po 12 bodova i meč u zadnjem kolu u Dablinu. Irci ako dobiju, sigurno idu na euro. Švicarska ima 8 bodova i mečeve s Irskom, Gruzijom i Gibraltarom. Ako sve dobiju, idu direktno.
Švedska ima meč u Rumuniji i bod više.
Imaju i Česi, ali oni su pobjedom protiv Engleza značajno povećali šanse. Igraju kući s Kosovom i ako ne izgube, to je to.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
U barazu nas ceka ekipa jaca od svake iz ove grupe, osim Italije naravno.
Tuzno je da smo unatoc realnom manjku kvalitete u odnosu na onu ekipu koja je otisla na SP, imali ogromnu sansu da se opet plasiramo na jos jedno prvenstvo dok je tu jos par iole kvalitetnih igraca, gledajuci ostale reprezentacije u grupi.
Propustili smo otici na prvenstvo na laksi nacin, ostaje nam opet baraz gdje bi i da igramo sa Kosovom bio skeptican oko prolaza a kamo li sa ozbiljnijim ekipama.
Tuzno je da smo unatoc realnom manjku kvalitete u odnosu na onu ekipu koja je otisla na SP, imali ogromnu sansu da se opet plasiramo na jos jedno prvenstvo dok je tu jos par iole kvalitetnih igraca, gledajuci ostale reprezentacije u grupi.
Propustili smo otici na prvenstvo na laksi nacin, ostaje nam opet baraz gdje bi i da igramo sa Kosovom bio skeptican oko prolaza a kamo li sa ozbiljnijim ekipama.
- ArtVandelay
- Kontakt:
totasef1 je napisao/la:U barazu nas ceka ekipa jaca od svake iz ove grupe, osim Italije naravno.
Ja jos jedan baraz ne mogu podnijeti psihicki.
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
-
OsmanDembele
- Kontakt:
Pokusati dobiti sve do kraja pa sta Bog dadne... Ako ne ostaje nam Baraz,uz ovakvu volju i zelju nebi trebalo problema biti
- ArtVandelay
- Kontakt:
OsmanDembele je napisao/la:Pokusati dobiti sve do kraja pa sta Bog dadne... Ako ne ostaje nam Baraz,uz ovakvu volju i zelju nebi trebalo problema biti
Ko ce strijepiti opet zbog baraza, valja opet kalkulirati, analizirati i nervirati se...
A nama bArAZ jEeEe...
kuknjava
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
pogazit k’o staru modu,
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
Cisto sumnjam, jer bi sami sebi golove zavaljivali. Usput, ovo je sportski forum, te bih zamolio moderatore da reaguju.avenija je napisao/la:
Kazu da im je ovo pusteno u svlacionici prije utakmice
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
Papac Papac,
Ja se nadam da ti je to nocna mora.Tekashi je napisao/la:Sanjam Prevljaka u vrhu napada. Top!
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Papac Papac,
Ne igra se na dvije tekme kao ranije vec po jedna tekma sa dva razlicita protivnika. Prva je sigurno kod kuce protiv ekipe sa losijim rejtingom, ko god bio, i to bi se trebalo rutinirati. Ostaje finale sa ekipom slicnog kvaliteta, psiholoski nabrijane poslije te prve pobjede kao i mi tako da ce putnika na euro, po meni, odraditi sreca, ili ti zrijeb domaceg terena:-)leorey je napisao/la:Realno je ova grupa kikiriki i moralo se drugi zavrsit. Ali ybg nije da nismo navikli. Ima taj baraz, ali ja ne vidim nacin da mi nekog izbacimo na 2 tekme, cisto zbog naseg mentaliteta.
Mozda ovo nije ovako pa odigramo samo jednu tekmu, u sta robert jos uvijek vjeruje hehe.
nego, kako ruzno al eto, lezi visca jednom, dva puta a ja Boga molim da ne nastavi tekmu, da udje hajrovic:-)
dzeko je tito u ovoj repki, doduse sa pjanicem ali ovo nocas je pokazalo, barem bi trebalo da je tako, da on jednostavno mora vise trcati kada igra.
i da, hocu da vjerujem da ce nam dzeko i pjanic 'srediti' talijane, ako nam bude znacilo.
Kovacevic isti Lovren. Cim sam ga vidio odma sam pomislioShogun je napisao/la:Majke mi prvo sto mi ja naum palo kad sam Kovu vidio u tunelu prije pocetka utakmiceKonzerva je napisao/la:Je li vama Kovacevic lici na Lovrena?![]()
![]()
![]()
Inace sjajna partija nase repke. Momci su pokidali. Srao sam na Sarica prije tekme ali i on je i vise nego odgovorio zadatku. Kvrzic definitivno treba biti prvi izbor na desnom boku dok ovako igra. Izet je pokazao da je 10 puta korisniji igrac od Visce.
Treba nam se dosta stvari poklopiti za direktan plasman. Ako vec bude taj baraz koji je izvjestan nadam se da cemo ponoviti ovakvu igru i napokon se plasirati na taj EURO. Vidim da je velika vjerovatnoca da ce protivnik biti neka otocka ekipa. Nadam se da su momci izvukli pouku iz prijasnjih susreta. Ipak mi imamo sad dosta iskustva igranjem s takvim ekipama.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ArtVandelay je napisao/la:totasef1 je napisao/la:U barazu nas ceka ekipa jaca od svake iz ove grupe, osim Italije naravno.
Ja jos jedan baraz ne mogu podnijeti psihicki.
Ne malerišite ba momkasoccerfan je napisao/la:Kovacevic isti Lovren. Cim sam ga vidio odma sam pomislioShogun je napisao/la:Majke mi prvo sto mi ja naum palo kad sam Kovu vidio u tunelu prije pocetka utakmiceKonzerva je napisao/la:Je li vama Kovacevic lici na Lovrena?![]()
![]()
![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
2 BosancaKonzerva je napisao/la:Je li vama Kovacevic lici na Lovrena?![]()
![]()
![]()
jedan iz Zenice, drugi iz K.Varoši
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ima li gdje utakmica da se gleda?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Cwirek, Goalgetter, UtdBiH21 i 28 gostiju.