ReX je napisao/la:Ovaj Caruso mora prihvatiti cinjenicu i obrijati ovu glavu asap. Izgleda ko neki cica od 40 godina.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
ReX je napisao/la:Ovaj Caruso mora prihvatiti cinjenicu i obrijati ovu glavu asap. Izgleda ko neki cica od 40 godina.
[Steve Kerr] “I have done a lot of research [..] I’ve learned more about what’s going on on both sides. One of the things I’ve learned is that this story has many vantage points [..] So for me to sit here and say, ‘I feel really comfortable making this statement,’ it’s not my place.”
Kerr on whether Morey shouldn't be fired: "I would hope that you appreciate my right to not answer that question because all it does is create a headline"
Ima 'Kuzma kao shuter a i Green zna kada treba.NEZALAGANJE je napisao/la:To dok ne vidim,ne vjerujem u to.U ovim predsezonskim tekmama nisam vidio da gleda kako ce razigrati kad primi loptu na visokom postu.Ustvari,sve sto primi gleda da zavrsi,jer se gleda na njega kao na 1.napadacku opciju.Barem u predsezoni.Epidaurus je napisao/la:Moze AD preuzeti dio kreacije na sebe preko visokog posta. Ozbiljno je napredovao u tome po onome sto sam ga gledao prosle sezone. Sut je problem i ocekujem ozbiljniju minutazu za Danielsa i Cooka u toku sezone.
Usput,dugo smo cekali na njegovu novu povredu.
Bit ce on sigurno prva napadacka opcija, kao sto se i ocekivalo uostalom. U predsezoni cini mi se trazi sut jos uvijek. Kad to dodje na optimalni nivo, otvorit ce se puno vise prostora za kreaciju. Prosle sezone je u tom segmentu iskazao ozbiljan napredak. BIljezio je 4 asista po tekmi, duplo vise nego ranije.NEZALAGANJE je napisao/la:To dok ne vidim,ne vjerujem u to.U ovim predsezonskim tekmama nisam vidio da gleda kako ce razigrati kad primi loptu na visokom postu.Ustvari,sve sto primi gleda da zavrsi,jer se gleda na njega kao na 1.napadacku opciju.Barem u predsezoni.Epidaurus je napisao/la:Moze AD preuzeti dio kreacije na sebe preko visokog posta. Ozbiljno je napredovao u tome po onome sto sam ga gledao prosle sezone. Sut je problem i ocekujem ozbiljniju minutazu za Danielsa i Cooka u toku sezone.
Usput,dugo smo cekali na njegovu novu povredu.
BosniaBoston je napisao/la:Ubitacni suter kuzma sa 30% za 3
Zna i westbrook pa ga niko ne smatra suterom.Jedno je znati ubosti,a drugo znati kosntantno ubadatilumani je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Ubitacni suter kuzma sa 30% za 3
Nema to veze zna ubosti
BosniaBoston je napisao/la:Zna i westbrook pa ga niko ne smatra suterom.Jedno je znati ubosti,a drugo znati kosntantno ubadatilumani je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Ubitacni suter kuzma sa 30% za 3
Nema to veze zna ubosti
Tanki kreacijom skroz. Sve ce ova dvojica morati.BosniaBoston je napisao/la:Kakvi su cirkusanti role playeri lakersa.Nek jedan od one dvojice pretrpi malo tezi kvrc i opet u rebuild
Volio bih da Bron fula opet playoff ako je kako moguce. Poceo mi je ici na onu stvar.Clutch je napisao/la:Tanki kreacijom skroz. Sve ce ova dvojica morati.BosniaBoston je napisao/la:Kakvi su cirkusanti role playeri lakersa.Nek jedan od one dvojice pretrpi malo tezi kvrc i opet u rebuild
Sjecas se hype za Dwighta i Nasha kad si spominjo titule, mislis neko zaboravio (k'o sto rekao nas drug Sanel) a ono krompir. Moguce je opetBalon je napisao/la:Sve je moguce
ali je zato u Houstonu cak zagarantovan smijeh cim krene PO i divljanje WBa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.