BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Ko nama 4 gola uvali Allahu
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
I ako italija izadje sa prvih 11 protiv nas vise ce se zahebavat nego ozbiljni igrati 99 posto sam siguran.rope11 je napisao/la:Smiješna grupa, ali nama i da treće mjesto otvoriš za direktni prolazak, mi bi ga opet nekako popušili i završili u baražu kao četvrti.
Ima da nas proganja par rezultata, pogotovo ono sa grcima. Sad si u toj poziciji da moraš dobiti sve do kraja (pa i jednu Italiju), a da još usput i pratiš druge rezultate jer ne ovisi sve o tebi. Skoro pa nemoguća misija, nažalost.
A ove priče da će Italija izaći sa rezervnim sastavom je za okačiti mačku o rep. Nisu ovo klubovi gdje dobro dođe odmoriti prvotimce u nebitnoj utakmici, ovo je reprezentacija koja odigra par mečeva godišnje i svako uigravanje prvotimaca je dobrodošlo. Ima da izađu u najjačoj postavi, nema tu kalkulacija.
Ako ponovimo onu dobru igru protiv njih + faktor domaćeg stadiona, ima tu neke sitne nade... ali yebo ti nas kad se dovodiš u situaciju da se moraš vaditi protiv jedne Italije, iako si još davno trebao završiti pitanje top 2 plasmana.
Sto bi oni sad ginuli na terenu itd kad su vec osigurali prolaz?
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
To i ja kontam, sredice nam princ i dijamant italiju, ko ce ako nece oni realnoh1a2s3o4 je napisao/la:Ljudi ako dobijemo Grke neka Dzeko, Pjanic i Co diplomatski zavrse Italiju.
NEMA NAZAD
Onaj bod grka u Zenici ce me proganjati do kraja zivota. **** ti boga!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bit ce mnogo tesko u Grckoj, nece se oni tako lahko predati. Veceras su bili sasvim solidni u Italiji.
Da je samo bod pa hajde, ali onda Pjanić dobi crveni i onda protiv finaca raspad. Tu smo sami sebe naguzili, a i sudija je pomogao s tim crvenim **** mu pas mater maloumnu. Onako nešto se desi svake sedmice u ligama 5 pa ne bude crveni.Tekashi je napisao/la:Onaj bod grka u Zenici ce me proganjati do kraja zivota. **** ti boga!
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Ovo bukvalno pišemo na kraju svakih kvalifikacija pred meč sa nekom jakom ekipom. Od Španaca, Francuza, do Belgije na Grbavici.Salih1984 je napisao/la:I ako italija izadje sa prvih 11 protiv nas vise ce se zahebavat nego ozbiljni igrati 99 posto sam siguran.rope11 je napisao/la:Smiješna grupa, ali nama i da treće mjesto otvoriš za direktni prolazak, mi bi ga opet nekako popušili i završili u baražu kao četvrti.
Ima da nas proganja par rezultata, pogotovo ono sa grcima. Sad si u toj poziciji da moraš dobiti sve do kraja (pa i jednu Italiju), a da još usput i pratiš druge rezultate jer ne ovisi sve o tebi. Skoro pa nemoguća misija, nažalost.
A ove priče da će Italija izaći sa rezervnim sastavom je za okačiti mačku o rep. Nisu ovo klubovi gdje dobro dođe odmoriti prvotimce u nebitnoj utakmici, ovo je reprezentacija koja odigra par mečeva godišnje i svako uigravanje prvotimaca je dobrodošlo. Ima da izađu u najjačoj postavi, nema tu kalkulacija.
Ako ponovimo onu dobru igru protiv njih + faktor domaćeg stadiona, ima tu neke sitne nade... ali yebo ti nas kad se dovodiš u situaciju da se moraš vaditi protiv jedne Italije, iako si još davno trebao završiti pitanje top 2 plasmana.
Sto bi oni sad ginuli na terenu itd kad su vec osigurali prolaz?
