Igraju protiv Žabara i Žohara (grčkih) do kraja. Nema šanse da pobjede i jedne i druge.h1a2s3o4 je napisao/la:Kakve nam koristi ako Armenci dobiju Fince kad su oni u slučaju istog broja bodova ispred nas, ili sam ja nesto pogresno razumio ?
BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Finska/Grčka - BiH (12.10./15.10)
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Nadamo se kiksu Armenaca i protiv Italijeh1a2s3o4 je napisao/la:Kakve nam koristi ako Armenci dobiju Fince kad su oni, u slučaju istog broja bodova, ispred nas.
Ili sam ja nesto pogresno razumio ?
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- kontrasviju
- Kontakt:
Imamo koristi zato što Finska ima dosta lakši raspored. Armenija ima Italiju u gostima.h1a2s3o4 je napisao/la:Kakve nam koristi ako Armenci dobiju Fince kad su oni, u slučaju istog broja bodova, ispred nas.
1921
Ma brate mi do kraja 3 boda osvajamo, Grke nema sanse da dobijemo 'Talijane pogotovo... meni je glupost ovaj optimizam sve do kraja pobjede, znaci nema sanse.MortemHz je napisao/la:Nije ovo toliko loše
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Nisi, ako budemo imali isto bodova Armenci su u prednosti, samo što Italija dolazi nama na Bilino polje a Armenci idu u Italiju pa su tako nama veće šanse ako dođe do borbe sa Armencima.h1a2s3o4 je napisao/la:Kakve nam koristi ako Armenci dobiju Fince kad su oni, u slučaju istog broja bodova, ispred nas.
Support your local club !
Navijamo za X.h1a2s3o4 je napisao/la:Kakve nam koristi ako Armenci dobiju Fince kad su oni, u slučaju istog broja bodova, ispred nas.
Ko je nas satro 4:2 i 2:0, zalosti nevidzena....
Ovo postaje spanska sapunica,nista nas vise ne moze iznenaditiCeltic je napisao/la:Sad kad Armenija dobije Fince u gostima a mi odigramo neriješenozmaj348 je napisao/la:Liht Armenija 1-1 zavrseno![]()
Grcima je zadnji voz protiv nas, a pustit ce Fince namjerno na kraju samo u pokusaju da mi nebi isli dalje, zato moramo pobjediti Italiju. To znamo da mozemo, u Italiji je bilo blizu i bod.
Pobjedit cemo u Grckoj.
Pobjedit cemo u Grckoj.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Mi svakako moramo pobijediti sve do kraja ako hocemo proci,armenija takoder samo nevjerujem da armenija moze pobijediti Italiju.h1a2s3o4 je napisao/la:Kakve nam koristi ako Armenci dobiju Fince kad su oni, u slučaju istog broja bodova, ispred nas.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
Bas... Sramota.Edviin je napisao/la:Ko je nas satro 4:2 i 2:0, zalosti nevidzena....
Sad bi slavili prolazak na EURO,.
Ona utakmica protiv Grčke nas je neviđeno unazadila. Psihički se nismo oporavili do večeras.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- SoulEclipsee
- Kontakt:
Ako pobijedimo Grke aBd ja sam siguran da ćemo pobijediti Italiju u Zenici ako budemo igrali kao večeras . 
Ljudi ako dobijemo Grke neka Dzeko, Pjanic i Co diplomatski zavrse Italiju. 
-
jolicnikola
- Kontakt:
a protiv Grka će biti utakmica 50:50, a obično se u takvim utakmica zaj****o, al nek ne bude tako ovaj put
Smiješna grupa, ali nama i da treće mjesto otvoriš za direktni prolazak, mi bi ga opet nekako popušili i završili u baražu kao četvrti. 
Ima da nas proganja par rezultata, pogotovo ono sa grcima. Sad si u toj poziciji da moraš dobiti sve do kraja (pa i jednu Italiju), a da još usput i pratiš druge rezultate jer ne ovisi sve o tebi. Skoro pa nemoguća misija, nažalost.
A ove priče da će Italija izaći sa rezervnim sastavom je za okačiti mačku o rep. Nisu ovo klubovi gdje dobro dođe odmoriti prvotimce u nebitnoj utakmici, ovo je reprezentacija koja odigra par mečeva godišnje i svako uigravanje prvotimaca je dobrodošlo. Ima da izađu u najjačoj postavi, nema tu kalkulacija.
Ako ponovimo onu dobru igru protiv njih + faktor domaćeg stadiona, ima tu neke sitne nade... ali yebo ti nas kad se dovodiš u situaciju da se moraš vaditi protiv jedne Italije, iako si još davno trebao završiti pitanje top 2 plasmana.
Ima da nas proganja par rezultata, pogotovo ono sa grcima. Sad si u toj poziciji da moraš dobiti sve do kraja (pa i jednu Italiju), a da još usput i pratiš druge rezultate jer ne ovisi sve o tebi. Skoro pa nemoguća misija, nažalost.
A ove priče da će Italija izaći sa rezervnim sastavom je za okačiti mačku o rep. Nisu ovo klubovi gdje dobro dođe odmoriti prvotimce u nebitnoj utakmici, ovo je reprezentacija koja odigra par mečeva godišnje i svako uigravanje prvotimaca je dobrodošlo. Ima da izađu u najjačoj postavi, nema tu kalkulacija.
Ako ponovimo onu dobru igru protiv njih + faktor domaćeg stadiona, ima tu neke sitne nade... ali yebo ti nas kad se dovodiš u situaciju da se moraš vaditi protiv jedne Italije, iako si još davno trebao završiti pitanje top 2 plasmana.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
treba nam pobjeda protiv Grčke i bar remi u Helsinkiju, pa da sudbinu rješavamo na Bilinom u novembru
- IlProfessore
- Kontakt:
Trebaju svjetski sociolozi da se pozabave našim narodom i naprave sve moguće vrste istraživanja i doktorata o fenomenu stvaranja euforije oko bilo koje naše reprezentacije, pogotovo fudbalske. Kako bi to samo bilo jako štivo...
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Sta Sam reko da cemo uzet uz dirigenta Pjanica.
oni pod pritiskom nece Lihtenštajn pobijediti, sve je do nas sad siguran samJonSnow je napisao/la:Ne vjerujem ja da će ovakvi Finci Grke pobjediti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.