u komentarima mole Karabega da ga ne liječiTekashi je napisao/la:Povreda Visce je nesto najbolje sto se desilo reprezentaciji. Velik si, Izete

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
u komentarima mole Karabega da ga ne liječiTekashi je napisao/la:Povreda Visce je nesto najbolje sto se desilo reprezentaciji. Velik si, Izete
I onda ga vrati, a ovaj ne igra u Dinamu trenutno...kako je sad procijenio da je u formi, na osnovu cega?Ghuraba je napisao/la:Upita li Prosineckog iko ista za Hajrovica? Znam da su za Kvrzica pitali, a Hajrovic je uz Pjanica najzasluzniji za ovu pobjedu. Zasto ga je strucnjak godinama ignorisao?!
Ghuraba je napisao/la:Upita li Prosineckog iko ista za Hajrovica? Znam da su za Kvrzica pitali, a Hajrovic je uz Pjanica najzasluzniji za ovu pobjedu. Zasto ga je strucnjak godinama ignorisao?!
De, pogledaj opet, setko se do te kontre. To da je Gojak sebicno gofno, to je druga prica. Kada osobe koje veze s fudbalom nemaju galame dodaj a on puca ko da je na terminu, to veze s vezom nema. Jednostavo je bio tu naprijed. I, da, jeste ispuhao. On je za dvadeset minuta da napravi dar-mar i to je to od njega. Opet, govorimo o dva razlicita igraca i nemam pojma uopste sto ti repliciram, ali, hajde.Wandelanoite je napisao/la:Sta je ispuhao veoma brzo, Uronen je dobar igrac i nije nijednu situaciju imao prema naprijed. Jos Izet istrca kontru i Gojak mu ne da loptu za tap in u zadnjoj minuti, a ti pricas ispuhao.
Iznenadio je one koji ga ne prate pa u Dinamu zna citavu utakmicu vise defanzivne zadatke raditi zbog loseg desnog beka Stojanovica nego sto ide naprijed.
De ba, nismo mi Francuska. Svaki igrač je potreban.tuzla075 je napisao/la:Pravo da kazem pozelio sam da se Visca nevrati poslije povrede.
Wandelanoite je napisao/la:Rijesi ih bomberu, navikao si
ZamaloVirtu4l je napisao/la:Wandelanoite je napisao/la:Rijesi ih bomberu, navikao si![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: General505, torbica i 32 gosta.