Baho smecar peh je kriv za taj bod, cim je ono rekao grci mole boga da sudija svira kraj u 30 minuti znao sam sta slijedi.Tekashi je napisao/la:Onaj bod grka u Zenici ce me proganjati do kraja zivota. **** ti boga!
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
uglavnom mi pobijedimo u grckoj, Finska izgubi mi smo jednom nogom na evropskom ker se armenija diskvalifikovala ovim protiv lihta, x je dobar isto
Zadnja izmjena: Varg, dana/u 12 okt 2019, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Zeka im je najbolji, treba prestati sa kalkulacijama, ova ekipa je prenepredvidiva, tako da možemo pobijediti tri razlike ali isto tako izgubiti
Nakon 2 2 s grckom toliko su ljudi bili navalili na Bahu da je obriso svoj facebook pageavenija je napisao/la:Baho smecar peh je kriv za taj bod, cim je ono rekao grci mole boga da sudija svira kraj u 30 minuti znao sam sta slijedi.Tekashi je napisao/la:Onaj bod grka u Zenici ce me proganjati do kraja zivota. **** ti boga!
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Finci odigraju nerijeseno. To je to. Drugi smoVarg je napisao/la:uglavnom mi pobijedimo u grckoj, Finska izgubi mi smo jednom nogom na evropskom, x je dobar isto
Imamo bolji medjusobni omjer.
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 12 okt 2019, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
A sta cemo s Italijom? Jesmo li ikad mi dobili top repku u sluzbenoj tekmi, da je bitna?Varg je napisao/la:uglavnom mi pobijedimo u grckoj, Finska izgubi mi smo jednom nogom na evropskom, x je dobar isto
27.10.2020
Finskoj sihir poturen u hotelu još večeras, opušteno.Varg je napisao/la:uglavnom mi pobijedimo u grckoj, Finska izgubi mi smo jednom nogom na evropskom, x je dobar isto
bolje da izgube jer su se Armenci ovim protiv lihta diskvalifikovali prakticnoTekashi je napisao/la:Finci odigraju nerijeseno. To je to. Drugi smoVarg je napisao/la:uglavnom mi pobijedimo u grckoj, Finska izgubi mi smo jednom nogom na evropskom, x je dobar isto
JonSnow je napisao/la:Da je samo bod pa hajde, ali onda Pjanić dobi crveni i onda protiv finaca raspad. Tu smo sami sebe naguzili, a i sudija je pomogao s tim crvenim **** mu pas mater maloumnu. Onako nešto se desi svake sedmice u ligama 5 pa ne bude crveni.Tekashi je napisao/la:Onaj bod grka u Zenici ce me proganjati do kraja zivota. **** ti boga!

Gdje ce izgubiti od Armenije, pa nisu BiHVarg je napisao/la:bolje da izgube jer su se Armenci ovim protiv lihta diskvalifikovali prakticnoTekashi je napisao/la:Finci odigraju nerijeseno. To je to. Drugi smoVarg je napisao/la:uglavnom mi pobijedimo u grckoj, Finska izgubi mi smo jednom nogom na evropskom, x je dobar isto
A bilo bi idealno.
Vrlo bitan faktor u grckoj ce biti i podrska sa tribina koja ni ovaj put ne smije izostati i koja mora biti dodatni vjetar u ledja nasim igracima, inace smo donji.
Grcku afroditu nabijem na kitu
Grcku afroditu nabijem na kitu
NEMA NAZAD
armenci dobiju u Finskoj imace 13 i u naredna dva kola nece boda osvojit, mi imamo sigurna 3 protiv lihta dakle sigurnih 13 i grcka i italija
finska da ostane na 12 bice psihicki unisteni protiv grcke i lihta, al et da im racunas 15 sigurnih opet smo na ep i sa dva x protiv grcke i italije
idealan scenario
finska da ostane na 12 bice psihicki unisteni protiv grcke i lihta, al et da im racunas 15 sigurnih opet smo na ep i sa dva x protiv grcke i italije
idealan scenario
Idemo rascerecit Grke.

Izet plodi....
Izet plodi....
Zadnja izmjena: Tekashi, dana/u 12 okt 2019, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.